Helsinge
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 23. november 2017

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 23. november 2017

DR1

01:20  

Til undsætning (5:48)
Til undsætning (5:48) Kaptajnen på en motorbåd tager en slurk af sin lommelærke, hvorefter han snubler og sejler direkte ind i en båd med festende unge. Snart dukker Rescue Special Ops op for at redde folk op ad vandet. Kaptajnen er forsvundet, men Dean er sikker på, at han stadig er i live. Samtidig får en af de unge hjertestop. Hun har ingen papirer på sig, men for Heidi bliver det nærmest en besættelse at finde ud af, hvem hun var.

02:05  

Spooks (12)
Spooks (12) Den amerikanske præsident kommer på et hurtigt besøg i London, og MI5 må arbejde tæt sammen med CIA for at sikre præsidentens sikkerhed. Det bliver et anstrengende samarbejde, og Toms ekskæreste kommer også pludselig i CIA's søgelys. Samtidig må Tom og hans hold gennemgå en intern psykologisk test, hvilket ikke mindsker stressniveauet og en begyndende paranoia.

03:00  

Store forretninger II (8:10)
Store forretninger II (8:10) Harry Selfridge vender hjem til en storm af dårlig omtale i pressen - både om Harrys tur til Tyskland og om Henri Leclair. Mødet med en amerikansk filmmand får dog snart Harry til genvinde sin tro på fremtiden.

03:45  

Kender Du Typen? (2)
Kender Du Typen? (2) Livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup er draget til Viborg for at opklare, hvilken kendis der har indrettet sig med danske designermøbler, ikke kan finde ud af at slå et søm i og elsker sin mor så højt, at hun er hans foretrukne rejsepartner. Vært: Mads Steffensen

04:30  

Sådan er kærligheden (6:10)
Sådan er kærligheden (6:10) Hvad nu, hvis man lever som hund og kat? Hvis skænderierne er ved at tage livet af kærligheden? En række kendte danskere fortæller om konflikter og terapiforløb. Hør bl.a. Camilla Gohs Miehe-Renard, Leonora Kristine Skov, Morten Sabroe og Laust Sonne sammen med deres partner fortælle åbent og ærligt om skænderier, der er ved at ødelægge forholdet.

04:50  

Når tomatfrøen er på frierfødder
Når tomatfrøen er på frierfødder Der er tomatfrøer - og så er der tomatfrøer. Nemlig den truede tomatfrø og den mere almindelige. Problemet er, at man ikke kan se forskel på dem - og det er noget rod, når man gerne vil sikre sig unger af den art, der er truet. Det er et af de problemer, man har "Bag kulisserne" i Zoologisk Have i København. Men nu har en dyre-passer luret dem. De røber sig nemlig, når de er på frierfødder. Mød også en lille fyr med blød pels, der ikke gør en kat fortræd - men som godt kan lide mus. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 23.04.98

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

DR Friland: Så langt så godt (5:6)
DR Friland: Så langt så godt (5:6) Dorthe og Palle kom med på et afbud i 2003, som de andre frilændere, tiltrukket af gældfriheden. Palle var så skråsikker på, at familien kom inden døre inden vinteren, at han valgte en meget interimistisk løsning med et midlertidigt hjem på byggegrunden. Til stor fortrydelse for begge; når kulden melder sig, er Dorthe nemlig dén, der er rejst. Vært: Berit Wheler Sendt første gang 14.12.05

05:55  

Søren Ryge: Ole og Harley'en
Søren Ryge: Ole og Harley'en Da Ole Gotved mistede sin kone som 75-årig, købte han en Harley, for nu ville han have et nyt liv. Han havde den i tre uger, så skete ulykken. Den gav ham et nyt liv - på en helt anden måde, end han havde regnet med. Sendt første gang 31.07.14

06:25  

80'erne tur/retur: 1986
80'erne tur/retur: 1986 I 80'erne tur retur skal vi på en rejse gennem et legendarisk årti. Denne gang tager vi et nostalgisk kig i bakspejlet på året 1986. Vi ser tilbage på store og små begivenheder, fra ind og udland. Kronprinsen bliver myndig - og student og Paul Schlüter sætter os på kartoffelkur. Året slutter med en tragedie: Den svenske statsminister Olof Palme bliver skudt ned i Stockholm.

06:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:45  

Mig og Klassen - Christian Stadil
Mig og Klassen - Christian Stadil I Mig og Klassen tager Mark Stokholm finansmand Christian Stadil på en rejse tilbage til barndommens skole for at finde svar på, hvordan skolelivet, klassen, lærerne og ikke mindst klassekammeraterne har været med til at forme Christian Stadil til det menneske, han er i dag. Christian Stadils bedste ven på Rungsted Private Realskole hed Anders. De to hang sammen i tykt og tyndt, indtil puberteten, hvor de gled fra hinanden. Nu genser de hinanden efter 25 år uden kontakt, endda ved Stadils barndomshjem. Følsomme minder fra togturen til en lejrskole i 8.klasse vækkes også til live, da Stadil møder Ulla, hans største barndomskærlighed. Og så bliver vi klogere på, hvorfor den succesfulde finansmands mødte op i skolen i kampuniform, og hvad der rykkede i hans kassettebåndoptager dengang i 80'erne.

08:30  

Spis og spar II (8:8)
Spis og spar II (8:8) Det er blevet moderne at vælge kost hvor man undgår stivelse, mælk eller noget helt tredje. Men for nogle mennesker er det faktisk et krav - de kan ikke tåle bestemte madkategorier . Hanne og Anders bor i Solbjerg sammen med deres tvillinger på 8 år Johanne og Peter. Desværre har allergi delt familien i to. Hanne og Peter har glutenallergi, mens Anders og Johanne kan tåle det meste. Det skaber store udfordringer for familien, og hver uge bliver der købt stort ind af både almindelige og glutenfri varer. Hver aften bliver der lavet to forskellige menuer. Det er ikke kun besværligt, men også dyrt. Derfor er familiens højeste ønske at kunne sidde sammen og spise et fælles måltid.

DR2

01:05  

Bertelsen på Shikoku 88 (8:10)
Bertelsen på Shikoku 88 (8:10) Mikael Bertelsen hører en dragende lyd på en bjergvej og følger efter den. For enden af lyden spiller en bjergmunk på en kæmpekonkylie for at kommunikere med et helligt bjerg. Senere tjekker Mikael ind på en ryokan, hvor en mand med metalstemme tager imod. Næste dag går turen op til toppen af et bjerg, hvor rododendronerne står i fuldt flor. Her føler Mikael Bertelsen sig hensat til Nirvana.

01:35  

At spille Gud
At spille Gud Hvorfor får en brandmand, der døde under angrebet i New York den 11. september 2001, i gennemsnit en million doller mindre i erstatning end en aktiehandler, der døde samme sted? Hvor meget skal BP betale mexicanske fiskere efter olieforureningen i den Mexicanske Golf? Og hvor meget kan hundredtusinder af pensionister få i erstatning, hvis deres pensionsselskab går fallit på grund af misledelse? Svaret ligger hos USA's mest berømte erstatningsspecialist, Ken Feinberg.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:30  

So ein Ding
So ein Ding Nikolaj Sonne kaster sit kritiske blik på en håndfuld nyheder fra tech-verdenen, og med det nyopfundne ding-o-meter i hånden tager han på roadmovie til teknologiens og innovationens hjørner. So ein Ding afslutter med at Sonne har en gæst hos sig i nyhedssofaen, der har sin helt egen topnyhed med.

08:45  

So ein Ding
So ein Ding Nikolaj Sonne kaster sit kritiske blik på en håndfuld nyheder fra tech-verdenen, og med det nyopfundne ding-o-meter i hånden tager han på roadmovie til teknologiens og innovationens hjørner. So ein Ding afslutter med at Sonne har en gæst hos sig i nyhedssofaen, der har sin helt egen topnyhed med.

DR3

00:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:55  

DR3 Dok: Drengen uden hjerne
DR3 Dok: Drengen uden hjerne Shelly og Rob fik at vide, at hvis Noah overlevede fødslen, ville han blive alvorligt hjerneskadet og fysisk handikappet. De fik gentagne gange tilbudt en abort, men sagde nej. Noah blev født med en rygmarvsbrok, der gjorde ham lam fra livet og ned og gav ham væske i hjernen, der kun efterlod to procent af en normal hjerne. Men nu tre år efter overrasker Noah alt og alle. Han er kvik og kan både tale og tælle. Og mest forunderligt er hans hjerne vokset til 80 procent!

01:40  

Det mørke net: Besættelse
Det mørke net: Besættelse Teknologien har åbnet op for nye muligheder for romantiske, seksuelle og fysiske forhold. Men er vores søgen efter menneskelige relationer i cyberspace et positivt fremskridt, eller hæmmer det i virkeligheden vores intime liv? Mød et amerikansk cyber BDSM-par, som bruger teknologien til at udleve deres hersker-slaveforhold, en japansk singlefyr, der har forelsket sig i en virtuel pige og en ung kvinde, der blev offer for hævnporno.

02:05  

Det mørke net: Opgradering
Det mørke net: Opgradering Teknologien har åbnet op for mange nye muligheder. Og i dag har vi den i en eller anden form altid med os, på os og i nogle tilfælde inde i os. Her møder vi blandt andre nogle mennesker, der har fået indsat en chip i kroppen, som eksempelvis kan bruges til at åbne døre i stedet for at bære en nøgle.

02:30  

Hård udenpå (2:4)
Hård udenpå (2:4) Efter Andreas mistede sin far, er han kommet i kontakt med sine følelser. Men en blød mand matcher ikke det hårde look, og han har derfor svært ved at score piger. Simon føler, at han har fundet drømmepigen, men det er ikke let at forene parforhold med stoffer og jobbet som stripper. Drengene driller Carsten med, at han har fået en kæreste, men i hans øjne er hun perfekt. Hun vil hellere give en lammer end at ligge i ske. Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

03:00  

Hård udenpå (3:4)
Hård udenpå (3:4) Marco drømmer om at lægge sin lange karriere som kriminel bag sig, men en gammel narkosag og en tur i retten skal vise sig at afgøre hele hans fremtid. Nichlas har altid været fascineret af Brian Sandberg og det kriminelle miljø, og selv om han har valgt et almindeligt job, kan de hurtige penge stadig friste. Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:35  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop
Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med Barthelot som laver øvelser for 'ryg og lænd', så har vi træning for at få 'faste lår' med Yvonne, og til sidst får vi 'kål på kontorkroppen' med Anne Kathrine.

