Helsinge
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 25. september 2017

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 25. september 2017

DR1

00:50  

En kvinde i skudlinjen (2:5)
En kvinde i skudlinjen (2:5) Nessa Stein er en vigtig figur i kampen for at skabe fred i Mellemøsten. Nu står hun midt i et højspændt politisk spil. En palæstinensisk forretningsmand er blevet myrdet, og Nessas veninde Atikas lille søn er blevet bortført. Hvem står bag? MI6's mellemøstchef Sir Hugh begynder at grave i Nessas hemmelighedsfulde fortid for at finde svaret. Nessa Stein: Maggie Gyllenhaal. Hugh Hayden-Hoyle: Stephen Rea. Ephra Stein: Andrew Buchan. Instruktion: Hugo Blick.

02:20  

Herskab og tjenestefolk (39:68)
Herskab og tjenestefolk (39:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

03:10  

Herskab og tjenestefolk (40:68)
Herskab og tjenestefolk (40:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

04:00  

Hammerslag 2011 (6)
Hammerslag 2011 (6) En hyggelig og top-moderne murermestervilla i en stor provinsby behøver ikke koste en formue. Peter Ingemann byder også på et hus med masser af plads og adgang til dejlig badestrand inden aftenens sidste bolig, der emmer af cocktailpartys i bedste 60'er stil. Sendt første gang 23.08.11

04:30  

Diverse meddelelser - med Anders Lund Madsen (1:6)
Diverse meddelelser - med Anders Lund Madsen (1:6) Følg med Anders Lund Madsen, når han fisker blandt annoncerne i Den Blå Avis og Gul & Gratis for at fange de dybt originale og mageløst almindelige mennesker, som gemmer sig derude i dette sære land, vi kalder Danmark. Med sig på rejsen har Anders sin vrangvillige ven, legenden Poul Nesgaard, som har sin helt egen plan.

05:00  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Helges skønne haver (1:10)
Helges skønne haver (1:10) Havekonsulent Helge Petersen tager os med til Borde Hill Gardens, en stor privatejet have med rødder tilbage til 1890, som rummer mange spændende små haver. Helge Petersen følger også årets gang i sin køkkenhave og giver tips og praktiske vink. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen

05:55  

Historier fra Danmark - Evald og hvidkålssuppen.
Historier fra Danmark - Evald og hvidkålssuppen. Fik Evald nogensinde sit skab igen? Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen

06:10  

Sådan er mødre (5:6)
Sådan er mødre (5:6) - Markante danske kvinder om parforhold, skilsmisse og om at være alene med børn. "Da min datter var ti år, synes hun tit, at det var lidt sørgeligt det der med, at vi bare var to. Hendes veninde kom fra en rigtig kernefamilie med en far, mor, to børn, skiferier og bestemte ting man gjorde. Så hjemme hos os var det lidt flovt og fattigt, følte hun....". Sådan fortæller instruktøren Hella Joof, som sammen med en række andre danske kvinder giver et indblik i livet som alenemor. Sendt første gang 13.03.08

06:40  

De britiske antikskatte (8:25)
De britiske antikskatte (8:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

07:40  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

08:10  

Historien om Danmark: Reformation og renæssance
Historien om Danmark: Reformation og renæssance Lars Mikkelsen fortæller om Christian den 4., som var konge i renæssancen. Det er en tid, hvor religion og en ny version af kristendommen gennemstrømmer alt og som kirkens nye overhoved er det kongen, der har ansvaret for, at danskerne er fromme kirkegængere. En opgave Christian den 4. forvalter med strenghed og som betyder, at helt almindelige mennesker kan dømmes for trolddom og brændes på bålet. I programmet undersøger et forskerteam også liget af en mere end 300 år gammel biskop.

DR2

00:20  

The Smell of Success
The Smell of Success Gødningemagnaten mr. Rose omkommer i en tragisk ulykke. Dødsfaldet tvinger hans datter, Rosemary, til at tage kontrol over firmaet. Hendes baggrund i kosmetikbranchen rimer ikke just på gødning, men penge lugter ikke, og Rosemary har næse for forretning. Hvad hun ikke ved, er, at en skruppelløs producent af kunstgødning har planer om at slå kløerne i firmaet. Patrick: Billy Bob Thornton. Rosemary: Téa Leoni. Jimmy St. James: Kyle MacLachlan. Instruktion: Larry Smith.

01:45  

Den sorte snog III (4:6)
Den sorte snog III (4:6) Der er politisk uro i landet, og anarkisterne lurer overalt. Også i teatret, hvor prins George og Blackadder udsættes for et nedrigt attentat. Det bliver ikke uden følger for et par medlemmer af skuespillerstanden.

02:10  

Den sorte snog III (5:6)
Den sorte snog III (5:6) Blackadder er flad, og han kan ikke engang låne penge af prins George, for den kongelige pengekasse er tom. Der er ikke andet at gøre end at finde en rig brud til prinsen. Den opgave tager Blackadder sig af.

02:40  

Den sorte snog III (6:6)
Den sorte snog III (6:6) Prins George er kommet til at træde hertugen af Wellington over tæerne. Den store krigshelt kræver æresoprejsning og udfordrer prinsen til duel. Uheldigvis for Blackadder bliver det ham, der bliver udpeget til at udkæmpe duellen, forklædt som prins George.

03:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

07:45  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

08:55  

På tur i Norge: Dovrefjeldet
På tur i Norge: Dovrefjeldet Vil det kunne lade sig gøre at forvandle en 10-årig dreng, opvokset i byen og vild med playstation, til en ægte naturfreak i løbet af en uge? Hanne Aass gør et tappert forsøg, hun tager sin søn med ud i Dovrefjelds mægtige natur, og det bliver en uges ridetur fyldt med strabadser. Og noget sker der! Nordvision fra Norge.

DR3

00:05  

Monrad - I seernes tjeneste (4:6)
Monrad - I seernes tjeneste (4:6) Absurd comedy serie om en selvoptaget kritiker på vej mod afgrunden. Hvordan er det at lave et bankrøveri? Eller hvordan føles det at være gammel? Journalist og anmelder Niels Monrad deler stjerner ud til selve livet. Frygtløst og med oprejst pande jagter han sandheden om tilværelsen. Men først for sent indser Niels, at det umulige tv-koncept er hans egen værste fjende. Afsnit 4: At være afhængig. Niels Monrad styrter sig i afhængighedens mørke afgrund. Snart styrer stofferne Niels liv og hans kone Sara må gribe ind for at stoppe hans misbrug. Men spiralen fortsætter mod dybet. For Niels kan ikke slippe sin afhængighed, og da han møder en kendt tv-personlighed med samme grusomme last, går det for alvor galt.

00:30  

I Forreste Række (6:7)
I Forreste Række (6:7) Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

01:00  

Mayday: flykatastrofer XIV (5:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (5:11) Den 23. marts 2009; Da FedEx Express fly 80 lægger an til at lande i Narita International Airport i Tokyo i Japan, styrter flyet ned på landingsbanen. Flyet bryder i brand, og de to piloter omkommer. Et hold efterforskere undersøger, hvorfor landingen gik så katastrofalt galt.

01:45  

Drengene på kanten II (1:4)
Drengene på kanten II (1:4) VIP / RIP Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Drengene skal til realityawards i Københavana. Valdemar har fået smag for livet i rampelyset og vil være realitystjerne, men livet i showbiz kan let vende dig ryggen. Dennis kæmper med sine egne problemer. Intet job, ingen skole og ingen lejlighed. Det er også svært at få forholdet med damen til at fungere, når man er blevet ægte VIP.

02:15  

Drengene på kanten II (2:4)
Drengene på kanten II (2:4) Falck eller Fame Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Dennis er kommet tættere på voksenlivet, han skal nemlig til jobsamtale hos Falck. Problemet er bare, at jobbet ligger 3 timer i tog fra Maribo. Det bør kunne slå enhver gammel gangster ud. De andre drenge kæmper med skolen og kærlighedslivet.

02:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:45  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

00:35  

Filmselskabet
Filmselskabet Maria Månson får besøg af skuespiller og komiker Jonas Schmidt, som hun har set actionkomedien 'Kingsman: The Golden Circle' sammen med. Det bliver også til anmeldelser af 'Paula' og 'I min datters navn' samt fokus på danske filmfolks drømme om Hollywood.

01:05  

Fremtidens drømmeboliger: Min multifunktionelle base (4:4)
Fremtidens drømmeboliger: Min multifunktionelle base (4:4) Arkitekt Sonja Stockmarr rejser jorden rundt og besøger banebrydende, smukke og personlige hjem, for at finde inspiration til, hvordan fremtidens drømmehjem kan komme til at se ud. I dette program besøger Sonja Stockmarr tre meget forskellige boliger, som alle har gode bud på, hvordan vores huse i fremtiden skal kunne rumme alle vores behov og være foranderlige i takt med at vores liv ændrer sig. I London besøger Sonja et mikro hjem- hvor det på bare 13 kvm er lykkedes at skabe en bolig med alle de nødvendige dagligdags funktioner- I Japan har arkitekten vendt op og ned på boligens rumfordeling og sat toilettet i entreen. Og langt ude på landet i England møder vi meget anderledes bolig- hvor de glidende ydre vægge fuldstændigt kan forandre huset.