DR K

00:10  

Forlad mig ikke
Forlad mig ikke Lægen Inès opdager, at hendes helt normale, velbegavede 17-årige datter, Chama, i al hemmelighed har giftet sig med en jihadist og nu planlægger at rejse til Syrien for at kæmpe for terrorgruppen IS. Chokeret forsøger Inès at redde sin datter ud af radikalismens klør. Det bliver en sej kamp, for Chama er blevet dybt indoktrineret og agter at fuldføre det, hun mener, er hendes skæbne. Chama: Lina El Arabi. Inès: Samia Sassi. Adrien: Marc Lavoine. Instruktion: Xavier Durringer.

01:40  

Wild Tales
Wild Tales Hvad sker der, hvis man som offer for utroskab, parkeringsbøder eller en fyreseddel nægter at vende den anden kind til? Og i stedet giver efter for sin impulsive vrede og hævntørst? I seks sorthumoristiske historier skubbes hovedpersonerne til den yderste grænse for, hvad de vil finde sig i. Pludselig ser de rødt og giver sig hen til fryden ved at miste kontrollen og slippe det indre vilddyr løs. Salgado: Darío Grandinetti. Simón: Ricardo Darín. Romina: Erica Rivas. Instruktion: Damián Szifron.

03:35  

Kvit eller Dobbelt (10:10)
Kvit eller Dobbelt (10:10) Sidste program i 64.000-kroners quizen for amatøreksperter.

05:10  

Alle tiders underholdning (1:8)
Alle tiders underholdning (1:8) Gøgl, cirkus og negre. Det var underholdning for 100 år siden. I Zoologisk Have blev såkaldt vilde mennesker - indere, kinesere og afrikanere - udstillet ved siden af de vilde dyr. Gøglere som Professor Labri blev udsat for chikane og restriktioner, og balletdanserinden Clara Pontoppidan vakte voldsom forargelse, da hun optrådte i cirkus og på film. De levende billeder kom til Danmark i 1896. Og på få år blev filmen den største trussel mod den gammeldags underholdning. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt første gang 21.04.02

05:50  

Dagens sang: Masser af succes
Dagens sang: Masser af succes - sunget af et af DR's kor.

05:55  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:00  

Mit liv som Bent - dansk hverdagskomedie (5:10)
Mit liv som Bent - dansk hverdagskomedie (5:10) Lykke, lykke, lykke ... 1985. På kollegiet er der udflytterfest for de fire, som nu flytter sammen. I et anfald af hidtil uset livsglæde kommer Benjamin ud for et spektakulært uheld. Bent gider ikke rigtig søge arbejde, men pludselig åbner der sig overraskende muligheder. Bents mor blomstrer op efter skilsmissen, men nye konflikter lurer i familien. Manus og instruktion: Jens Folmer Jepsen. Medvirkende bland andre: Henrik Lykkegaard, Camilla Bendix, Jesper Asholt, Andrea Vagn Jensen. Sendt første gang 2001

06:30  

Mit liv som Bent - danske hverdagskomedie (6:10)
Mit liv som Bent - danske hverdagskomedie (6:10) 1986. Bent er glad, både for sit nye job på lokalradioen "Den frie Stemme" og for kæresten Helle. Måske er der et frieri på vej på deres 3-årsdag? Det kniber for Bent at acceptere sin mors nye kæreste, ejendomsmægleren Allan Langbeck. Han går under øgenavnet "Allan Langpik". Men det kniber lige så meget med at begribe den overraskende årsag til forældrenes skilsmisse. Afsnittet giver også et grusomt gensyn med Jesper Olsens fatale tilbagelægning ved VM i 1986. Manus og instruktion: Jens Folmer Jepsen. Medvirkende blandt andre: Henrik Lykkegaard, Camilla Bendix, Birthe Neuman, Claus Nissen. Sendt første gang 2001

07:00  

Landsbyen (27:44)
Landsbyen (27:44) Eva er besværet af graviditeten og sætter spørgsmålstegn ved sit liv som landbokone - især da hendes tidligere chef fra modebranchen opsøger hende. Bjarne prøver at komme butikscentret til livs ad en ny vej. Frank er på vej til Berlin for Matisen og truer Karen med ikke at vende tilbage - imens tager Karen selv et initiativ for at komme den hårdt trængte Tømmergård til hjælp. Medvirkende: Eva: Chili Turèll. Aksel: Niels Skousen. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Karl: Preben Ravn. Jytte: Lotte Olsen. Bjarne: Kurt Ravn. Bak-Nielsen: John Hahn-Petersen. Desuden medvirker: Claus Bue, Jørgen Kiil og Claus Strandberg. Manuskript: Lotte Tarp og Peter Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Henrik Herbert. Musik: Bo Holten.

07:30  

Landsbyen (28:44)
Landsbyen (28:44) Bjarne er ved at få krammet på kommunaldirektør Thomsen, og dermed byggetilladelsen til butikscentret - men Thomsen er som sunket i jorden. Mens Frank ikke trives i Berlin, er Karen ved at få yderligere gang i Tømmergården - men pludselig overraskes hun af et indbrud. Thomas dukker op hos Eva og Aksel i sin søgen efter Astrid - og Johannes bliver jaloux. Eva: Chili Turèll. Aksel: Niels Skousen. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Thomas: Lars Simonsen. Kjeldsen: Lars Knutzon. Bjarne: Kurt Ravn. Bak-Nielsen: John Hahn-Petersen. Desuden medvirker: Vibeke Hastrup, Claus Strandberg, Evin Kilicasan, Günei Turan, Henrik Petersen, Lars Lohmann, Yarsar Tas, Nanna Møller og Christiane Bjerg Nielsen. Manuskript: Kaj Nissen og Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Henrik Herbert. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1995.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Stille hjerte
Dagens sang: Stille hjerte - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a.dansk officielt besøg i Sovjetunionen, kildeskatten, giftgasangreb på ræve og grævlinger i Sønderjylland. "Der var engang" i Dyrehaven nord for København, Vera Lynn med "White Cliffs of Dover", den gang lidt af "storstadspræget gik af Århus", masser af datids-mode - og Svend Asmussens musikalske mening om den daværende finansminister. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Zorro (2)
Zorro (2) Minen

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Kolonien - Venner for altid (23)
Kolonien - Venner for altid (23) Viktoria, Sille og Albert kommer til fastlandshavnen, men der er helt øde. De opdager at Carl har lagt spor ud og følger efter, men noget mystisk er under optræk og hvor er alle mennesker forsvundet hen?

07:20  

Vi' bare bjørne (25)
Vi' bare bjørne (25)

07:30  

The Next Step III (4)
The Next Step III (4) Konkurrencen begynder

07:50  

Freaktown (17)
Freaktown (17) Skrige-rekorden

08:04  

Mønk
Mønk

08:07  

Mønk
Mønk

08:10  

Nina Patalo
Nina Patalo

08:15  

Ramasjangskolen
Ramasjangskolen "Epidemien" En influenzaepidemi er brudt ud i store dele af verden, og inspektøren er meget bange for at epidemien har ramt Ramasjangskolen og ikke mindst pedellen, der går og nyser hele tiden. Inspektøren tager derfor særlige forholdsregler for ikke at blive smittet, så han er klar til at tage imod skolens tre nye elever, Selma, Rigmor og Martha, som kommer fra 4.a på Frederiksborg Byskole i Hillerød. De skal i dag undervises i matematik af Sofie (Live fra Ramasjang) i matematik og i musik af Sigurd. Forhåbentlig klarer de eksamen, så de sammen med deres klassekammerater kan feste til den store årsfest.

08:35  

Klassekabalen - Klassefest (1)
Klassekabalen - Klassefest (1) 5. a skal holde deres første rigtige klassefest uden forældre - og alle glæder sig! Men det er helt forskelligt, hvordan man gerne vil feste: Pigerne satser på at danse med drengene, men drengene vil hellere spille fodbold!

08:55  

Dyrs våben: Grib
Dyrs våben: Grib Det er længe siden, at nogen er bukket under af tørst og er døde i den stegende varme. Godt for nogen, ærgerligt for Dødens vogter - vi ser på gribben.

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Babapasser

05:20  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Lundemåden

05:30  

Hjørne Bjørne III (24)
Hjørne Bjørne III (24)

05:35  

Rosa fra Rouladegade III (10)
Rosa fra Rouladegade III (10) Maries havregrynsskovbund Marie er tit på besøg hos sin bedstefar, der bor på landet og godt kan lide at sove. Men når han ikke sover, plejer de at gå i skoven, og der er bedstefar rigtig god til at fortælle om skoven dyr og planter. Det kan Marie godt lide, og hun vil rigtig gerne bage en helt speciel kage til ham. Sammen med Rosa forklæder hun sig som kunstmaler for at udspionere bedstefaderen, så de kan lave den perfekte kage til ham.

06:05  

Sarah og And (23)
Sarah og And (23) Bobslæde

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Vildfaren walkie talkie

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Tryllestaven

06:30  

Mumitroldene (43)
Mumitroldene (43) Kongen af Californien

06:40  

Grinebider
Grinebider Havearbejde

06:45  

Masha og Bjørnen (5)
Masha og Bjørnen (5) Fejet af benene

06:55  

Quizdyrene - Slørhalen Boogie
Quizdyrene - Slørhalen Boogie Quizværten Stefan har bevæbnet sig med en mikrofon, som kan oversætte dyrelyde til menneskesprog, for at quizze dyr om andre dyr. Denne gang besøger han slørhalen Boogie, der bor i et akvarium i en dyrehandel. Boogie får fem spørgsmål om krybdyr og chancen for at vinde en flot præmie. Men selvom han først er meget i tvivl om hvad krybdyr overhovedet er, så klarer han sig gennem quizzen ved at gætte så godt, som han nu kan.

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (18)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (18) Det usynlige guld

07:20  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (14)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (14) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Hans Ole er en mand med 2 hoveder. Det ene hoved hedder Hans, og det andet hedder Ole. Hans og Ole kommer altid op at skændes. Onkel Reje kinder en superhelt, Konfettimanden, som holder til på toppen af en skyskraber. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

07:35  

F for Får (21)
F for Får (21) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris VI (18)
Gurli Gris VI (18) Hr. Tyr i en porcelænsbutik

07:50  

Gurli Gris VI (19)
Gurli Gris VI (19) Frugt

07:55  

Stop! (4)
Stop! (4) Klara vil være med til at lege vandkrig med sine søskende, men de synes, hun er for lille. Klara bestemmer sig for at være med alligevel og laver sit eget hold.

08:05  

Morten Skildpadde (22)
Morten Skildpadde (22) Det er Halloween, Morten

08:30  

Sofus II (4)
Sofus II (4) Sofus lander hos Tvillingerne Frida og Nanna. De bor i en lejlighed i Aarhus, men nu skal de flytte til et hus med have. De pakker og pakker, men da flyttemanden kommer, bliver Nanna bange for at de ikke har fået alle hendes tøjdyr med. Ude i det nye hus giver tvillingerne Sofus en farvelgave inden de skal sove.

08:45  

Mit kæledyr - et marsvin
Mit kæledyr - et marsvin Svend er 8 år og drømmer om at få et marsvin. I dag får han besøg af 9-årige Milla, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Svends mor og far kigger med og vurderer, om Svend måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

08:55  

Minisekterne (35)
Minisekterne (35) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:15  

Kål eller kanyle (4:6)
Kål eller kanyle (4:6) I det fjerde program i serien "Kål eller kanyle" følger vi 52-årige Lars og 30-årige Christina. Begge føler de sig ældre end de i virkeligheden er og ønsker sig derfor et yngre udseende. Lars går kanylevejen og får behandlinger af hudlæge Jørgen Esmann. Christina har valgt kål-vejen og får hjælp af livsstilscoach Thorbjörg Hafsteinsdóttir. Men hvad virker bedst - Kål eller kanyle?

09:45  

Store forretninger II (8:10)
Store forretninger II (8:10) Harry Selfridge vender hjem til en storm af dårlig omtale i pressen - både om Harrys tur til Tyskland og om Henri Leclair. Mødet med en amerikansk filmmand får dog snart Harry til genvinde sin tro på fremtiden.

10:30  

Antikkrejlerne (65)
Antikkrejlerne (65) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (66)
Antikkrejlerne (66) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

Danske Vidundere: Lille Vildmose
Danske Vidundere: Lille Vildmose Vi er i denne uge taget til Nordjylland - til Nordeuropas største højmose, Lille Vildmose. Området er en stor svamp, som er fem meter dyb og dækker et område på 23 kvadratkilometer - det svarer til 55 millioner skolesvampe. Mosen er dannet over 1200 år og består af spagnum-planter. Og selvom det er et af de mest næringsfattige områder i Danmark - er det også et af de allersmukkeste. Sendt første gang 10.12.07

09:30  

Danske Vidundere: Alheden
Danske Vidundere: Alheden Om Danmarks naturskabte vidundere. Alheden dækkede engang størstedelen af Jylland med sin sandede jord og lyng. Området var så goldt og trøstesløst, at ingen danskere ville bosætte sig - så der skulle hjælp til fra udlandet. Det er et stykke dansk natur, som formede tusindvis af skæbner inden den endelig blev omdannet til den landbrugsjord, som vi ser i dag. Sendt første gang 09.01.07

10:00  

Urt: røllike
Urt: røllike Lægeplanter har for længst fundet vej til medicinskabet, og mange af dem gror rigtig godt i Danmark. Urte-terapeut Rikke Goerlich er taget til Lejre for at kigge nærmere på rølliken. Hun ser tilbage på de gamle medicineres traditionelle brug af planten og på nutidens forskning. Rikke giver desuden praktiske anvisninger på, hvordan du selv kan bruge røllike i dit husapotek. Tilrettelæggelse: Birgitte Hornhaver Sendt første gang 04.09.06

10:20  

Urt: hyperikum
Urt: hyperikum Dagens lægeplante bliver kaldt "den grønne lykkepille". Urte-terapeut Rikke Goerlich sætter fokus på planten hyperikum eller prikbladet perikon, som den også hedder. Hun er taget til Esrum Kloster, hvor hun retter blikket mod middelalderen og ser på munkenes brug af planten og på nutidige forskeres viden om dens effekt. Rikke viser også, hvordan du selv laver olie, te, salve og snaps med hyperikum. Tilrettelæggelse: Birgitte Hornhaver Sendt første gang 05.09.06

10:40  

Under fire øjne - Michael Winner
Under fire øjne - Michael Winner I en række dybdeborende interview går BBC-radioværten Laurie Taylor bag facaden på nogle af det sidste tiårs mest kreative personligheder og får sine gæster til at fortælle om både glæder og sorger og om de fejltagelser og succesoplevelser, der har kendetegnet deres liv. Michael Winner (1935-2013) var en af Storbritanniens mest succecfulde filminstruktører, men udviklede sig i de senere år til at være en af Storbritanniens mest skarpe og kompromisløse madanmeldere.

11:55  

Husk at leve, mens du gør det
Husk at leve, mens du gør det Hvad ville du gøre, hvis du fik at vide, at du havde en terminal sygdom og kun havde få måneder tilbage at leve i? Tolv mennesker i alderen fra tyverne til tresserne fortæller her inspirerende om at finde det positive i diagnosen, som har hjulpet dem til at opdage, hvad der virkelig betyder noget i livet. De smiler og griner og forsøger ikke at græde, fordi de siger, at gråd og tristhed er spild af den dyrebare tid, de har tilbage.

DR3

09:15  

Hård udenpå (2:4)
Hård udenpå (2:4) Efter Andreas mistede sin far, er han kommet i kontakt med sine følelser. Men en blød mand matcher ikke det hårde look, og han har derfor svært ved at score piger. Simon føler, at han har fundet drømmepigen, men det er ikke let at forene parforhold med stoffer og jobbet som stripper. Drengene driller Carsten med, at han har fået en kæreste, men i hans øjne er hun perfekt. Hun vil hellere give en lammer end at ligge i ske. Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

09:45  

Hård udenpå (3:4)
Hård udenpå (3:4) Marco drømmer om at lægge sin lange karriere som kriminel bag sig, men en gammel narkosag og en tur i retten skal vise sig at afgøre hele hans fremtid. Nichlas har altid været fascineret af Brian Sandberg og det kriminelle miljø, og selv om han har valgt et almindeligt job, kan de hurtige penge stadig friste. Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

10:15  

Hemmeligheder fra Nuuk (2:6)
Hemmeligheder fra Nuuk (2:6) Dansk dokumentar fra 2017 DR3 er taget til Grønland for at høre hvilke hemmeligheder den unge generation bærer rundt på. Arnannguaq har haft voldsomme oplevelser i opvæksten, som hun ikke har fået talt ordentligt om. Manumina er bange for at blive holdt udenfor, når hendes hemmelighed er ude. Og så er der Christoph, som er vred indeni og stille udenpå.

10:45  

Krisministeren (8:10)
Krisministeren (8:10) Kris er blevet involveret med kendisclairvoyanten, Sven. Sammen laver de et åndeligt tema i programmet til stor irritation for den skeptiske Cecilie. Der er mere mellem himmel og jord, men er der også rent mel i posen hos Sven?

11:00  

Gadget Man IV (4:4)
Gadget Man IV (4:4) Richard Ayoade er begejstret for nye gadgets, der gør hverdagen lettere. Han giver her en guide til, hvilke gadgets man kan bruge for at få et lykkeligere og sundere liv og dermed minimere risikoen for fare og sygdom.

11:25  

DR3 Dok: Drengen uden hjerne
DR3 Dok: Drengen uden hjerne Shelly og Rob fik at vide, at hvis Noah overlevede fødslen, ville han blive alvorligt hjerneskadet og fysisk handikappet. De fik gentagne gange tilbudt en abort, men sagde nej. Noah blev født med en rygmarvsbrok, der gjorde ham lam fra livet og ned og gav ham væske i hjernen, der kun efterlod to procent af en normal hjerne. Men nu tre år efter overrasker Noah alt og alle. Han er kvik og kan både tale og tælle. Og mest forunderligt er hans hjerne vokset til 80 procent!

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med _Hans_V._Bischoff som vært og indslag om bl.a. en kendt general, der bliver spurgt, hvad han vejer, om et særdeles populært kongeligt sølvbryllup, om den gang bestilte teater- billetter blev bragt ud for en 25-øre, om et dramatisk politi- indgreb mod en besat ejendom og om en af fodboldens nøgle- personer, der siger barsk farvel. Redaktion:_Jens_Bom og _Henrik_Iversen. Producer:_Torben_Molsner.

09:35  

Rejsen langs Norges kyst (9:10)
Rejsen langs Norges kyst (9:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen går i dag langt kysten ved Aust Agder, vi skal runde Lista og Lindenes, og så er der alle perlerne sydpå på vej til Kristiansand. Nordvision fra Norge.

10:15  

Rejsen langs Norges kyst (10:10)
Rejsen langs Norges kyst (10:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Om bord på "Østerøy" forlader vi i dag Kristiansand og sætter kursen mod Lyngør, hvor det 100 år gamle redningsfartøj "Risør 2" ligger klar til at føre os videre til den svenske grænse. På vej dertil skal der fiskes hummere, vi skal se historiske steder og møde nogle af de glade mennesker, der er på ferie. Nordvision fra Norge.

10:55  

I krig for Danmark (5:6) - Kampen om Als
I krig for Danmark (5:6) - Kampen om Als Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. I 150 år har de danske politikere og hærens gamle geværer fået skylden for nederlaget i 1864. Men krigen mod tyskerne er myternes krig. Da tusindvis af preussiske soldater sejler over Alssund for at erobre den sidste rest af Slesvig, er der stadig håb for Danmark. Men hvad er de danske politikeres plan? Og kan de danske forladergeværer klare sig mod de moderne tyske bagladergeværer?