01:35  

Arven fra kongerne (5:6)
Arven fra kongerne (5:6) Majestætens mester Johannes Wiedewelt var 1700-tallets store danske billedhugger, og kongerne var vilde med hans kunst. I udsendelsen følger vi i Wiedewelts fodspor og besøger bl.a. Italiens hovedstad Rom, hvor han boede i nogle år og fandt vigtige inspirationskilder. Hjemme i Danmark gennemførte Wiedewelt omfattende skulpturprojekter ved f.eks. Fredensborg Slot og Jægerspris Slot. Alligevel er han i dag en relativt ukendt kunstner, og det ærgrer blandt andre billedhuggeren Bjørn Nørgaard.

02:05  

Rigsfællesskabets historie: Tid til forandring (5:6)
Rigsfællesskabets historie: Tid til forandring (5:6) Grønlænderne vil have magten i deres eget land og ejerskab til undergrunden, mens Danmarks statsminister er ubøjelig: "Der er ikke noget at rafle om". På Færøerne bygger NATO militære anlæg, mens færingerne protesterer forgæves. De må kæmpe for deres fiskeri og vinder ny selvtillid på den internationale arena. Grønlænderne får hjemmestyre, men må dele råstofferne med Danmark.

02:35  

Coco før Chanel
Coco før Chanel Det står ikke ligefrem skrevet i stjernerne, at den lille Coco en dag vil blive en indflydelsesrig modeskaber, da hun i 1883 bliver født i en fattig fransk familie. Som 12-årig bliver Coco sendt på børnehjem, hvor hun lærer at sy. Senere lever hun af at synge på barer, hvor hun møder den rige Étienne Balsan. Coco begynder at sy sit eget tøj, og efterhånden begynder verden at få øjnene op for hendes evner som modeskaber. Gabrielle "Coco" Chanel: Audrey Tautou. Étienne Balsan: Benoît Poelvoorde. Boy Capel: Alessandro Nivola. Instruktion: Anne Fontaine.

04:20  

aHA!
aHA! Mød Regner Grasten, Michael Hardinger, Puk Elgård og Kirsten Siggaard i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukom- melse fra året 1985. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

05:00  

aHA!
aHA! Mød Jan Monrad, Søren Rislund, Svend Auken og Holger K. Nielsen i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1981. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 19.10.02

05:45  

Dagens sang: Tango jalousi
Dagens sang: Tango jalousi - sunget af et af DR's kor.

05:50  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

05:55  

Gæt og grimasser (15:15)
Gæt og grimasser (15:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Sendt første gang 1992.

06:30  

Så gIKK'
Så gIKK' Den aktuelle revy om ugens store og små begivenheder.

07:00  

Hatten i skyggen (2:8)
Hatten i skyggen (2:8) - en improviseret komedie med Hatten rundt-holdet - om livet i et lille fængsel. Hvordan går det med psykologens terapi? Lykkes det betjent Clausen at møde sin drømmepige, TV-silden Misse? Og hvorfor synger Luffe om pottetræning? Sendt første gang 2002.

07:30  

Hatten i skyggen (3:8)
Hatten i skyggen (3:8) - en improviseret komedie om livet i et lille fængsel med HATTEN RUNDT-holdet. Hvorfor bruger TV-silden Misse så mange fremmedord? Hvordan lyder Luffes sang om fiskefilet? Og hvad går psykologens terapi ud på? Sendt første gang 2002

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DR K ledsages den af malerier af Anita Houvenaeghel. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens sang: Livets glæder
Dagens sang: Livets glæder - sunget af et af DRs kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Brabrand Kirke ved Aarhus
Gudstjeneste fra Brabrand Kirke ved Aarhus Sognepræst Kirsten Stejner er liturg og prædikant 15. søndag efter trinitatis, hvor Jesus i evangeliet siger: "Ingen kan tjene to herrer. Han vil enten hade den ene og elske den anden eller holde sig til den ene og ringeagte den anden." Organist Michael Østergaard Jensen leder kor og salmesang Brabrand Kirke ligger ned til Brabrand sø. Kirkens ældste dele stammer fra ca. 1200-1250. Muligvis har der tidligere ligget en trækirke på stedet. I 1924 ombygges kirken væsentligt. Den får et nyt stort hovedskib, der orienteres syd-nord med det nye kor i syd. Den gamle kirkes kor og skib bliver nu korsarme, og kirken får krydshvælv i stedet for den gamle kirkes træloft. Døbefonten er kirkens ældste inventar. Den er romansk, fra 1200-årene, og er på alder med den første stenkirke.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Wild Kratts
Wild Kratts Dyrekraft-udfordringen

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

06:50  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

07:00  

Kampen (8)
Kampen (8) Kampen for ansvaret.

07:05  

Klassen - Martines store hemmelighed - del 1
Klassen - Martines store hemmelighed - del 1 Tobias finder ud af en hemmelighed om Martine, og det får konsekvenser.Tobias finder ud af en hemmelighed om Martine, og det får konsekvenser.

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:40  

Freaktown (27)
Freaktown (27) Freaks i rummet

07:50  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:00  

Mig og min robot
Mig og min robot De usynlige vægge.

08:10  

Nina Patalo
Nina Patalo Det frie marked

08:20  

Kloden koger (2:4)
Kloden koger (2:4) Klimaforandringer har konsekvenser for både dyr og mennesker. Dyrene får svært ved at finde føde, når tørken breder sig, og det fører til konflikter, når de spiser af landmændenes marker. Sebastian tager med en flok bønder på elefantjagt, bevæbnet med... chili!

08:35  

Dyrs våben: Krokodille
Dyrs våben: Krokodille Sumpens dræbermaskine angriber ikke uden grund. Sult og forsvar kan gøre den aggressiv og den forvandler sig til en dødsens farlig modstander - vi ser på krokodiller.

08:40  

Barda (6)
Barda (6) Hønen, løgnen og ....

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Hoppeleg til havs

05:20  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø En støjende stær

05:30  

Musen Tip
Musen Tip Mørket er uhyggeligt!

05:35  

Ramasjang Mysteriet III (1)
Ramasjang Mysteriet III (1) Hvor er Kyllings mundharmonika? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Sarah og And (3)
Sarah og And (3) Op med humøret, Æsel

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Ellas kæphest

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Værktøjerne der forsvandt

06:30  

Mumitroldene (49)
Mumitroldene (49) Ekspeditionen

06:42  

Kiwi & Strit (10)
Kiwi & Strit (10) Kiwi har et æbletræ med æble, som alle vil have, men han vil ikke dele. Strit og skovens dyr stjæler alle æblerne, og så er der ballade...

06:45  

Masha og Bjørnen (24)
Masha og Bjørnen (24) Høsten er i hus

06:55  

Op og hop (1)
Op og hop (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der laver sørøverleg.

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (45)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (45) Barneleg

07:20  

Quizdyrene - Grisen Prop
Quizdyrene - Grisen Prop Dagens quizdyr er grisen Prop. Hun bor side om side med sin ven Bertha i en stald på en gård. Prop er fuldstændigt klar til at quizze med Stefan, men hun er også temmelig sulten og kommer hele tiden til at tænke på alt det mad, som hun godt kunne tænke sig at spise. Da Prop får fem spørgsmål om dyrene i regnskoven må hun undervejs bruge sin livline og spørge Bertha om hjælp. Prop vil nemlig gerne vinde en flot præmie, som hun meget håber på er noget, som kan spises

07:35  

F for Får (4)
F for Får (4)

07:45  

Gurli Gris V (18)
Gurli Gris V (18) Tabte nøgler

07:50  

Gurli Gris V (19)
Gurli Gris V (19) Gustavs nye dinosaur

07:55  

Fanny tingfinder (1)
Fanny tingfinder (1) Fanny er god til at finde ting, og i dag har hun fundet en lykkeskilling. Og hvad kan den mon bringe hende?

08:05  

Morten Skildpadde (10)
Morten Skildpadde (10) Morten og snegleposten

08:30  

Sofus (5)
Sofus (5) Sofus lander hos Edith, der bor i Danmark. De laver spejlæg, og Edith brænder sin finger. Det gør stadig ondt, da veninderne kommer på besøg og Edith har svært ved at lege. Men et plaster hjælper altid, og dagen ender med spil, mad og hygge ved pejsen. Edith giver Sofus en farvelgave, og de falder hurtigt i søvn efter en god dag.

08:45  

Mit kæledyr - en hest
Mit kæledyr - en hest Lara er 10 år og drømmer om at få en hest. I dag får hun besøg af 9-årige Maia, der ved alt om, hvordan man passer sådan en fyr. Laras mor og far kigger med og vurderer, om Lara måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

08:55  

Minisekterne (36)
Minisekterne (36) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:10  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

09:15  

En ny begyndelse II (8)
En ny begyndelse II (8) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

10:00  

Antikkrejlerne med kendisser (56)
Antikkrejlerne med kendisser (56) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (57)
Antikkrejlerne med kendisser (57) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

10:30  

Livet ud ad Landevejen: Maise Njor og Hugo Steinmetz
Livet ud ad Landevejen: Maise Njor og Hugo Steinmetz Dansk reportage fra 2014 Forfatter Maise Njor har inviteret sin kæreste, forsvarsadvokaten Hugo Steinmetz, med ud at køre. Maise er for nyligt flyttet ind hos Hugo, og nu skal den nye familiekonstruktion med 5 sammenbragte børn og en hund stå sin prøve. Undervejs får de to talt om at vælge kærligheden til, selvom begge har prøvet, at drømmen om kernefamilien brast. Sendt første gang 20.08.2014

11:00  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

DR3

09:25  

Drengene på kanten II (1:4)
Drengene på kanten II (1:4) VIP / RIP Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Drengene skal til realityawards i Københavana. Valdemar har fået smag for livet i rampelyset og vil være realitystjerne, men livet i showbiz kan let vende dig ryggen. Dennis kæmper med sine egne problemer. Intet job, ingen skole og ingen lejlighed. Det er også svært at få forholdet med damen til at fungere, når man er blevet ægte VIP.