11:35  

I krig for Danmark (6:6) - I tysk tjeneste
I krig for Danmark (6:6) - I tysk tjeneste Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. I 1916 tordner den tyske og franske hær sammen ved den franske by Verdun. Et af de blodigste slag under Første Verdenskrig er i gang, og midt i det hele kæmper dansksindede sønderjyder på tysk side. På 100-års afstand kan soldaternes hverdag virke fjern, men hvad har det egentligt krævet at deltage i krigen? Hvilke fysiske krav blev der stillet til soldaterne? Og hvordan er livet i en skyttegrav?

DR Ultra

09:05  

Store Nørd i militæret (5)
Store Nørd i militæret (5) Storenørderne Kåre og Emil er taget til Oksbøl for at deltage i en øvelse med kampvognssoldaterne fra Dragonregimentet. Sammen undersøger de, hvordan Leopard II kampvognens bælter fungerer, hvorfor den er i stand til at ramme meget præcist, selvom den kører på ujævnt terræn og hvem der er hurtigst til kampvogns-æggestafet.

09:25  

Jeg vil være fodboldstjerne (5)
Jeg vil være fodboldstjerne (5) Rasmus siger farvel til sin lillebror inden han skal rejse til Tyrkiet, hvor drengene skal spille en vigtig landskamp. Drengene ankomer til hotellet, hvor landstræner Per Holm byder velkommen og fortæller om reglerne. Vi møder også Mads og hans familie i den fynske by Næsby. Imens har Benjamin fokus på at spise sundt, og går for eksempel meget op i at sige nej tak til pomfritter. Om aftenen på hotellet i Tyrkiet, snakker drengene på værelserne - og det kan være svært at komme tidligt i seng.

09:40  

Mission: Eftersidning I (24)
Mission: Eftersidning I (24) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

10:00  

Mission: Eftersidning I (25)
Mission: Eftersidning I (25) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

10:20  

Go' lorte weekend
Go' lorte weekend I Go´Lorte Weekend bliver der vendt op og ned på alting, da Stief beslutter sig for at flytte ind. Det ærgrer Rasmus og Christian så meget, at det kommer til et stort opgør mellem dem alle. Og så skal vi se to præster kæmpe for deres liv. Hvilket er normalt, hvis man vil være præst. Den store imitator Sandy Kissgood er også kommet i studiet. Det bliver (heller) ikke kedeligt i dag. Med Rasmus Bruun, Christian Trangbæk og Frederik Cilius.

10:50  

Sleepover - Annikas skole
Sleepover - Annikas skole Tre bedste veninder, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter pigerne på Annikas skole, hvor de får sig en snak om stadig at tro på julemanden, pinlige forældre og strenge lærere.

11:05  

Byt familien (10)
Byt familien (10) Bjarke bor i Slangerup og er en rigtig rollespilsdreng. Sammen med sin far laver han rollespilsvåben, går til bueskydning og spiller livespil i skovene. Emil er fra Hedehusene og kører go-kart på højt niveau. Emils far hjælper til med træning, løb og støtter Emil i at gøre motorsport til mere end bare en fritidsinteresse. Bjarke og Emil bytter familie og interesser. Emil synes at rollespil er pinligt og bryder sig ikke om at klæde sig ud. For Bjarke er det helt nyt at skifte middelalderens skumsværd og udklædning ud med benzindrevet fart og spænding.

11:35  

Verdens bedste quiz I (14)
Verdens bedste quiz I (14) ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får hjælp fra alle steder i landet, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Anna og Vigga både kæmper med fiskesnask og skal bruge alt deres viden fra engelsk timerne, når de skal gætte "Hvad hedder det på engelsk?" Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:50  

Pubertetsguiden (6)
Pubertetsguiden (6) I dag bliver det rigtigt pinligt i Pubertetsguiden, når Esther skal igennem Christians store pinlighedstest. I guidens kæreste tag fortælle Nanna og Anton og Julie og Alexander om det at være uvenner, når man er kærester.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være skiløber. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "3", hvor der serveres en helt speciel pizza. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kanin Kan det virkelig passe, at kaninen æder sin egen lort? Ta' med Lille Nørd på kaninhop og se, om det lykkes nørderne at finde Katrines bamse Hr. Kanin.

10:00  

Vilde venner III (10)
Vilde venner III (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Lara og Viggo, der har vagten i klubhuset. De skal sætte lydsendere på nogle fiskegarn, for at beskytte marsvinene i havet, tilse et forkomment pindsvin og hjælpe en andemor og hendes ællinger ud af en atriumgård.

10:20  

Kiwi & Strit (17)
Kiwi & Strit (17) Kiwi er for syg til at køre på cykel med Strit, så Strit vil gøre ham rask. Lige meget hvad Strit gør, bliver Kiwi enten for varm eller for kold - lige indtil Kiwi kommer med et kæmpenys....

10:25  

Kiwi & Strit (18)
Kiwi & Strit (18) Strit glemmer at holde fast på sin flotte røde ballon, så den flyver væk og bliver fanget i et træ. Kiwi & Strit prøver sammen at finde en måde at få den tilbage på....

10:30  

Kaj og Andrea - og et reklameeventyr
Kaj og Andrea - og et reklameeventyr Karla, Kaj og Andrea ved ikke rigtigt, om de skal tro på alt det, TV-reklamerne lover. Men de er helt enige om én ting: Reklamer midt i deres spændende eventyr er en pest! Medvirkende: Hanne Willumsen, Iben Wurbs, Kjeld Nørgaard og Christine Skou. Producer: Mogens Vemmer.

11:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (2)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (2) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

11:30  

Ramasjang Mysteriet III (1)
Ramasjang Mysteriet III (1) Hvor er Kyllings mundharmonika? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

Bonderøven (4:11)
Bonderøven (4:11) Kastaniegårdens ene kirsebærtræ giver i år så mange bær, at Frank vil lave kirsebærvin. På marken står neg fra årets kornhøst samlet i hobe, så de kan tørre helt, inden Frank kører dem ind. Ved siden af venter markens ærtehøst også på at blive tør. Koen Leonora har født sin første kalv, og Frank arbejder videre med gummivognens bremsetromle. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen, Mogens Elbæk, Peter Wath.

12:30  

Kender Du Typen? (3)
Kender Du Typen? (3) "Kender Du Typen?" besøger en 200 kvadratmeter patricerlejlighed ved Torvehallerne. Den bliver beboet af en kendt dansker, som stryger alt sit tøj - også underbukserne. Livstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal dyste om at finde navnet på den kendte dansker, som har klædeskabet fyldt med skræddersyet tøj - og også går med gule crocs i sin lejlighed. Vært: Mads Steffensen.

13:10  

Hammerslag 2010 - i New York
Hammerslag 2010 - i New York Hammerslag er taget til byen over dem alle, New York. I denne julespecial skal mæglerne gætte priser på de mest fantastiske storbylejligheder, dem man kun kender fra film og tv. Priserne er høje, meget høje. Programmet viser også alt det uden om boligerne, der gør byen helt særlig. Shopping, seværdigheder, mad og spændende mennesker. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 25.12.10

14:10  

Taggart: En farlig arv
Taggart: En farlig arv Taggart er rasende, da et nævningeting kender lægen Janet Napier uskyldig. Han er overbevist om, at hun har dræbt sin mands elskerinde. En arv fra Jeans afdøde tante Hetty gør det muligt for Taggart at betale et ophold på Janet Napiers helsehjem uden hans overordnedes viden. Men sagen eksploderer, og Taggart får brug for Jardines og Reids hjælp. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jacie Reid: Blythe Duff. Instruktion. Alan Macmillan.

DR2

12:55  

Den intelligente skyskraber
Den intelligente skyskraber Skyskraberen Pearl River Tower, som er ved at blive bygget i Guangzhou i Kina, er den første af en ny generation af 'intelligente' bygninger. Skyskraberen vil, når den er færdig, bruge mindre end halvdelen af den energimængde, almindelige skyskrabere bruger og vil benytte naturens kræfter til at producere energi til eget behov. Pearl River Tower bliver en af de mest energivenlige bygninger i verden, og med sit revolutionerende nye design sætter skyskraberen standarden for fremtidens bygninger.

13:45  

Er sundhedstest på raske mennesker en god ide?
Er sundhedstest på raske mennesker en god ide? Selv om vi lever længere og sundere end nogensinde før, er vi besatte af vores helbred. Derfor får flere og flere af os foretaget alle former for test i et forsøg på at opdage den lurende fare før, den snigløber os. Og opdagelsen af tidlige tegn på en sygdom er vel en god ide. Eller er det? Michael Mosley bruger sig selv som forsøgskanin for at undersøge, om det virkelig kan betale sig - for den enkelte - og for samfundet., at undersøge raske mennesker for mere eller mindre indbildte sygdomme.

14:35  

At spille Gud
At spille Gud Hvorfor får en brandmand, der døde under angrebet i New York den 11. september 2001, i gennemsnit en million doller mindre i erstatning end en aktiehandler, der døde samme sted? Hvor meget skal BP betale mexicanske fiskere efter olieforureningen i den Mexicanske Golf? Og hvor meget kan hundredtusinder af pensionister få i erstatning, hvis deres pensionsselskab går fallit på grund af misledelse? Svaret ligger hos USA's mest berømte erstatningsspecialist, Ken Feinberg.

DR3

12:10  

Mit liv er stjålet (5:6)
Mit liv er stjålet (5:6) Journalist Sisse Sejr-Nørgaard bestemmer sig for at gå på opdagelse i den mindre fede side af vores liv på de sociale medier og nettet både på egen krop og hos nogle af dem, der har været udsat for misbrug. Kan det virkeligt passe, at underviseren Martin skriver så frække beskeder med sine elever på Tinder? På Bilbasen finder Sisse en mistænkeligt billig Mini Cooper, som viser sig at være endnu et scam. Og Sisses computer bliver pludselig og mega angstprovokerende hacket af en meget russisk talende mand i hættetrøje.

12:40  

Født til succes (1:6)
Født til succes (1:6) En programserie om fire privilegerede, unge, ambitiøse mænd, der er vokset op med succesfulde forældre. De jagter succes og anerkendelse fra forældre og venner, men ønsker i høj grad også at bevise overfor sig selv, at de kan stå på egne ben. Kristoffer Holtermann er 22 år og enearving til tøjfirmaet Second Female. Han kommer aldrig til at mangle penge, men drømmer om at finde sin egen vej, og være andet end den rige mands søn. Kasper Juul er 22 år og har fuld fart på. I sin barndom så han ikke meget til sin far, men nu har de firma sammen. Kaspers motto er; "Vilje slår talent" og med det håber han, at kunne gøre sin far stolt. Frederik Berg er 21 år og den fødte iværksætter. Han har gang i flere forretninger som pt. ikke giver det store overskud, men han er sikker på, at en af dem en dag bliver en kæmpe succes. Sebastian Bang Hjardemaal Riecke er 26 år, han bor i Hamborg og har gået på Herlufsholm Kostskole. Han er en fokuseret forretningsmand der tror på at enhver er sin egen lykkes smed.

13:10  

Doctor Who VII (5)
Doctor Who VII (5) Snart må doktoren tage afsked med Amy og Rory. Først venter der - bogstaveligt talt - et kapløb med tiden gennem New Yorks gader, mens byens statuer kommer til live omkring dem.

13:55  

Doctor Who - Snemændene
Doctor Who - Snemændene Doktoren har taget afsked med Amy og Rory. Bedrøvet har han slået sig ned i England i år 1892. Det er juleaften, og sneen daler. Alt ånder tilsyneladende idyl, men noget farligt lurer i sneen. Og snart får en ung kvinde brug for doktorens hjælp.

14:55  

Dear John
Dear John Soldaten John er hjemme på orlov, da han møder Savannah. De forelsker sig og holder kontakt ved at skrive til hinanden. I en årrække mødes de kun i ny og næ. Johns udstationering forlænges. Og mens Savannah er bekymret for hans ve og vel, er John splittet mellem sin pligtopfyldenhed over sit arbejde og sin drøm om at flytte hjem til Savannah. John: Channing Tatum. Savannah: Amanda Seyfried. Mr. Tyree: Richard Jenkins. Instruktion: Lasse Hallström.

DR K

12:15  

SKÅR - Suzanne Brøgger
SKÅR - Suzanne Brøgger Suzanne Brøgger har altid viklet sig ind i et magnetisk slør af mystik. Hun er kendt for at overskride grænser og gå sine egne provokerende veje - både seksuelt, som forfatter og i kampen for at være en fri kvinde. Nu fylder hun 70 år og fortæller om den pagt, hun indgik med sig selv, sin mor og sin franske elsker. Hun skulle være en personlighed, en myte. Ud fra pagten skabte hun sit liv og værk, men også et fængsel, hun har haft svært ved at slippe ud af. Tilrettelæggelse: Anders Aamand og Per Dohm Sendt første gang 18.11.14

13:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

13:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

14:30  

Programmer som forandrede TV (2:8)
Programmer som forandrede TV (2:8) TV programmer har gennemgået en utrolig udvikling i løbet af mediets forholdsvis korte levetid. Nogle programmer har været vigtigere end andre og har bidraget til en udvikling i nye retninger. Det er dem, denne serie i otte dele handler om. I dette afsnit dykker vi ned i TV-dramatikkens verden. Vi fortæller bl.a. om, hvordan en frygtløs kabelkanal flyttede TV-mediet ind i kulturens fine stadsstue. Og vi møder personerne bag en elsket amerikansk politiserie, der kom til at stå for en grundlæggende fornyelse af genren.

DR Ultra

12:05  

Citybois - Det vi gør (4:4)
Citybois - Det vi gør (4:4) ULTRA følger Citybois i livet efter X-factor. Et liv, der byder på pladekontrakter og store shows, men også en tilbagevenden til hverdagen, hvor de igen skal leve et liv som "normale" drenge. Hvordan klarer Anthon og Thor deres "nye" liv? I fjerde program følger ULTRA eksklusivt Citybois, når de skal spille et af sommerens helt store jobs på Danmarks Smukkeste Festival - Smukfest i Skanderborg. De svarer på spørgsmål som deres fans har stillet på de sociale medier.

12:35  

Unik (20)
Unik (20) I UNIK kan du sammen med vært Sofie Linde møde de skøre, sjove, anderledes og enestående børn i Danmark. Sofie er 13 år og bor på Danmarks ældste kostskole Herlufsholm. Sofie inviterer UNIK indenfor i en verden af skoleuniformer, sovesale og gamle traditioner.

12:55  

Braceface (29)
Braceface (29) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:20  

Braceface (30)
Braceface (30) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:40  

Dagens ret: Cupcake med hindbærfrosting
Dagens ret: Cupcake med hindbærfrosting Cupcake m hindbærfrosting I dag er der skruet op for festen. Jose har fødselsdag så der skal bages lækre svampede chokolade cupcake med hindbærfrosting. Pigerne har holdt mange fødselsdage sammen men har ikke altid været de bedste venner, det kan du høre mere om, mens der bliver bagt og smagt.

13:50  

Klassen - Karl under pres (11)
Klassen - Karl under pres (11) Karl gemmer sig for alle på skolen. Han har en hemmelighed, han ikke vil afsløre. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:00  

Klassen - Kærestetyv del 1 (12)
Klassen - Kærestetyv del 1 (12) Sofia indrømmer, at hun er vild med Emmas kæreste Emil. Det får store konsekvenser. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:10  

Ultras Sorte Kageshow II (6)
Ultras Sorte Kageshow II (6) I Ultras Sorte Kageshow er vi nu nået til den anden semifinale. Nikolaj Stokholm inviterer de fire semifinalister i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage de allerbedste og flotteste studenterbrød. I dette program skal Severin og Naja dyste mod Rosa og Olivia. Der følger masser af overraskelser og benspænd programmet igennem. Micki Cheng fra Den Store Bagedyst er dommer.

14:40  

The Next Step III (4)
The Next Step III (4) Konkurrencen begynder

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Lunas længsler.

12:30  

Skæg med matematik (11)
Skæg med matematik (11) Hr. Skæg lærer at lave ballonchokoladeskåle i Kokkeskolen, synger en sang om Dyrepasser Basse, konkurrerer i gaveræs og besøger etagerne for Kål & Æg samt Sten, Saks, Papir i Det Lille Storcenter.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (6)
Rosa fra Rouladegade II (6) Laurits kan godt lide at hjælpe sin morfar med at plante grøntsager og slå græs. Nu vil han gerne give sin morfar en overraskelse. Derfor tager han med Rosa på hemmelig kagemission i morfars kolonihave, så de kan udspionere og finde ud af hvordan de skal bage den helt rigtige overraskelseskage til morfar.

13:30  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Mød cowboy-kongen Villy, rumvæsenet Luni, den forfinede kok Løven Leo og Prinsesse Habibi. Spektaklet er havnet midt i en kæmpe skrotplads - til stor fortrydelse for Leo! Villy og Habibi derimod er lutter begejstring. Se om det lykkes Habibi at finde noget værdifuldt - måske noget levende!! www.dr.dk/spektakel

13:45  

Minisekterne (56)
Minisekterne (56) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:50  

Minisekterne (57)
Minisekterne (57) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:55  

Sikker & Søn IV (9)
Sikker & Søn IV (9) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, træner Sikker med bue og pil. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (7)
Onkel Rejes Sørøvershow (7) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Linus, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne gulddiamantring, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Linus og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang...
Der var engang... Fjernsyn for dig. Dansk tegnefilm. Det er professorens drøm at købe en flyvende luftballon, men sådan en er dyr! Det er først, da han en dag møder den talentfulde Loppe, at professoren drøm kan gå i opfyldelse - måske ..........

DR1

15:30  

Kriminalkommissær Barnaby (34): Stråkvinden
Kriminalkommissær Barnaby (34): Stråkvinden "Stråkvinden". Den unge skolelærer Liz Francis har overtalt beboerne i landsbyen Midsomer Parva til at genoplive en hedensk festival, der ender med afbrændingen af en stor kvindefigur lavet af strå. Det får hun grund til at fortryde, for da stråkvinden går op i flammer, lyder der et skrig fra figurens indre. Nogen har spærret den lokale hjælpepræst inde i den brændende stråkvinde. En sag for Barnaby og Scott. Barnaby: John Nettles. Dan Scott: John Hopkins. Alan Clifford: Keith Barron. Instruktion: Sarah Hellings.

17:05  

Store forretninger II (9:10)
Store forretninger II (9:10) Harry er fast besluttet på at rense sit eget navn og genrejse Selfridge's. Han får hjælp af lady Mae, der har forladt lord Loxley - og af journalisten Frank Edwards, der har gennemskuet den lumpne Loxley.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:35  

Det mørke net: Besættelse
Det mørke net: Besættelse Teknologien har åbnet op for nye muligheder for romantiske, seksuelle og fysiske forhold. Men er vores søgen efter menneskelige relationer i cyberspace et positivt fremskridt, eller hæmmer det i virkeligheden vores intime liv? Mød et amerikansk cyber BDSM-par, som bruger teknologien til at udleve deres hersker-slaveforhold, en japansk singlefyr, der har forelsket sig i en virtuel pige og en ung kvinde, der blev offer for hævnporno.

17:00  

Det mørke net: Opgradering
Det mørke net: Opgradering Teknologien har åbnet op for mange nye muligheder. Og i dag har vi den i en eller anden form altid med os, på os og i nogle tilfælde inde i os. Her møder vi blandt andre nogle mennesker, der har fået indsat en chip i kroppen, som eksempelvis kan bruges til at åbne døre i stedet for at bære en nøgle.