09:55  

Drengene på kanten II (2:4)
Drengene på kanten II (2:4) Falck eller Fame Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Dennis er kommet tættere på voksenlivet, han skal nemlig til jobsamtale hos Falck. Problemet er bare, at jobbet ligger 3 timer i tog fra Maribo. Det bør kunne slå enhver gammel gangster ud. De andre drenge kæmper med skolen og kærlighedslivet.

10:25  

Monrad - I seernes tjeneste (4:6)
Monrad - I seernes tjeneste (4:6) Absurd comedy serie om en selvoptaget kritiker på vej mod afgrunden. Hvordan er det at lave et bankrøveri? Eller hvordan føles det at være gammel? Journalist og anmelder Niels Monrad deler stjerner ud til selve livet. Frygtløst og med oprejst pande jagter han sandheden om tilværelsen. Men først for sent indser Niels, at det umulige tv-koncept er hans egen værste fjende. Afsnit 4: At være afhængig. Niels Monrad styrter sig i afhængighedens mørke afgrund. Snart styrer stofferne Niels liv og hans kone Sara må gribe ind for at stoppe hans misbrug. Men spiralen fortsætter mod dybet. For Niels kan ikke slippe sin afhængighed, og da han møder en kendt tv-personlighed med samme grusomme last, går det for alvor galt.

10:55  

Mayday: flykatastrofer XIV (1:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (1:11) Den 8. januar 1989; British Midland fly 92 er på vej fra Heathrow lufthavn i London mod Dublin, da der opstår problemer med flyets højre motor. Piloterne ser sig nødsagede til at slukke for motoren og lægger an til en nødlanding. Men pludselig svigter venstre motor også, og flyet styrter på dramatisk vis ned. 47 personer omkommer og 74 bliver alvorligt såret. Men hvad forårsagede den frygtelige ulykke?

11:40  

Mayday: flykatastrofer XIV (2:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (2:11) Den 26. maj 1991; Lauda Air fly 004 er på vej fra Bangkok i Thailand mod Wien i Østrig, da flyet pludselig styrtdykker og smadrer mod jorden. Alle 213 passagerer og 10 besætningsmedlemmer omkommer ved styrtet. Et hold efterforskere undersøger, hvordan den tragiske ulykke kunne ske.

DR K

09:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Ole Stephensen ryster for anden gang i år en cocktail af gamle klip af stort og småt for at teste deltagernes evne til at ramme p et med viden om tiden, der er gået. Se eller gense Boris Jeltsin gå i koma foran Clinton, det første aftenselskab hos kongeparret efter krigen, Placido Domingo i Parken med Inga Nielsen - og Gustav Winckler gemme et smil til det bli´r gråvejr. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 2001

09:45  

En by i provinsen (14:17)
En by i provinsen (14:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

10:40  

En by i provinsen (15:17)
En by i provinsen (15:17) Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1979

11:30  

Forliset (1:2)
Forliset (1:2) Den 14. december 1928 sejlede verdens største sejlskib - Skoleskibet København - ud fra den argentinske hovedstad Buenos Aires med 60 danske søfolk om bord. Godt en uge senere telegraferede Skoleskibet "Alt vel om bord". Det var den sidste melding. Siden da har ingen hørt noget fra verdens største sejlskib. Der er aldrig fundet nogen druknede eller vragrester. Nu kommer den fantastiske historie om bygningen og forliset af verdens største sejlskib. Udsendelsen er baseret på aldrig før offentliggjorte dagbøger og breve fra de unge sømænd, og der er interview med de efterladte. Udsendelsen indeholder desuden en detaljeret rekonstruktion af hele forløbet frem til det fatale forlis. Tilrettelæggelse: Frits Bredal. Sendt første gang 14.02.10

DR Ultra

09:10  

Store Nørd i Jordan (2)
Store Nørd i Jordan (2) I dag rejser Kåre ud i den gigantiske Wadi Rum-ørken i Jordan for at lære om opdrift - så han tager på tur i en luftballon. Og så laver han en ovn af sand, for han vil nemlig bage et brød på ægte beduinmaner.

09:30  

Jans Ultraklub (3)
Jans Ultraklub (3) Hvor meget sne kan man egentlig lave med en cementblander i 25 graders varme? Tag med, når Jan fyrer op under en ordentlig sneboldkamp ved klubhuset. I dette afsnit får du også svaret på, hvordan man slipper af med en klam shake, der er blevet alt for klam. Og så skal vi ud at køre en tur i Jans sofa.

09:50  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Fransk tegnefilm med dansk tale. Den superkloge hund Conrad holder sine evner for sig selv, men da hans familie hyrer en ny hunde-sitter, bliver Conrads liv som hund aldrig det samme.

10:05  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Fransk tegnefilm med dansk tale. Den superkloge hund Conrad holder sine evner for sig selv, men da hans familie hyrer en ny hunde-sitter, bliver Conrads liv som hund aldrig det samme.

10:20  

Fiskemissionen (5)
Fiskemissionen (5) I Tivoli Den store sø inde mit i Tivoli er fyldt med store karper. Fiskepasseren Nis har ansvaret for, at alle fiskene har det godt, men han har nok at se til. Derfor har han sendt bud efter vennerne Tim og Cilas, der skal undersøge, hvordan karperne har det. Sammen med lystfiskeren Gordon tager de på fiskemission midt i et hav af forlystelse og forventningsfulde Tivoli-gæster. Husk, at du selv kan være med i Fiskemissionen på dr.dk/ultra.

10:40  

Bedst til mest (3)
Bedst til mest (3) En feelgood realityserier, hvor dygtighed og sportsglæde er i fokus. Ti 14-årige, som er blandt de dygtigste i landet i hver sin sportsgren, skal gennem ti episoder lære hinandens sportsgrene og konkurrere i dem. Hvor god kan man blive til en ny sportsgren på to dage, og hvem bliver bedst i mest?

11:25  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag I dag får du svar på, hvad du skal gøre, hvis du er forelsket i din bedste ven, hvis dine forældre desværre skal skilles, og hvis du har fået et kikset og helt uacceptabelt kælenavn. Se med!

11:45  

Isas Stepz (25)
Isas Stepz (25) Isas far har planlagt at flytte sammen med sin kæreste. Han har bare glemt at spørge Isa! Det bliver hun så sur over, at hun nægter at flytte med. Hun er sikker på, hun sagtens kan klare sig alene - også selvom hun ikke har nogen penge. Overraskende nok går det fint nok uden penge, men til gengæld bliver Isa nødt til at være ansvarlig for alt fra gulvvask, Elliots gamle regnskaber til toiletrengøring på danseskolen. Ronja vil hellere fjolle med drenge end hjælpe Isa. Og så bliver Isa sur.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med bogstaver
Skæg med bogstaver I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Æ, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en æske i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Æ. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at orangutangen er verdens klogeste dyr? Ta' med Lille Nørd op i trætoppene og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvor stærk orangutangen i virkeligheden er.

10:00  

Vilde venner III (5)
Vilde venner III (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Moses og Olivia, der har vagten i klubhuset. De skal lave et trygt hjem til tre hjemløse rotter, et fasanbur skal rengøres og friskes op og de skal hjælpe en forvirret strandskade på en parkeringsplads.

10:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om Joakim Fiskers koncert

10:30  

Kaj og Andrea holder fastelavn
Kaj og Andrea holder fastelavn Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skou og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:00  

Ramajetterne III (7)
Ramajetterne III (7) Der er hedebølge i Ramasjang Lufthavn, og sveden løber ned af Ramajetterne. Der er ingen ekstra sommeruniformer, så Flummer iklæder sig en passagers røde kjole. Men er det nu en god idé?

11:15  

Quizdyrene - Araen Sugar
Quizdyrene - Araen Sugar Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det araen Sugar, der får chancen for at vinde en flot præmie, når quizværten Stefan kommer på besøg og quizzer ham om dyrene i Grønland. Men selvom Sugar er en selvsikker fugl, så er det ikke sikkert han kommer flyvende gennem quizzen.

11:30  

Ramasjang Mysteriet (5)
Ramasjang Mysteriet (5) Hvor er Brunos pomfritter? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

DR1

12:00  

Bonderøven 2015 (14)
Bonderøven 2015 (14) Sæson 15. I Kastaniegårdens planteskole høster Frank UFO squash til aftensmaden. Dernæst går rejsen til NordGen i Sverige,for at finde ud af, hvordan alverdens frøsorter bliver opbevaret, deriblandt Franks boghvedefrø. Hjemme igen bliver smedjens tag gjort klar med trælister, tagpap og grundmursplader, så taget kun mangler græstørvene.