17:30  

Valg på kanten (3:3)
Valg på kanten (3:3) Dennis og Valdemar skal tage stilling til værdien af det danske demokrati med udgangspunkt i emnet integration, da begge drenge selv er kommet til landet som små. Nu skal de opleve hvad kommunen gør for flygtninge lige nu og her. Valgdagen nærmer sig desuden og derfor møder Dennis og Valdemar en række mennesker, der skal gøre drengene klogere på hvordan man egentlig fører valgkamp.

DR K

15:00  

Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - Naziguldet
Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - Naziguldet I de sidste uger af krigen forsøgte nazispidserne hektisk at skjule deres enorme rigdomme i de østrigske alper. De planlagde en sidste tilbagetrækning i området inklusive gigantiske underjordiske bygningsprojekter og fabrikker. Men var denne alpine fæstning et kunstfærdigt blufnummer, eller var det en seriøs plan? Den dag i dag vrimler området med håbefulde skattejægere. Leder de forgæves?

15:50  

Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - hat og blå briller
Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - hat og blå briller Under krigen foregik der hemmelige operationer bag fjendens linjer, dumdristige og farlige missioner og efterretningsopgaver med meget høje indsatser. Det gælder fx befrielsen af Benito Mussolini i 1943, britiske specialstyrkers bortførelse af en højtstående tysk officer på Kreta, snigmordet på Reinhard Heydrich i Prag, og den koldblodige henrettelse af den amerikansk udpegede borgmester i Aachen i krigens sidste måneder.

16:45  

Galskab: Journal nr. 8841 - Jongløren
Galskab: Journal nr. 8841 - Jongløren Det uhyggelige ved syfilis er at den bliver siddende og lurer i kroppen, og kan bryde ud efter mange år med et dødeligt angreb på hjernen. Det skete for jongløren efter 22 år. Og disse patienter fyldte hver femte seng på sindssygehospitalerne. Der fandtes ingen kur på sindssygehospitalerne, men jongløren blev udsat for et eksperiment. Han fik malaria, feberen reddede hans liv og kurerede hans impotens. Få år senere sendte han et foto af sin lille søn til sygeplejersken. Opfinderen af kuren fik nobelprisen. Tilrettelæggelse Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

17:25  

Galskab: Soldaten fra vestfronten
Galskab: Soldaten fra vestfronten Den psykiske patient var dansksindet, og indkaldt til vestfronten på tysk side. Han oplever rædslerne i skyttegravene, og mareridtet over dem alle: et granatnedslag begraver ham levende. Kammeraterne graver ham ud, men resten af livet kæmper han med de psykiske traumer og med invaliderådet for at få erstatning. Det er Første Verdenskrig der for første gang tvinger systemet til at anerkende, at sjælen kan tage skade af noget udefra - ikke mindst krig. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

DR Ultra

15:00  

Freaktown (36)
Freaktown (36) Freakfontænen

15:15  

Freaktown (37)
Freaktown (37) Solskinsdommedag

15:25  

Mission: Eftersidning II (16)
Mission: Eftersidning II (16)

15:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:55  

Zorro (5)
Zorro (5) Mesteren

16:20  

Thunderbirds (12)
Thunderbirds (12) Under tryk

16:40  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Junglebanden
Junglebanden

17:25  

Vi' bare bjørne II (11)
Vi' bare bjørne II (11)

17:40  

Kolonien - Venner for altid (23)
Kolonien - Venner for altid (23) Viktoria, Sille og Albert kommer til fastlandshavnen, men der er helt øde. De opdager at Carl har lagt spor ud og følger efter, men noget mystisk er under optræk og hvor er alle mennesker forsvundet hen?

17:50  

Kampen (1)
Kampen (1) Kampen mod uret.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (22)
Sarah og And (22) Stepsko

15:05  

Sarah og And (23)
Sarah og And (23) Bobslæde

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Farveladeglad

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim En kattepine

15:40  

Gurli Gris VI (26)
Gurli Gris VI (26) Snebjerget

15:45  

Gurli Gris V (1)
Gurli Gris V (1) Kartoffelby

15:50  

Chuggington
Chuggington Backup-Bruno

16:00  

Chuggington
Chuggington Bruno lægger skinner

16:10  

Masha og Bjørnen (19)
Masha og Bjørnen (19) Masha på sagen

16:15  

Mashas eventyr (25)
Mashas eventyr (25) Den gyldne hane

16:20  

Morten Skildpadde (22)
Morten Skildpadde (22) Det er Halloween, Morten

16:45  

Yakari III (24)
Yakari III (24)

17:00  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bamser og vil bruge dem som brænde i pejsen. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få bamserne tilbage.

17:25  

Brillebjørn (2)
Brillebjørn (2) Norsk dramaserie. Julian elsker at lege med sin togbane, men han har brug for flere skinner. Men skinnerne er på det skumle loft, og Julian tør ikke hente dem.

17:30  

Sikker & Søn II (11)
Sikker & Søn II (11) Sikker & Søn holder øje med bilerne, inden de går over vejen. Men det er svært at se sig godt for, når der holder parkerede biler. De laver telte om til bildragter og leger at Far skal over en vej med parkerede biler. Pas på, Far. Telt-bilerne kører stærkt.

17:40  

Ramajetterne II (8)
Ramajetterne II (8) Hr. Skæg har flyskræk. Der er store problemer i Ramasjang Lufthavn. Hr. Skæg skal rejse til Kina for at hente kinesiske tegn, men flyskræk truer med at sætte en stopper for hele turen.

DR1

18:00  

Auktionshuset (8:10)
Auktionshuset (8:10) I denne uge er Jesper Bruun Rasmussen i festligt humør. Der skal sælges diamanter og smykker og der plejer at være stor interesse fra et broget publikum. Katrin, Auktionshusets, smykkeekspert har vurderet smykkerne og det er nu, at flere måneders arbejde helst skal udmønte sig i de gode hammerslag. Målet for aftenens indsats er at sælge for mellem 80-90 % af de indleverede smykker. Traditionen tro, er det ejer og herre i huset der svinger hammeren mens Katrin tager bud fra internationale kunder, der byder via telefon. Peter Kjeldgaard og hans kollega Amalie er taget til Græsted for at vurdere et dødsbo. Har kunden ret i sin formodning, har de arvet sjældne Finn Juhl møbler der kan vise sig at være mange penge værd. Og i skranken bliver der vurderet sager til danskernes store skuffelse eller glædelig overraskelse.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Spise med Price : "Svie og Smerte" (3:6)
Spise med Price : "Svie og Smerte" (3:6)

20:30  

Landsbykongerne (1:4)
Landsbykongerne (1:4) Mange steder ude i landet bukker små samfund under for landsbydøden. Men i nogle af de truede steder bor der ildsjæle, som kæmper med næb og kløer, for at netop deres landsby skal overleve. De har et helt særligt gåpåmod, overskud og kærlighed til deres egn. De er Landsbykongerne. I første afsnit inviterer kreaturhandlerne Morten og Anders Rasmussen hele landsbyen Borbjerg på bøffer inden lokalt håndboldbrag. På Mandø kæmper Niels Kristian mod naturens kræfter og for at få nye tilflyttere til øen. I Linde bor Jørgen Søvndal, som har taget sagen i egen hånd og købt byens tank, bank og kro.

DR2

18:30  

Verdens sundeste kost (2:2)
Verdens sundeste kost (2:2) Jimmy Doherty og Kate Quilton rejser rundt i verden for at studere kostvanerne i forskellige lande og kulturer for at undersøge, hvordan vores spisevaner har ændret sig i de sidste 50 år, og hvad det har betydet for vores sundhed. Ved hjælp af ledende ernæringseksperter har de derefter rangordnet 50 landes kostvaner fra de bedste til de værste. Ved at se på hvordan og hvad man spiser i forskellige egne af verden, kan vi måske blive inspireret til selv at få nogle sundere kostvaner og dermed både et bedre helbred og en højere livskvalitet.

19:15  

Ekstreme togrejser III (5:5)
Ekstreme togrejser III (5:5) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Chris rejser næsten 3.000 kilometer tværs over Norge og Sveriege til Finland, for at finde ud af, hvordan nogen har fundet på, at anlægge en jernbane omkring Polarcirklen, der kører dagligt trods sne, frostgrader og mørke halvdelen af året.

20:00  

Undskyld mine gener
Undskyld mine gener Mette Rose og hendes mand, designeren Søren Rose lever det gode liv i New York, hvor de har stor succes. Men med et slag brister drømmen, da deres døtre bliver diagnosticeret med en smertefuld sygdom. Mens lægerne kæmper med at finde en behandling, kæmper Mette med sig selv. For hvad nu hvis det er hendes dårlige gener, hun har givet videre til sine børn, der er skyld i sygdommen?

DR3

18:00  

Billet til Kærlighed II (2:6)
Billet til Kærlighed II (2:6) Anders møder sin rejsedate Christian Nielsen i lufthavnen. Tina intensiverer jagten på sin rejsedate, mens Tau fra Nørrebro spørger sin bror til råds. For hvilke fejl plejer han mon at begå i jagten på en kæreste? I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Peter og Lois tager på deres anden bryllupsrejse i håb om at genfinde gnisten i ægtesengen. Det fører til et møde med selveste Mel Gibson og til en hæsblæsende biljagt, da Peter negler den eneste kopi af Gibsons nye film, efterfølgeren til bibeldramaet The Passion of the Christ.

19:35  

Family Guy
Family Guy Brian bliver lærervikar på Chris' skole. Her får han ansvaret for hjælpeklassen, hvor skolens mest håbløse elever er samlet. Samtidig brænder Chris varm på sin nye, storbarmede lærerinde. Hun vil gerne være hans kæreste - på én betingelse...

20:00  

Rejsen til Mars (6:6)
Rejsen til Mars (6:6) En altødelæggende tragedie i kolonien på Mars tvinger alle deltagere til at genoverveje missionen. I nutiden fortsætter SpaceX arbejdet med at udvikle en raketteknologi, der kan hjælpe menneskeheden med at nå til den røde planet, Mars.

20:45  

Når vejr går viralt - de overlevende
Når vejr går viralt - de overlevende Britisk dokumentar fra 2015. (Weather Gone Viral) Hvis man ikke kan få nok af at opleve farlige situationer og naturkatastrofer fremkaldt af vind og vejr, så har man her muligheden for at genopleve nogle af de største øjeblikke fanget på kamera. Her fortæller nogle af de heldige overlevende om at falde ned i en sprække, blive revet med af en voldsom oversvømmelse og at blive fejet væk af en tornado.