12:30  

Kender du typen 2014 (4)
Kender du typen 2014 (4) I aften tager Kender Du Typen? til Fyn og besøger en mand, der går på jagt, kører i store biler og går med manchetknapper. Han er dog også typen, der vil bestemme, hvordan kopperne i køkkenskabet skal se ud, og som køber lige så dyre cremer som sin kone. Mon Anne Glad og Christian Grau kan regne ud, hvem denne sammensatte person er? Gæt med på facebook.com/KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 27.01.14

13:10  

Hammerslag 2011 (7)
Hammerslag 2011 (7) Peter Ingemann og et hold mæglere på udebane besøger landets fjerdestørste by, Aalborg. Som sædvanlig er udfordringerne vidt forskellige. En lækker havnelejlighed, 70'er villa med motorvej i baghaven og en sød lille villa i Liebhaverkvarteret Hasseris, der gemmer en overraskelse i garagen. Sendt første gang 30.08.11

13:40  

Hammerslag 2011 (8)
Hammerslag 2011 (8) Hammerslag starter på det solbeskinnede Sydfyn, nærmere bestemt Ollerup. Der skal sættes pris på den gamle landsbyskole, der er dødcharmerende, men også fast arbejde for ejerne. Næste udfordring ligger på havnen i Bagenkop, Langelands sydligste havneby. Et fiskerhus, der har set bedre dage, er blevet købt som et fritidshus og hvad skal det så koste? Sidste ejendom er en drøm af et lille hobbylandbrug ved Rudkøbing. Og her får man virkelig noget for pengene. Sendt første gang 06.09.11

14:10  

Et glimt af Danmark (6:6)
Et glimt af Danmark (6:6) Værten Sisse Fisker tager seerne med til en 'hemmelig' by i Danmark. Med sig har hun to livsstilseksperter - etnolog Julia Lahme og reklamedirektør Mikkel Heideby - der ud fra udvalgte glimt og besøg skal gætte, i hvilken by de befinder sig. I aftenens afsnit befinder Sisse Fisker sig i en by, hvor unge - som det eneste sted i Danmark - kan få udleveret gratis prævention af kommunen, og så er byen kendt for sine stærke mænd. Livsstilseksperterne Julia Lahme og Mikkel Heideby besøger tre udvalgte steder i byen inden, de skal gætte, hvilken by de er i.

14:45  

Hun så et mord (27)
Hun så et mord (27) Jessica skal modtage en æresgrad på et universitet i New England. Men der bliver vendt op og ned på alle planer, da universitet bliver skueplads for et mord.

DR2

13:20  

Gletsjere under pres - Alperne (1:4)
Gletsjere under pres - Alperne (1:4) Instruktøren Thierry Berrod bor selv i Alperne og fortæller her om nogle af verdens mest enestående gletsjere. De har overlevet i årtusinder, men spørgsmålet er, om de stadig har en fremtid, for de er truet af den globale opvarmning og smelter i et alarmerende tempo. Gletsjerne i Alperne er blandt de mest sårbare, og da de årligt besøges af tusinder af bjergbestigere og ofte ligger nær ved landsbyer, bliver de nøje overvåget.

14:10  

Fra jord til bord: Tomater
Fra jord til bord: Tomater Stjernekokken Filip Langhoff vil ikke bare vise, hvordan man enkelt kan tilberede nogle udsøgte retter, han vil også tage os med væk fra køkkenet og ud til de steder, hvor de rigtig gode råvarer findes. Han vil tale med producenterne, mærke deres begejstring og omhu for det, de dyrker - det, der ender med at blive serveret ved vores spiseborde. Filip Langhoff vil vise os råvarernes vej fra jord til bord. I dag skal det handle om tomater og hvordan man dyrker dem, så de bedste resultater opnås. Filip taler med en meget dedikeret Jukka Ahonala! Nordvision fra Finland.

14:40  

Livet i lerhytten - en brud for en ged (1:4)
Livet i lerhytten - en brud for en ged (1:4) Ayke Muko tilhører hamar-folket og bor med sine to koner og store familie i fire lerklinede hytter i en landsby i det sydøstlige Etiopien. Ayke og hans første kone Kerri Bodo har været lykkeligt gift i 50 år, men da Kerris kræfter begyndte at svigte, opfordrede hun Ayke til at gifte sig med en yngre kvinde, der kunne hjælpe med husarbejdet. En af familiens sønner skal nu giftes, men forhandlingerne med brudens familie om brudeprisen går lidt trægt.

DR3

12:25  

Verdens vildeste vulkaner (1:2)
Verdens vildeste vulkaner (1:2) Et hold frygtløse forskere vil vove sig ind i hjertet af to af verdens mest eksplosive vulkaner i øgruppen Vanuatu i det sydlige Stillehav. Forskerne skal indsamle stenprøver og undersøge de vulkanske gasser, der udsendes fra kraterne for at vurdere, hvor stor en trussel, vulkanerne udgør for samfundene i nærheden. Tag med på en nervepirrende ekspedition til verdens mest seismiske område.

13:15  

Med livet som indsats - Skudt på klos hold
Med livet som indsats - Skudt på klos hold Sigurd og Snake stoler på videnskaben. På fakta. Men tror de så meget på naturlovene, at de er villige til at lægge livet i hænderne på dem? Hvad skal der for eksempel til, for at overleve at blive skudt på klos hold? Det finder de forhåbentlig snart ud af. For ellers dør de, inden programmet er slut.

13:45  

Homeland IV (11:12)
Homeland IV (11:12) USA har afbrudt de diplomatiske forbindelser med Pakistan og trækker alle diplomater og agenter ud af landet. Kun Quinn og Carrie bliver tilbage. Quinn for at gå på jagt efter talebanlederen Haqqani. Og Carrie for at få Quinn hjem til USA i levende live.

14:30  

Preggoland
Preggoland Ruth fyrer den af som en teenager med byture, sprut og stoffer. Der er kun ét problem - Ruth er 35 år gammel. Hun har ikke længere noget tilfælles med sine veninder, der alle har fået småbørn. Alt drukner i børnesnak, og da Ruths søster meddeler, at hun vil have et barn, råber Ruth spontant, at hun faktisk selv allerede er gravid. Det er en lille løgn, der får store konsekvenser. Ruth: Sonja Bennett. Walter: James Caan. Pedro: Danny Trejo. Instruktion: Jacob Tierney.

DR K

12:10  

Forliset (2:2)
Forliset (2:2) Den 14. december 1928 sejlede verdens største sejlskib - Skoleskibet København - ud fra den argentinske hovedstad Buenos Aires med 60 danske søfolk om bord. Godt en uge senere telegraferede Skoleskibet "Alt vel om bord". Det var den sidste melding. Siden da har ingen hørt noget fra verdens største sejlskib. Der er aldrig fundet nogen druknede eller vragrester. Nu kommer den fantastiske historie om bygningen og forliset af verdens største sejlskib. Udsendelsen er baseret på aldrig før offentliggjorte dagbøger og breve fra de unge sømænd, og der er interview med de efterladte. Udsendelsen indeholder desuden en detaljeret rekonstruktion af hele forløbet frem til det fatale forlis. Tilrettelæggelse: Frits Bredal.

12:50  

Monopolets Helte - Jørgen Clevin
Monopolets Helte - Jørgen Clevin Små piger og drenge er blevet bedsteforældre, mens en af monopolets helt store helte Jørgen Clevin har klippet, klistret, malet og banket. Historien om Jørgen Clevin er historien om en mand, der kunne noget helt særligt med sine hænder og talte direkte til og med flere generationer af børn, men også historien om en særlig form for børneformidling, der mødte kritik fra de ellers så frigjorte 68'ere. Tilrettelæggelse: Jakob Heick. Sendt første gang 22.03.09

13:40  

Monopolets Helte - Otto Leisner
Monopolets Helte - Otto Leisner Otto Leisner var tv-monopolets ukronede underholdningskonge, kendt for Fup og Fakta, Den Gyldne Pil og Hopla. Hos ham fik seerne et sorgløst frikvarter fra den alvorlige virkelighed. Men lige så meget seerne elskede ham, lige så meget var Leisner foragtet af tidens anmeldere og intellektuelle smagsdommere. Tilrettelæggelse: Cathrine La Cour. Sendt første gang 29.03.09

14:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester danskeres hukommelse på årstal og viden om det forgangne århundrede. Se eller gense Evy Nordlund med Jimmy Darren, SF's første valgmøde, Marianne Mortensen i Cyrano, Torvald Stauning på udstillingsbesøg i Ålborg, fly fremstillet i Danmark, amerikanere på Langelinie og Tommy Kenter, som går løs på Claus Ryskjær. Redaktion: Marianne Kemp, Henrik Iversen, Steen Henriksen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 2001

DR Ultra

12:00  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:15  

Jeg vil være fodboldstjerne (1)
Jeg vil være fodboldstjerne (1) Få timer inden årets første landskamp mod Ungarn, møder vi vennerne Christian og Benjamin på 15 år, to af de mange håbefulde drenge, der drømmer om at komme på Danmarks yngste landshold. Ved DBUs træningsbaner i Vildbjerg byder landstræner Per Holm 56 drenge velkommen, som alle kæmper om plads på holdet - og de er meget nervøse! Ultra har i et år fulgt seks af Danmarks bedste unge fodboldspillere, der alle drømmer om at komme på U16 landsholdet. Men det er ikke nemt at blive professionel fodboldspiller. Der er ikke noget, der hedder klassefest eller mormors fødselsdag, hvis det ligger oven i en træning. Der er ikke meget tid til at hænge med vennerne, sove længe eller bruge hele weekenden på Playstation, når man vil være fodboldstjerne.

12:30  

Julie (1:4)
Julie (1:4) Julie kommer til verden under EM finalen i fodbold i 1992. Hendes far elsker fodbold - så det er en anelse ubelejligt, og da Julies far nogle år senere får tilbudt at komme til udlandet og bygge fodboldstadions, forlader han Julie og hendes mor. I dag er Julie 12 år og bor alene med sin mor. Julie er altid sammen med sin bedste veninde Trine, men de to piger er ved at vokse fra hinanden. I skolen er Julie hemmeligt forelsket i Mikkel, og der starter en ny cool pige, Lulu, som får et godt øje til både Trine og Mikkel. Og da Julies farfar pludselig bliver syg, dukker der én op, som Julie ikke har set i meget lang tid... Julie: Julie Wright Far: Mads Mikkelsen Mor: Iben Hjejle Trine: Cecilie Bøcker Rosling Mikkel: Phillip Varlev Lulu: Camille Steen Farfar: Bent Warburg

13:00  

Ka-ching (2)
Ka-ching (2) Børnejobs I dag handler Ka-Ching om børnejobs. Christian har en stor drøm om, at blive realitystjerne og leve det luksusliv, der følger med. Han møder Irina, som fortæller ham om arbejdet som realitystjerne, der desværre ikke lever helt op til hans forventninger. Derfor gør Christian sig også klog på andre børnejobs, som f.eks. avisbud og tegnefilmsdubber. Du skal også møde iværksætteren Emil, som tjener penge på at reparere iPhones og med en tur til et lille land der hedder Belize og se hvad man kan få for 100 danske kroner.

13:20  

Dagens ret: Ovnbagt laks
Dagens ret: Ovnbagt laks Ovnbagt laks med bønnesalat I dag er Chris og Jose stået tidligt op. De har nemlig været ude på en havn og skaffe en monsterstor frisk laks, som de vil hjem og pifte op i ovnen med masser af hvidløg, frisk persille og citron. Fiskehandleren, pigerne møder, giver dem både et par gode laksetips - og lidt af en kold og våd overraskelse til slut, som Jose har svært ved at ryste af sig!

13:35  

Klassen - Kongen af FIFA : Del 1 (94)
Klassen - Kongen af FIFA : Del 1 (94) Cornelius vinder over alle i FIFA, men kan det virkelig passe at han er så god? Betram og Karl har en plan for at slå ham

13:45  

Klassen - Kongen af FIFA : Del 2 (95)
Klassen - Kongen af FIFA : Del 2 (95) Cornelius vinder over alle i FIFA, men kan det virkelig passe at han er så god? Betram og Karl har en plan for at slå ham

14:00  

Riisings flotte talkshow I (10)
Riisings flotte talkshow I (10) I det foreløbigt sidste flotte talkshow i serien går Jacob Riising denne aften helt amok i flothed. Det eksalterede børnepublikum kan nærmest ikke få luft af begejstring, når de to flotte tv-værter Signe Lindkvist og Joakim Ingversen kommer på besøg til løs snak og dramatiske konkurrencer. Joakim får flere lejligheder til at bevise, at han ikke er så dårlig en taber, som han selv påstår, men eftersom både Jacob og Signe snyder så det driver, uanset om det drejer sig om stiletforhindringsbane eller ninjaleg, er det svært for Joakim at forblive rolig.

14:40  

Pendlerkids III (1)
Pendlerkids III (1) Et stort tilbud Kasper forsøger, på Ninas opfordring, at få spurgt Marie om de skal være kærester, men Marie er optaget af at DSB vil have Pendlerkids til at være frontfigurer i en stor reklamekampagne, og af at holde Pil, Magnus og Lucas udenfor. Men da Generaldirektøren for DSB møder alle syv, og da Pil, Magnus og Lucas spiller et nummer, er Generaldirektøren svært begejstret og vil have dem alle med, på trods af protester fra begge grupper.

14:55  

Freaktown (3)
Freaktown (3) Tissetrængende Taylor

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse leger danseskole med Kylling og Ælling Medvirkende: Bamse: Søren Hauch-Fausbøll. Kylling: Brian Patterson. Ælling: Joan Bentsen. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll. .

12:30  

Skæg med matematik (10)
Skæg med matematik (10) Hr. Skæg lærer at lave oste-ægge-boller i Kokkeskolen, synger en sang om Sværdsluger Sokkelund, konkurrerer i dåsekast og besøger etagerne for Pærer & Pærer samt Kaktus & Balloner i Det Lille Storcenter.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (9)
Rosa fra Rouladegade II (9) Julies mormor er god til at bage. Hun bager boller og kager til dem hun godt kan lide - også til ænderne nede ved søen. Nu synes Julie det er på tide, at der er nogen der bager en kage til mormor. Hun beder derfor Rosa om bagehjælp og sammen tager de på hemmelig kagemission, for at udspionere mormor og finde ud af, hvad hun godt kan lide. Uheldigvis kommer mormor hjem midt i det hele og de må være helt stille og liste, hvis de ikke skal blive opdaget. For så ville det jo ikke være en overraskelse.

13:30  

Byttebiksen (10)
Byttebiksen (10) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Rosa har fundet ud af, at de snart kan fejre, at de har byttet med 1000 børn. Så hun har lavet en kage, men til Lottes store ærgrelse må de først sætte tænderne i den, når de når præcis til 1000. Louis, Felicia og Victoria kommer forbi og vil bytte, men er det mange nok til at nå helt op på 1000?

13:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Skildpaddejagten

13:55  

Sikker & Søn IV (11)
Sikker & Søn IV (11) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker en kopi af Stillehavet til at dykke i. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (2)
Onkel Rejes Sørøvershow (2) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Morgan, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens hår, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen og se om Morgan og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang...
Der var engang... Dansk tegnefilm. Trommeslagerens kone ønskede sig så inderligt et barn - og en dag fødte hun en dreng: Peter blev han døbt, men alle kaldte ham Guldskat. Hans store drøm var at blive en berømt trommeslager, men se, hvad der så skete .............

DR1

15:35  

Fader Brown (37)
Fader Brown (37) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

16:20  

Fader Brown (38)
Fader Brown (38) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:05  

En ny begyndelse II (9)
En ny begyndelse II (9) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

Hjem for mange millioner (4:4)
Hjem for mange millioner (4:4) Der er stor forskel på, hvor meget hjem man får for en million pund i Storbritannien. Her ser vi Londons milliondyre skotøjsæsker i form af lejligheder og store palæer i landlige omgivelser til samme pris. Denne gang går turen forbi Mayfair, der er et af Londons allerdyreste nabolag. Her er ejendomspriserne steget med 150 procent over det sidste årti.

16:15  

De udstødte børn (2:3)
De udstødte børn (2:3) Der er romaer, og så er der især i Irland og Storbritannien de rejsende, the travellers, men begge grupper er ramt af omverdenens massive fordomme, og mange børn er udsat for mobning og udstødelse. Begge samfund holder traditionerne i hævd, og det kan give problemer i en moderne verden. Her fortæller børn fra fire til tretten år, der er langt mere modne af deres alder end deres jævnaldrende, om livet i nogle af de mest marginaliserede, men robuste samfund i Storbritannien.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:15  

Ekstremt vejr: Tornado-helvede
Ekstremt vejr: Tornado-helvede En gruppe britiske stormjægere rejser i 2008 til USA for at opleve ekstremt uvejr på tæt hold. Men rejsen bliver langt mere dramatisk end forventet, da de bliver fanget i en voldsom tornado.

17:05  

Mayday: flykatastrofer XIV (5:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (5:11) Den 23. marts 2009; Da FedEx Express fly 80 lægger an til at lande i Narita International Airport i Tokyo i Japan, styrter flyet ned på landingsbanen. Flyet bryder i brand, og de to piloter omkommer. Et hold efterforskere undersøger, hvorfor landingen gik så katastrofalt galt.

17:50  

Ekstreme præstationer: Fridykning
Ekstreme præstationer: Fridykning Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd lærer de traditionelle metoder for fridykningsfiskeri fra Bajau-folket i Indonesien.

DR K

15:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester danskeres hukommelse på årstal og viden om det forgangne århundrede. John Danstrup fortæller om krisen, der kradser, Joe Cocker synger, Beatles kommer til byen, Lotte Tarp er i skjult kamera og Ole Sohn bliver formand for parrtiet, mens Kim Larsen er med i Kielgasten. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W.Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 2001

15:30  

Danske mord: Englemagersken
Danske mord: Englemagersken Dagmar Overby står som den værste danske massemorder nogensinde. I 1921 bliver hun dømt for at have slået 8 spædbørn ihjel, men der var tale om mange, mange flere - formentlig op imod 25. Hun kvalte børnene og ligene brændte hun i sin kakkelovn. Hvad var det, der drev hende, og hvordan kunne disse grusomme handlinger gå ubemærket hen i fire år uden myndighederne opdagede det.