DR K

18:05  

Historien om Special Air Service (2:3)
Historien om Special Air Service (2:3) SAS, Special Air Service, med mottoet 'Den der vover vinder', er en af verdens mest berømte kampenheder. Med adgang til militærarkiverne, usete arkivoptagelser og interview med veteranerne fortælles historien om denne enestående kampgruppe. Stirlings nye næstkommanderende, kaptajn Paddy Mayne, er lige så uforudsigelig og farlig, som den nye fase i krigen. Tyskerne træner mandskab, der skal fange SAS, og katastrofen indtræffer, da Stirling selv bliver taget til fange.

19:05  

Luther gennem 500 år (6:6)
Luther gennem 500 år (6:6) Det var et nyt revolutionerende syn på verden og ikke en fornyelse af troen, der startede Martin Luther og reformationsbevægelsen for 500 år siden. Det 21. århundrede er først og fremmest præget af de mange muligheder og udfordringer ved globaliseringen og den digitale revolution. Et moderne essay over 500 års reformationshistorie og betydningen for det moderne menneske.

19:55  

Dagens sang: Stille hjerte
Dagens sang: Stille hjerte - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Danskernes bolig (3:6)
Danskernes bolig (3:6) Vi bor i typehuse, villaer, lejligheder. Hvordan er disse boligformer opstået? Hvordan er de at bo i? Kim og Line bor i et murermesterhus fra 1928. En rødstensvilla, der er indbegrebet af et dansk hus. -Olav har bygget en helt ny udgave af den stilfulde villa i Ebeltoft, den koster kun 175 kr. om måneden i varme.

20:30  

Lyst til luksus (5:5)
Lyst til luksus (5:5) Luksus er blevet in igen. Efter finanskrisens nøjsomhed ser vi igen luksusmarkører som velour, guld, kagekunst og synlige logoer overalt. Men hvad er luksus? Og hvorfor har vi brug for luksus? I 'Lyst til luksus' undersøger DR K-vært Chris Pedersen sammenhængen mellem magt, forbrugsvaner og sociale dynamikker og gør os klogere på, hvordan forbrug, begær og luksus hænger sammen. Vi møder luksuselskere med hang til champagne og dyre tasker, amatørkokke med fine fornemmelser, russiske jetsettere og en Michelinkok.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

The Next Step III (4)
The Next Step III (4) Konkurrencen begynder

18:30  

Selma og Sally - Skoledagen i Burkina Faso
Selma og Sally - Skoledagen i Burkina Faso I Burkina Faso i Afrika, mere end 6000 kilometer væk fra Danmark, bor de to danske piger Selma og Sally. De bor her fordi deres mor er ambassadør i landet. Pigernes hverdag er noget anderledes end den danske. Det er deres skole i Afrika også. Men det er ingenting i forhold til den lokale skole i Ouagadougou, som pigerne skal besøge i dag.

18:40  

Hvordan Ky blev til Niels
Hvordan Ky blev til Niels

19:00  

Sam & Cat I (10)
Sam & Cat I (10) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:20  

Braceface (4)
Braceface (4) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

19:45  

Trio - Keplerdiamanterne (10:10)
Trio - Keplerdiamanterne (10:10) Endelig finder de selve punktet for skatten, og snart finder de også Keplerdiamanterne. Hvad de ikke ved er, at Schwartz bare har ventet på, at de skulle finde dem for ham. Schwartz truer med at gøre faren ondt, hvis ikke Nora giver ham de diamanter, hun har i sækken...

20:05  

Alle sammen sammen I (3)
Alle sammen sammen I (3) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

20:30  

Max pinlig (6)
Max pinlig (6) Max synes bare, at hans mor er max pinlig og siger en masse kiksede ting, der hele tiden får ham til at krumme tæer.

20:55  

Riisings flotte talkshow II (7)
Riisings flotte talkshow II (7) Jacob får besøg af hele tre flotte fyre, nemlig komiker og skuespiller Jonatan Spang og Søren og Nicolaj fra Hej Matematik. Jonatan og Jacob mener selv, at de er meget mere street end duksedrengene fra Hej Matematik og udfordrer dem derfor til en freestyle rap battle. Jonatan får desuden chancen for at få hovedrollen i en helt ny film, når han skal til casting på den meget sørgelige og alvorlige ¿Pippis nedtur¿ hos Jacob. Sidst, men ikke mindst, tager Jacob med sangeren Christopher hjem til en af Danmarks største Christopher-fans for at give hende en kæmpe overraskelse.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (5)
F for Får (5) Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

F for Får (6)
F for Får (6) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Cirkeline
Cirkeline Cirkeline og Frederik tager med tegneren på ferie til Spanien, hvor de møder Pablo - og den fæle kat Mogens! Og den skal man passe på, det får Pablo at mærke! Heldigvis er Cirkeline og Frederik der til at hjælpe ham.

18:30  

Sofus III (5)
Sofus III (5) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Hannah, der elsker at lave mad. Sammen med sin veninde Aya skal hun lave pizza-ria til sin store familie.

18:45  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (14)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (14) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Hans Ole er en mand med 2 hoveder. Det ene hoved hedder Hans, og det andet hedder Ole. Hans og Ole kommer altid op at skændes. Onkel Reje kinder en superhelt, Konfettimanden, som holder til på toppen af en skyskraber. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

19:00  

Marie og Maria (5:6)
Marie og Maria (5:6) En tyv på fri fod

19:15  

Marie og Maria (6:6)
Marie og Maria (6:6) Den store fødselsdagsfest

19:30  

Zorro (18)
Zorro (18) Guldfuglen

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger inviterer Myren på marmelade henne på havebordet.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Langt fra Borgen: Skal vi forbyde mobiltelefoner i folkeskol
Langt fra Borgen: Skal vi forbyde mobiltelefoner i folkeskol Mobiltelefonerne bimler og brummer i de danske folkeskoler. De små skærme er blevet så stor en del af børn og unges hverdag, at flere folkeskoler nu tager konsekvensen - og forbyder mobilerne i skoletiden. Er det et nødvendigt tiltag eller bare håbløst gammeldags? Ask Rostrup tager undervisningsminister Merete Riisager (LA) og uddannelsesordfører Pernille Schnoor (Alt) med til Norbyskolen på Falster, hvor de to politikere også bliver konfronteret med deres eget Facebook-forbrug. Medvirkende: Merete Riisager (LA) og Pernille Schnoor (Alt) Vært: Ask Rostrup.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Mordene i Brokenwood II (4:4)
Mordene i Brokenwood II (4:4) Mike Shepherd er vild med countrymusikeren Holly Collins - og nu skal hun spille i Brokenwood! Desværre går det hen og bliver hendes sidste koncert. Næste dag findes Holly nemlig død. I hotelværelsets badekar. Uheld, selvmord - eller mord?

23:55  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

DR2

21:30  

Quizzen med Signe Molde
Quizzen med Signe Molde Ugens nyheder og begivenheder vendes og ristes over åben ild af den altid skrappe Signe Molde.

22:00  

Bertelsen på Shikoku 88 (9:10)
Bertelsen på Shikoku 88 (9:10) På den sidste del af vandreturen på øen Shikoku med de 88 templer kommer Mikael Bertelsen til et tempel med en mystisk underjordisk tunnel. Den er bælgravende mørk, og at bevæge sig igennem den er som en forsmag på døden. Bertelsen har en mystisk oplevelse med Kobo Daishi og fortsætter turen lettere rystet i sin grundvold. Han kæmper sig op igennem skyerne på det stejle bjerg inden tempel 88.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vejret på DR2
Vejret på DR2

23:05  

Drømmen om Danmark
Drømmen om Danmark Hvad sker der med de flygtningebørn som udvises fra Danmark? Wasi ankom alene fra Afghanistan til Danmark som 15-årig. Han lærer dansk, får danske venner, kæreste og håbet om en fremtid hvor han kan bidrage til samfundet. Men da han fylder 18 år bliver han udvist. I frygt for en tvangshjemsendelse flygter Wasi til Italien, hvor drømmen om at vende tilbage til Danmark er drivkraften for hans overlevelse. Instruktør Michael Graversen har i 4 år fulgt Wasi og rejsen fra en tryg teenagetilværelse i Danmark til det barske liv på gaden i Europa. Filmen er et unikt og personligt portræt af ét af de uledsagede flygtningebørn, der hvert år forsvinder fra landets asylcentre.

DR3

21:30  

Krigens skjulte ansigt (2:6)
Krigens skjulte ansigt (2:6) I Ukraine opsøger Martin militsen "Ukraines Frivillige Hær", der kæmper mod separatisterne fra Donetsk. De er ikke en del af de ukrainske væbnede styrker, men en militant gren af det ultra-nationalistiske politiske parti "Højre Sektor". Selvom Militsen har deltaget i kampene i årevis, er den ikke officielt til stede ved fronten. Martin møder militslederen Rembo, der har besluttet at tage kampen op på egen hånd og som sammen med sine folk forsvare et område ved fronten.

22:00  

Source Code
Source Code Soldaten Colter vågner op på toget til Chicago i en anden mands krop. Ved hjælp af ny teknologi er han blevet sendt tilbage i tiden for at finde en bombemand. Otte minutter senere springer toget i luften. Igen og igen sendes Colter tilbage i tiden for at afsløre gerningsmanden. Gang på gang må han gennemleve de sidste otte minutter inden eksplosionen. Kan han finde bombemanden - og måske endda forhindre det blodige angreb? Colter Stevens: Jake Gyllenhaal. Christina Warren: Michelle Monaghan. Colleen Goodwin: Vera Farmiga. Instruktion: Duncan Jones.