16:10  

Guldkorn - Danmark i 1967
Guldkorn - Danmark i 1967 I 1967 tager kvinderne kursus i, hvordan man kommer ud på arbejdsmarkedet. I Helsingør indvies den første gågade og så er 1967 året, hvor Danmark som det første land i verden frigiver porno i bogform.

16:30  

Britiske slotte: Hopetoun House (5:6)
Britiske slotte: Hopetoun House (5:6) Ejendomsmægleren Phil Spencer er på rundrejse i Storbritannien, hvor han gør stop ved nogle af landets smukkeste og mest ekstravagante slotte og herregårde og fortæller om både deres landskabelige og historiske betydning.

17:15  

Historiequizzen: Industriens Vugge
Historiequizzen: Industriens Vugge På Brede Værk kunne arbejderne både få lejlighed, børnepasning og job. Ejeren kunne sågar finde på at foreslå et par at gifte sig, hvis han gerne ville beholde dem på fabrikken. Hør om maskinstorm, krudt og klæde, når historikerne quizzer om Brede. Vært: Ulrik Langen.

17:45  

Historiequizzen: Mad & Drikke
Historiequizzen: Mad & Drikke Hvad brygger man i bryggerset? Og hvad betød det, når russerne løb ind på de franske kroer og råbte "Bistró!"? Få svaret når Ulrik Langen er vært for Historiequizzens to hold i Stadager Brugs og Forsamlingshus på Frilandsmuseet.

DR Ultra

15:05  

Freaktown (4)
Freaktown (4) Slumrefælden

15:20  

Mission: Eftersidning I (5)
Mission: Eftersidning I (5) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

15:45  

Braceface (19)
Braceface (19) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

16:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

16:30  

Junglebanden
Junglebanden

16:40  

Junglebanden
Junglebanden

16:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:15  

Vi' bare bjørne II (15)
Vi' bare bjørne II (15)

17:25  

Vi' bare bjørne II (16)
Vi' bare bjørne II (16)

17:40  

Klassen - Martines store hemmelighed - del 1
Klassen - Martines store hemmelighed - del 1 Tobias finder ud af en hemmelighed om Martine, og det får konsekvenser.Tobias finder ud af en hemmelighed om Martine, og det får konsekvenser.

17:50  

Klassen - Martines store hemmelighed - del 2
Klassen - Martines store hemmelighed - del 2 Tobias vil være venner med Martine og ender med at gøre sig selv til grin.

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (39)
Mumitroldene (39) Vampyrjagt

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Søpapegøjens sang

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Kongens efterfølger

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Tutankh-ninus' skat

15:40  

Gurli Gris VI (13)
Gurli Gris VI (13) Slutningen på ferien

15:45  

Gurli Gris VI (14)
Gurli Gris VI (14) Spejle

15:50  

Chuggington
Chuggington Vi er futtenørerne

16:00  

Chuggington
Chuggington Fut-elev-holdet

16:10  

Masha og Bjørnen (14)
Masha og Bjørnen (14) Man må lide for stadsen

16:15  

Mashas eventyr (8)
Mashas eventyr (8) Prinsen og frøenn

16:20  

Morten Skildpadde (10)
Morten Skildpadde (10) Morten og snegleposten

16:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (34)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (34) På jagt efter Flynn

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (8)
Rosa fra Rouladegade II (8) Carolines mormor bor midt inde i København og kan godt lide at gå på café og drikke te sammen med sine veninder. Og med Caroline. Nu vil Caroline gerne forkæle sin mormor lidt til gengæld. Men hvordan skal den perfekte overraskelseskage til mormor smage? Kan man lave en kage, der ligner en tekande? Og hvordan sniger man sig ind i mormors lejlighed uden at blive opdaget, så man kan udspionere i fred og ro? Det finder vi ud af, når Caroline tager med Rosa på hemmelig kagemission.

17:30  

Tre venner (4)
Tre venner (4) Elias føler sig alene, når bedstevennen Anna ikke er hjemme. Han laver derfor en fin kattekurv og spørger mor og mormor, om han ikke kan få en kat, så han har nogen at lege med. Men mor er ikke begejstret for ideen.

17:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (13)
Onkel Rejes sørøvershow II (13) En lille baby og en kæmpe abe Dr. John har kidnappet Konrads fætter Gabriel for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et pusterør med forgiftede pile, Høvdinge Grethes små flyvemaskiner og kæmpegorillaen Bing Bong på Mandehatten. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:55  

Hanna og Rally
Hanna og Rally

DR1

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Det kan være lidt af et lotteri, når Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen køber et dødsbo. Og svært at vide, om det er en nitte - eller den helt store gevinst. Katrine Martensen-Larsen leder efter de perfekte køkken-rekvisitter til en reklamefotosession. Og Rikke Fog har skiftet gummistøvler ud med de høje hæle, og de udendørs markeder ud med et lidt finere - og dyrere - indendørs antikmarked i Sønderjylland.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Sporløs (7:8)
Sporløs (7:8) 31-årige Mille er adopteret fra Sri Lanka's hovedstad Colombo, da hun blot er et par måneder gammel. Hun er vokset op som enebarn hos kærlige adoptivforældre i Skagen. Mille har selv været i Sri Lanka et par gange. Senest har hun og kæresten besøgt det børnehjem, hvor hun boede før adoptionen. Nu har hun kontaktet Sporløs og denne gang har rejsen til Sri Lanka et helt bestemt formål; nemlig at forsøge at finde sin biologiske mor.

20:45  

Hvem passer på Michael? (1:2)
Hvem passer på Michael? (1:2) Michael bliver fjernet fra sin psykisk syge mor, da han er kun 19 dage gammel, men kommer i pleje hos Else og Charles på deres gård i Vestjylland. Han bliver deres fjerde barn og trives i sin nye familie, men da han bliver større og får en diagnose, starter problemerne. Kommunen og familien er nemlig ikke enige om, hvordan man passer på Michael, og han kommer nu i klemme mellem familie og system.

DR2

18:30  

På krydstogt i Mellemamerika
På krydstogt i Mellemamerika Krydstogtet er en stadig mere populær ferieform. De fleste tager med for at slappe af, få god mad og se nogle få seværdigheder, men naturentusiasten Nigel Marven vil gerne åbne passagerernes øjne for de mange naturoplevelser undervejs. Tapirer, vildsvin og de mest bedårende dovendyrunger. Turen går denne gang fra Costa Rica til New Orleans.

19:15  

Nak & Æd - en bæver i Sverige, 2. forsøg
Nak & Æd - en bæver i Sverige, 2. forsøg Det er april. Jørgen og Nikolaj har pakket teltet og er draget til Sverige for endnu en gang at prøve at få ram på en bæver. De ved, at bæverjagt er en af de mest udholdende jagtformer. Og denne gang vil de fra kano prøve at sejle sig på skudhold af det vilde dyr. Det kræver derfor det ypperste af dem begge, hvis de to venner skal lykkes med at få bæverbøf på tallerkenen. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 25.10.2015

20:00  

De udstødte børn (3:3)
De udstødte børn (3:3) Der er romaer, og så er der især i Irland og Storbritannien de rejsende, the travellers, men begge grupper er ramt af omverdenens massive fordomme, og mange børn er udsat for mobning og udstødelse. Begge samfund holder traditionerne i hævd, og det kan give problemer i en moderne verden. Her fortæller børn fra fire til tretten år, der er langt mere modne af deres alder end deres jævnaldrende, om livet i nogle af de mest marginaliserede, men robuste samfund i Storbritannien.

20:45  

Peitersen og Feldthaus (5:5)
Peitersen og Feldthaus (5:5) Zambia Hvordan indretter en zambiansk familie med 6 børn sig i et hjem på 15 kvm.? Og hvad koster en velhavervilla med egen biograf i et gated community? Erik Peitersen og Christine Feldthaus bliver gennem tre meget forskellige huse, klogere på livet i Zambia. For at finde frem til husenes priser går de på research blandt de lokale, som bl.a. fører dem til et farverigt lokalt modeshow.

DR3

18:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Den amerikanske komiker og talkshowvært Stephen Colbert disker op med bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:00  

Verdens vildeste vulkaner (2:2)
Verdens vildeste vulkaner (2:2) Et modigt forskerhold vil studere en af verdens mest aktive vulkaner - Marum, som ligger på øen Ambrym i det sydlige Stillehav. Forskerne vil finde ud af, hvordan vulkanen påvirker øboernes liv, og hvor stor en trussel, den udgør for dem. Men det kræver, at de bevæger sig ned i vulkanens glohede indre. Følg forskerne på deres farefulde færd.

20:45  

DR3 Dok: Barn af umulig kærlighed
DR3 Dok: Barn af umulig kærlighed Maria Berg er en ung og ambitiøs sangerinde som drømmer om en etableret karriere i musikbranchen. Maria har været igennem en del modgang under sin opvækst og har derfor svært ved at udtrykke alle sine følelser og give slip når hun synger. For at forløse hendes stemmes fulde potentiale, råder stemmecoachen Maria til at kigge tilbage på hendes fortid. Maria påbegynder derfor en rejse for at finde de manglende brikker i hendes fortid og opdage hendes forældres unikke historie. Marias forældre blev skilt da Maria var en lille baby. Hun voksede op hos sin mor Ruth som er Jehovas Vidne og havde meget sporadisk kontakt med sin far Mohammed, en shia muslim fra Libanon og tidligere kriger.

DR K

18:15  

Englands magtfulde fæstninger (2:3)
Englands magtfulde fæstninger (2:3) Den britiske historiker, Sam Willis, fortæller denne gang om den mægtige kong Edward I, der brugte fæstningsværkerne som et led i koloniseringen af Wales. Frygtindgydende borge som Caernarfon og Beaumaris skulle kue waliserne til underkastelse. Men da Edward vendte blikket mod Skotland med den samme taktik, gik det knapt så godt.

19:05  

Ondskabens ansigter - Osama bin Laden
Ondskabens ansigter - Osama bin Laden Et kig ind i ondskaben, som den er kommet til udtryk med de mest berygtede diktatorer og despoter ved roret. Osama bin Laden (1957-2011) havde en privilegeret opvækst i en yderst velhavende saudisk familie. Alligevel blev han grundlægger og leder af terrororganisationen al-Qaeda og idol for militante muslimer i resten af verden.

19:55  

Dagens sang: Livets glæder
Dagens sang: Livets glæder - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Englands magtfulde fæstninger (3:3)
Englands magtfulde fæstninger (3:3) Den britiske historiker Sam Willis fortæller her om, hvordan de store fæstningsværker under Rosekrigene (1455-87) blev truet af et nyt våben, kanonen. De overlevede til Tudor-tiden (1485-1558), men oplevede hele deres eksistens blive udfordret. Hvad der før havde været et sæde for magt. skulle nu være pragtfulde paladser, der kunne imponere monarker som Elizabeth 1.

20:50  

Ondskabens ansigter - Adolf Hitler
Ondskabens ansigter - Adolf Hitler Et kig ind i ondskaben, som den er kommet til udtryk med de mest berygtede diktatorer og despoter ved roret. Den tyske diktator Adolf Hitler (1889-1945) står som billedet på den skindbarlige ondskab. Under hans ledelse myrdede Nazityskland seks millioner jøder og seks millioner russere, polakker, romaer, homoseksuelle, politiske modstandere og mennesker med et mentalt eller fysisk handikap.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Bella and the Bulldogs I (1)
Bella and the Bulldogs I (1)

18:30  

Designtalenterne - Outfit of the Day (4)
Designtalenterne - Outfit of the Day (4)

18:45  

Alletiders kok (4) - Rationering, krig og karry
Alletiders kok (4) - Rationering, krig og karry Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander vennerne Noah og Anna Cecilie i år 1940 under rationeringen, hvor de skal dyste i at tilberede boller i karry på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

19:00  

Alien surfer girls (24)
Alien surfer girls (24) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

19:25  

Isas Stepz (23)
Isas Stepz (23) Christian skal til fest - og Isa går ud fra, at hun skal være rigtig alene hjemme. Hun og Ronja ser frem til en tøseaften. Den bliver ekstra hyggelig, da det viser sig at Zac er løbet hjemmefra og over til dem. Til gengæld er det meget irriterende, da der pludselig står en babysitter i døren - og han oven i købet er en, Isa kender.

19:40  

Isas Stepz (24)
Isas Stepz (24) Lucas vil have Isa til at tage ballet-timer, hvis hun vil være en seriøs danser. Isa synes det er kedeligt. Ronja synes de trænger til at gøre noget, som er sjovt og spontant. De to piger sætter sig for, uden at fortælle det til Isas far, at holde en stor fest. De aftaler at de ikke må planlægge for meget. Det er måske ikke så smart, for pludselig ved Ronja ikke hvad hun skal gøre, da Isa er pist væk, huset fyldt med gæster, og politiet på vej.

19:55  

Sam & Cat II (3)
Sam & Cat II (3) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

20:20  

Alle sammen sammen II (5)
Alle sammen sammen II (5) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

20:40  

Venner fra fremtiden (1) - Den tyske pistol
Venner fra fremtiden (1) - Den tyske pistol Aarhus 1952 Asta og Nicolaj fra 5. klasse på Hornslet Skole rejser tilbage til efterkrigstidens Aarhus, hvor de skal hjælpe skolelærer Laursen. Laursen er lærer på den lokale skole, hvor han uger inden børnene ankomst har truffet en kvinde, Fru Rasmussen, som han genkender fra sin tid i en likvideringsgruppe i modstandsbevægelsen i den sidste politiløse tid af Tysklands besættelse af Danmark. Laursen er nu lærer for kvindens 10-årige søn Uffe, og han er i syv sind. Han genkender nemlig kvinden fra den aften, da han og en kammerat likviderede en stikker i en skov i udkanten af Aarhus. De tidsrejsende børn må optrevle fortidens hændelser, opsøge Laursens gamle modstandsgruppe-ven Doktor Gyde, forhindre Laursen i at dele skæbne med en lang række af de unge mænd, der efter krigen tog deres egne liv, fordi de ikke kunne leve videre med krigens voldsomme handlinger og genforene lærer Laursen med sin søde kone og lille datter.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (19)
F for Får (19) Falske farmer

18:05  

F for Får (20)
F for Får (20) Isbilen

18:15  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus skal sove i telt - Alene! Det tør han alligevel ikke. Tegnefilm

18:30  

Sprinter Galore II (1)
Sprinter Galore II (1)

18:45  

Sprinter Galore II (2)
Sprinter Galore II (2)

19:00  

Nana (4:6)
Nana (4:6) Hvorfor kan Anders ikke sove hos sig selv, og hvad lavede Nanas far, da Benny sov hos ham? Hvor store ål kan der fanges i en dansktime, og hvem siger, at blå ting absolut skal kunne bruges til noget? Hvem pjækker, og hvad er det, der er så dejligt med Claus fra niende? Medvirkende: Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Mor: Katrine Jensenius. Frk.Lind: Ilse Rande. Formningslærer: Finn Rye Petersen. Frk. Rasmussen: Dorte Højsted. M.fl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 12.11.88

19:30  

Zorro (1)
Zorro (1) Hjemkomsten

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger inviterer Myren på marmelade henne på havebordet.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Kriminalkommissær Barnaby (32): Mord efter bogen
Kriminalkommissær Barnaby (32): Mord efter bogen "Mord efter bogen". Den 12. årlige litteraturfestival i landsbyen Midsomer St Michael kommer rigtig dårligt fra start. For allerede på festivalens førstedag findes den lokale forfatter Richard Rackham myrdet i sit hjem. På trods af tragedien bestemmer arrangørerne sig for at gennemføre festivalen, men måske er det en forkert beslutning. For snart må Barnaby og Scott efterforske ikke bare ét, men to mord. Barnaby: John Nettles. Scott: John Hopkins. Jezebel Tripp: Emma Buckley. Instruktion: Peter Smith.

DR2

21:30  

Indefra med Anders Agger - Statsminister
Indefra med Anders Agger - Statsminister Det burde være indbegrebet af den absolutte magt at være statsminister. Med 70 ansatte, ministerbil og personlig rådgiver. Anders Agger er i fire dage helt tæt på statsminister, Lars Løkke Rasmussen, i en periode med en skrøbelig mindretalsregering, et EU i opløsning og en minister, der lægger en kage på Facebook. Premiere på 5. sæson af Indefra med Anders Agger.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

So ein Ding
So ein Ding

23:20  

Rose og den nye verdensorden (4)
Rose og den nye verdensorden (4) Over halvdelen af alle danskere mener, at Rusland er en trussel mod verdensfreden. Denne opfattelse fik næring, da Vladimir Putin med annekteringen af Krim i 2014 viste, at han ikke er bange for at bruge militærmagt. Men har vi grund til at frygte Putin og Rusland? Det undersøger Flemming Rose i et interview med den russiske udenrigspolitiske analytiker Fyodor Lokyanov, der har gode forbindelser til beslutningstagerne i Kreml. Lukyanov er chefredaktør på journalen "Russia in global affairs", og forskningschef i Valdai Club, der hvert år mødes med Putin.

23:50  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

DR3

21:30  

Carl Emil slår op (2:2)
Carl Emil slår op (2:2) Carl Emil har fyret sit band Ulige Numre, der også er hans venner. Nu skal sangeren annoncere bruddet, mens han frygter, at folk tænker, han er en skiderik, der har fyret sine bedste venner. Og så venter den første koncert på Roskilde, der skal vise, om Carl Emil har taget den rigtige beslutning.

22:00  

American Dreamz
American Dreamz Præsident Staton er ikke den skarpeste kniv i skuffen. For første gang i fire år åbner han en avis, og snart er han så opslugt, at han ikke viser sig offentligt i ugevis. Statons stabschef vil have ham tilbage i spotlyset, så han skaffer præsidenten en tjans som dommer i det enormt populære talentshow American Dreamz. Ingen af dem ved, at en af deltagerne er en terrorist, der venter på at blive sendt i aktion... Martin Tweed: Hugh Grant. Præsident Staton: Dennis Quaid. Sally Kendoo: Mandy Moore. Stabschefen: Willem Dafoe. Instruktion: Paul Weitz.