23:25  

Take Shelter
Take Shelter Curtis bor i Ohio med sin kone Samantha og deres døve seksårige datter Hannah. Pludselig begynder Curtis at få mareridt om en kommende tornado, som vil ødelægge alt på sin vej. Curtis holder drømmene for sig selv, men er så besat af tanken om at beskytte sin familie, at han begynder at bygge et beskyttelsesrum. Men spørgsmålet er, om det i virkeligheden er tornadoen, familien har brug for beskyttelse fra. Curtis: Michael Shannon. Samantha: Jessica Chastain. Nat: Katy Mixon. Instruktion: Jeff Nichols.

DR K

21:00  

Filmselskabet
Filmselskabet Maria Månson har sammen med forfatter Hanne Vibeke Holst set genindspilningen af Agatha Christie-klassikeren 'Mordet i Orientekspressen'. Det bliver også til filmdomme over Ruben Östlunds Guldpalmevinder 'The Square', der har danske Claes Bang i hovedrollen, og komedien 'Daddy's Home 2' med Will Ferrell og Mark Wahlberg.

21:30  

Filmperler: Hitchcock
Filmperler: Hitchcock I 1959 sætter mesterinstruktøren Alfred Hitchcock alt ind på at bevise, at han stadig kan sit kram. Hans næste film skal være gyseren 'Psycho', men filmstudiet vil ikke finansiere den makabre mordhistorie. Hitch har nu ikke tænkt sig at give op. Tværtimod sætter han alt på højkant for at få lavet sin kontroversielle film - sit ry, sit hus og ikke mindst forholdet til sin kone og samarbejdspartner, Alma. Alfred Hitchcock: Anthony Hopkins. Alma Reville: Helen Mirren. Janet Leigh: Scarlett Johansson. Instruktion: Sacha Gervasi.

23:00  

Pink Attitude
Pink Attitude Den muntre, boblende og lyserøde lillepigekultur er tilsyneladende et uundgåeligt fænomen i de vestlige samfund. Billedet af pigen/kvinden skifter i populærkulturen mellem to ekstremer: den lille pige og den forførende demimonde, den uskyldige og rovdyret. Hvordan er denne lillepigekultur kommet til at styre de fleste af nutidens piger fra vugge til voksenalderen?

23:55  

Passionens løgn
Passionens løgn I efterkrigstidens London er Hester Collyer fanget i et glædesløst ægteskab med den noget ældre dommer sir William. Da hun forelsker sig i den tidligere pilot Freddie, vælger hun at følge sit hjerte. Men Hesters lykke bliver kort, for heller ikke Freddie kan give hende den kærlighed, hun længes efter. Hester: Rachel Weisz. Freddie: Tom Hiddleston. Sir William: Simon Russell Beale. Instruktion: Terence Davies.

DR Ultra

21:20  

Snydt!
Snydt!

21:40  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Taggart: I kød og blod (1:3)
Taggart: I kød og blod (1:3) To uheldige småtyve får fat i en ladning sprængstoffer beregnet for irske terrorister i stedet for let omsættelige videomaskiner. Socialarbejderen Janie Ross gifter sig i hemmelighed med den fængslede Charlie. Da hun et par uger efter brylluppet bliver myrdet, ved ingen, om motivet hænger sammen med de rollespil, hun leger i sin fritid, eller om det handler om udbyttet fra Charlies sidste røveri, som ingen endnu har fundet. Endnu en sag for Taggart og Michael Jardine. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Alan Macmillan.

00:50  

Til undsætning (6:48)
Til undsætning (6:48) Et stillads kollapser, da en liftoperatør får et hjerteanfald. For Jordan fører ulykken til et møde med en sexet sjakforkvinde. Mens Michelles beslutning om at evakuere de nærliggende bygninger sender hende på kollisionskurs med redningsholdets chef.

01:35  

Til undsætning (7:48)
Til undsætning (7:48) Redningsholdet kaldes ud til en tivolipark, hvor et pariserhjul har sat sig fast. Ved foden af hjulet opdager de en slemt forslået kvinde. Politiet jager en voldtægtsmand, der lammer sine ofre med en strømpistol. Er kvinden hans seneste offer?

02:20  

Spooks (13)
Spooks (13) En fransk våbenekspert har udviklet et nyt tophemmeligt våbensystem. Nu er han i London for at sælge det til en ukendt køber, og den franske efterretningstjeneste beder MI5 om hjælp til at fange ham. Men Tom Quinn og hans folk i MI5 tvinges til at spille dobbeltspil, for den britiske regering ønsker selv at få fingre i våbensystemet. Et indbrud i Harry Pearces lejlighed bringer dog hele operationen i fare.

03:10  

Store forretninger II (9:10)
Store forretninger II (9:10) Harry er fast besluttet på at rense sit eget navn og genrejse Selfridge's. Han får hjælp af lady Mae, der har forladt lord Loxley - og af journalisten Frank Edwards, der har gennemskuet den lumpne Loxley.

03:55  

Kender Du Typen? (3)
Kender Du Typen? (3) "Kender Du Typen?" besøger en 200 kvadratmeter patricerlejlighed ved Torvehallerne. Den bliver beboet af en kendt dansker, som stryger alt sit tøj - også underbukserne. Livstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal dyste om at finde navnet på den kendte dansker, som har klædeskabet fyldt med skræddersyet tøj - og også går med gule crocs i sin lejlighed. Vært: Mads Steffensen.

DR2

00:05  

Børn alene på flugt: Udvist til døden?
Børn alene på flugt: Udvist til døden? Dansk dokumentarprogram fra 2016 I en kælder i Iran gemmer afghaneren Vahid sig. Han blev smidt ud af Danmark sidste år sammen med sin mindreårige bror, Aboli. Alt tyder på, at broderen er blevet slået ihjel i Afghanistan og Vahid er derfor på flugt, men Danmark vil ikke lade ham komme tilbage. Danmark har underskrevet en FN-konvention om, at uledsagede flygtningebørn ikke må sendes tilbage til Afghanistan, men ikke desto mindre blev den 16 årige Aboli tvangsudsendt sammen med sin bror på trods af advarsler fra Røde Kors og den Internationale Organisation for Immigration (IOM). Ingen har hørt fra drengen siden. Er han blevet slået ihjel? DR har fulgt i sporet på de to afghanske brødre siden de blev udvist fra Danmark - en rejse, der tager os til Afghanistan, Iran og Birkerød, hvor brødrenes kontaktperson, den pensionerede jurist Lise Lomholt bebrejder sig selv, at hun opfordrede brødrene til at følge det danske retssystem.

00:50  

Børn alene på flugt: 13 år og helt alene
Børn alene på flugt: 13 år og helt alene I et telt uden for Udlændingestyrelsen i København sultestrejker 13-årige Usama fra Syrien. Han har søgt om familiesammenføring med sine otte søskende, men hans sag trækker ud. Usamas mor er død og hans far forsvundet, så det eneste Usama kan fokusere på, er at få hans søskende herop. Han prøver at få dem ud af den krig, han selv er flygtet fra for halvandet år siden, så han ikke skal være her alene. Da sagsbehandlingen trækker ud og krigen fortsætter med at eskalere, indleder fire af hans søskende den farefulde flugt op gennem Europa, men de vælger at tage til Tyskland i stedet for til Danmark, og herefter mister Usama kontakten med dem. Usama får endelig svar på familiesammenføring, men det er et afslag. Han får at vide, at børn kun kan familiesammenføres med deres forældre. I samme hus som Usama bor to mindre drenge på 8 og 12 år, som også har søgt familiesammenføring med hver deres mor. De to drenge er fulde af håb, mens Usama kæmper for at at finde en ny mening med sit liv alene i Danmark.

01:30  

Offer for menneskehandel
Offer for menneskehandel Yasmin var 27 år, da hun bad det norske politi på hjælp. Da havde hun arbejdet som sexslave, siden hun var tolv år gammel. Hendes 'ejer' havde tvunget hende til at arbejde som prostitueret over hele Europa. Norske myndigheder har forpligtet sig til at hjælpe ofre for menneskehandel, især dem der samarbejder med politiet. Hvorfor er Yasmins situation så ligeså usikker som før?

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:20  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:00  

Det mørke net: Udnyttelse
Det mørke net: Udnyttelse De digitale medier og internettet har åbnet op for nye muligheder for seksuel udnyttelse af børn. Men hvem er disse børn? Og hvem profiterer af deres misbrug? Programmet går bag om cybersex med børn, som desværre er en voksende industri især i udviklingslande.

02:25  

Hård udenpå (4:4)
Hård udenpå (4:4) Efter Simon er blevet single har friheden og kokainen taget overhånd, og han må bede om hjælp for ikke at ende i et svært misbrug. Martin er blev truet med en pistol, og nu vil han lægge sin livsstil om, men det er svært at ændre folks syn på en, når man stadig er tatoveret i ansigtet. Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

02:55  

Kæft, trit og uniform (1:4)
Kæft, trit og uniform (1:4) Anton, Sebastian, Emil, Mohammad og Daniel har valgt at bruge deres sommerferie på at gennemføre en personlig mission: De dropper deres PlayStation, kæreste, venner og familie til fordel for kæft, trit og retning på en militærlejr på Bornholm. Mens adrenalinen pumper, kæmper drengene med at finde en ny retning i livet.

03:25  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

01:30  

De erotiske damers klub
De erotiske damers klub Med en fræk jazzet lydside fortæller nogle af de legendariske Burlesque-dansere om storhedstiden for strålende og glamourfyldte stripteaseshow, ikke mindst i Las Vegas i 1950'erne, 60'erne og 70'erne. Og selv om Gina, Marinka, Toni, Dililah og Kitten både blev udsat for sexisme, racisme og social stigmatisering, oplevede flere af dem også arbejdet som en frigørelse og en mulighed for at kræve deres egne kroppe tilbage!

03:00  

The Sarnos - Et liv med frække film
The Sarnos - Et liv med frække film Joe og Peggy Sarno er et excentrisk New York par, der har viet deres liv til at lave sex film i både Sverige og USA. Joe var engang en fejret "sexploitation"- instruktør sammen med Ingmar Bergman, som var hans store forbillede. Nu er han 88 år, men drømmer stadig om at lave et nyt erotisk mesterværk. En sjov og gribende historie om kærlighed, sex og den svære kunst at skildre en kvindelig orgasme på film.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, HELSINGE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1123153243