23:40  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Den amerikanske komiker og talkshowvært Stephen Colbert disker op med bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

21:40  

Krigen til søs 1914-18 (1:2)
Krigen til søs 1914-18 (1:2) Den britiske flåde har i århundreder kæmpet mod traditionelle fjender som Frankrig og Spanien, men i begyndelsen af 1900-tallet kommer truslen pludselig fra Tyskland, der er i gang med at opbygge en formidabel ny flåde. Da den Første Verdenskrig bryder ud 1. august 1914 begynder kampen for kontrollen med Nordsøen og Nordatlanten. Den store naturhavn Scapa Flow på øen Orkney bliver hovedsæde for den britiske flådes nye slagskibe.

22:30  

Historien om Danmark: Reformation og renæssance
Historien om Danmark: Reformation og renæssance Lars Mikkelsen fortæller om Christian den 4., som var konge i renæssancen. Det er en tid, hvor religion og en ny version af kristendommen gennemstrømmer alt og som kirkens nye overhoved er det kongen, der har ansvaret for, at danskerne er fromme kirkegængere. En opgave Christian den 4. forvalter med strenghed og som betyder, at helt almindelige mennesker kan dømmes for trolddom og brændes på bålet. I programmet undersøger et forskerteam også liget af en mere end 300 år gammel biskop.

23:30  

Genierne: Wernher von Braun vs Sergej Koroljov
Genierne: Wernher von Braun vs Sergej Koroljov Se historien om de mænd og kvinder som gennem opfindsomhed og nyskabelse ændrede den måde, vi lever på. Rumkapløbet mellem USA og Sovjet begyndte lige efter afslutningen af 2. Verdenskrig, og denne krig på hjerner og begavelse blev en vigtigt del af den nye Kolde Krig mellem de tidligere allierede. To af hovedpersonerne i kampen om at komme først ud i rummet var den tysk-amerikanske raketforsker Wernher von Braun (19012-77) og den russiske raketingeniør Sergej Koroljov (1907-66).

DR Ultra

21:10  

Snydt!
Snydt!

21:20  

Snydt!
Snydt!

21:35  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Herrens Veje (1:10)
Herrens Veje (1:10) Den karismatiske provst Johannes Krogh står overfor sit livs chance, da han stiller op til bispevalget i Københavns Stift, hvor han har mulighed for at blive den første biskop i sin 250 år gamle præsteslægt. Men det er ikke kun Johannes, som går en dramatisk tid i møde. Hans yngste søn, August, som er en populær præst i København, har længe drømt om at blive udsendt som feltpræst, og det er pludselig ved at blive en realitet til hans kone Emilies bekymring. Storebroren, Christian, der tidligere sprang fra teologistudiet til sin fars store fortrydelse, ser nu ud til endelig at have fundet sin vej i livet, da han afleverer sit speciale på CBS. Men det viser sig, at han holder noget skjult. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Morten Hee Andersen m.fl. Manuskript: Adam Price, Karina Dam, Poul Berg Instruktion: Kaspar Munk Facebook: HerrensVejeDR Sendes med synstolkning på DR1Syn

01:05  

Dalgliesh: Dæk ansigtet til (2:6)
Dalgliesh: Dæk ansigtet til (2:6) Engelsk krimiserie efter roman af P.D. James. (Cover Her Face) Adam Dalgliesh påbegynder efterforskningen af mordet på narkosmugleren Stavros Veludis. Samtidig forsøger hans mystiske kronvidne - den unge enlige mor Sally Jupp - at undgå for mange spørgsmål i sit nye job på familien Maxies gods. Hun skjuler tydeligvis noget - men hvad? Adam Dalgliesh: Roy Marsden. Sally Jupp: Kim Thomson. Stephen Maxie: Rupert Frazer.

01:55  

Spooks (65)
Spooks (65) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

02:45  

Fader Brown (38)
Fader Brown (38) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

03:30  

Hammerslag 2011 (7)
Hammerslag 2011 (7) Peter Ingemann og et hold mæglere på udebane besøger landets fjerdestørste by, Aalborg. Som sædvanlig er udfordringerne vidt forskellige. En lækker havnelejlighed, 70'er villa med motorvej i baghaven og en sød lille villa i Liebhaverkvarteret Hasseris, der gemmer en overraskelse i garagen. Sendt første gang 30.08.11

03:55  

Hammerslag 2011 (8)
Hammerslag 2011 (8) Hammerslag starter på det solbeskinnede Sydfyn, nærmere bestemt Ollerup. Der skal sættes pris på den gamle landsbyskole, der er dødcharmerende, men også fast arbejde for ejerne. Næste udfordring ligger på havnen i Bagenkop, Langelands sydligste havneby. Et fiskerhus, der har set bedre dage, er blevet købt som et fritidshus og hvad skal det så koste? Sidste ejendom er en drøm af et lille hobbylandbrug ved Rudkøbing. Og her får man virkelig noget for pengene. Sendt første gang 06.09.11

DR2

00:15  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen.

01:00  

Uskyldig på dødsgangen? Drabet på sønnerne (5:6)
Uskyldig på dødsgangen? Drabet på sønnerne (5:6) I 1996 bliver to brødre brutalt myrdet i Dallas. Drengenes mor, der også er blevet stukket i halsen, hævder, at det er en ubuden gæsten, der har begået forbrydelsen. Ifølge politiet peger indicier dog på moren selv. Hun bliver derfor anholdt og sendt på dødsgangen for de to mord. Advokat Stephen Cooper rejser dog spørgsmål ved sagens grundighed. I dette afsnit fortæller morens eneste overlevende søn for første gang historien om hendes uskyld.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:20  

Zoo III (4:13)
Zoo III (4:13) En hær af blodtørstige, laboratorieskabte dyrearter truer med at udrydde menneskeheden. Nu slutter Abraham og Dariela sig igen til teamet, der må kæmpe for at forhindre de glubske hybrider i at overtage New York City.

01:00  

Mayday: flykatastrofer XIV (6:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (6:11) Den 16. juli 1999 omkom John F. Kennedy Jr., hans kone Carolyn Bessette-Kennedy og hans svigerinde Lauren Bessette, da deres Piper Saratoga-fly styrtede ned i Atlanterhavet ud for Martha's Vineyard. Efterforskerne af ulykken arbejdede under et stort offentligt pres for at finde årsagen til flystyrtet. Kig med og se, hvilke konklusioner de nåede frem til.

01:45  

Drengene på kanten II (3:4)
Drengene på kanten II (3:4) To skridt frem Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Dennis finder ud af, at det er svært at leve voksenlivet med nul shufta og hvide paras og samtidig stadig kunne tage i byen. Filip har mistet sit job og sin dame og tager tilbage til sine rødder i Polen for at drikke sig stiv. Philippe udgiver sin single på Spotify.

02:15  

Drengene på kanten II (4:4)
Drengene på kanten II (4:4) På toppen af kanten Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Dennis er færdig med samtalerne hos Kriminalforsorgen, er blevet fastansat hos Falck og har ingen problemer med sin Mama. Han er nærmest blevet voksen på rekordtid. Philippe er derimod blevet smidt ud af skolen, og uden SU'en har han ekstra travlt med at blive rapstjerne. Men det ser ikke helt sort ud, for Pladeselskabet Universal har kontaktet ham og vil måske give ham en pladekontrakt, hvis han kan levere nogle skitser til nogle færdige sange. Dennis skal optræde sammen med Valdemar på diskotek Mona Lisa og skal endnu engang prøve at balancere voksenlivet med stor hafla.

02:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:15  

Grevinden og computeren
Grevinden og computeren I august 1843 henvender den unde grevinde Ada Lovelace, datter af digteren Lord Byron, sig til en investoren Charles Babbage for at få hjælp til at finansiere verdens første mekaniske computer. Ada har endda skrevet verdens første computerprogram til maskinen. Babbage afslår og kommer således til at udskyde informationsrevolutionen i mere end 100 år!

01:15  

Et Tyskland - den anden side af muren
Et Tyskland - den anden side af muren Vil Tyskland nogensinde blive ét land? Mere end 25 år efter Berlinmurens fald tænker tyskerne stadig på sig selv som 'ossier' og 'wessier'. Og ikke helt uden grund. Efter genforeningen gik livet stort set uændret videre i vest, mens alt forandrede sig for østtyskerne, der bl.a. kunne gå i Stasi-arkiverne og opdage, at deres venner og kærester havde forrådt dem. Her tegner tidligere Stasi-agenter, politiske fanger, musikere, politikere og komikere et billede af Tyskland lige nu.

02:10  

Angrebet på Shellhuset
Angrebet på Shellhuset En gådefuld ulykke forvandler et af 2. Verdenskrigs mest komplekse flyangreb til en katastrofe. Denne dokumentar forsøger ved hjælp fra angrebets chef-navigatør Edward Sismore, eksperter og øjenvidner at genskabe angrebet og opklare, hvad der gik galt.

03:00  

Mandariner
Mandariner Året er 1992, og borgerkrigen raser i den georgiske provins Abkhasien. I en nærliggende landsby er Ivo og Margus, der endnu ikke har fået høstet sine mandariner, de eneste, der ikke er flygtet. Da der opstår et blodigt opgør i landsbyen, bliver to sårede krigere efterladt. Ivo beslutter sig for at lade dem bo i sit hus, selvom de tilhører hver sin side af krigen. Ivo: Lembit Ulfsak Margus: Elmo Nüganen Ahmed: Giorgi Nakashidze Instruktion: Zaza Urushadze

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, HELSINGE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0925133900