Helsinge
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: fredag d. 23. november 2018

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: fredag d. 23. november 2018

DR1

00:10  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:15  

Taggart: Død uden vanære (1:3)
Taggart: Død uden vanære (1:3) En taxakrig raser i Glasgow mellem de to tidligere kompagnoner O'Donnell og Strachen, og politiet har fuldt op at gøre med at beskytte vidner i retssagen mod O'Donnell. Samtidig ser en nyankommen, australsk barpianist til Taggarts store misfornøjelse ud til at drive en kile ind mellem Alison Taggart og hendes kæreste Matt, som Taggart i øvrigt heller ikke kan døje. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jacie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Alan Macmillan.

01:05  

I farezonen (8:61)
I farezonen (8:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:55  

De uheldige helte (3)
De uheldige helte (3) Roger Moore kommer på dobbeltarbejde, da han - som Brett Sinclair - vender hjem til sin gamle herregård. En gruppe skumle fremmede har besat hans barndomshjem og leder nu efter en skuespiller til rollen som Lord Sinclair. Hvem er mere egnet end lorden selv?

02:40  

Bonderøven (6:11)
Bonderøven (6:11) Kastaniegårdens staldloft skal gøres klar til at rumme hø og halm, og smedjen tændes op, så Frank kan rette et gammelt bremsehåndtag op til gummivognen. Korn-negene er tørre og klar til at blive hentet ind fra marken for at blive tærsket i det nye tærskeværk. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen, Peter Wath, Mogens Elbæk.

03:10  

Kender du typen 2014 (16)
Kender du typen 2014 (16) Lidt utraditionelt besøger Kender Du Typen? i aften et sommerhus. Så hvilken kendt dansker er det mon, der kløver sit brænde med én hånd og indretter med blomstrede lysekroner? Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau bliver helt betaget af den idylliske grund og den gennemførte indretning og kommer på noget af en prøve, når de skal finde ud af, hvilken slags sko hovedpersonen altid går i. Gæt med på facebook.com/dr1 Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 13.10.14

03:55  

Håndværkerne rykker ind (3:8)
Håndværkerne rykker ind (3:8) Når der skal optimeres på vores boliger er det nødvendigt med kreative ideer, for at få drømme og pris til at hænge sammen. Denne gang skal vores tre håndværkerpar til Frederiksberg i København. Her bor amatørfotografen Trine i en 3-værelses lejlighed på 2. sal. Trine har med tiden fået samlet rigtig mange ting sammen i hendes arbejdsrum og har brug for nogle gode kreative opbevaringsløsninger. Det håndværkerpar som kan komme op med det skarpeste og mest opfindsomme byggetilbud vinder opgaven og dermed jobbet.

04:20  

Antikduellen (7:12) - Hundested
Antikduellen (7:12) - Hundested I dag er Antikduellen taget til Hundested, og det er Rikke Fog og Lasse Franck, som skal ud og bruge 10.000 kr. på bare fem timer her i området. Rikke har en kneben føring, som hun også selv er lidt overrasket over. Men hun klør på, og køber ind med hjertet. Lasse giver den også gas og gør alt, hvad han kan, for at hente Rikkes forspring. Duellanternes indkøb vurderes, og dagens vinder kåres. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

04:50  

Et glimt af Danmark II (2:8)
Et glimt af Danmark II (2:8) Salmesang, motorcykler og frikadeller er blot nogle af ingredienserne Sisse Fisker har blandet sammen, når hun endnu engang tager to livsstilseksperter - Julia Lahme og Lars Aarup med rundt i landet for at gætte, i hvilken by de er i.

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Vagn i Indien (2:7)
Vagn i Indien (2:7) En rejse gennem det mystiske og mytiske land med 1 milliard indbyggere. Vagn bliver spået ved hjælp af palmeblade, han kommer til bryllup, bliver vist rundt på en krydderiplantage, og ender på en festival - omgivet af 500.000 kvinder. Tilrettelæggelse: Vagn Olsen Sendt første gang 15.01.04

05:55  

Bidt af naturen (22)
Bidt af naturen (22) Øen Endelave råder over masser af forskellig natur inden for meget få kvadratkilometer. Oven i købet byder øen på både sæler og vilde kaniner, der ikke trives halvt så godt noget andet sted i Danmark. Se med når de bløde pelsdyr med store øjne charmerer sig ind på Morten DD's ellers så insektglade hjerte.

06:25  

Søren Ryge: Den færøske hest
Søren Ryge: Den færøske hest Alle ved, at man har får, fisk og fugle på Færøerne. Næsten ingen ved, at man også har sine egne heste, der har været på øerne i 1000 år. De har været lige ved at uddø, men nu er bestanden på vej op igen, og på den lille ø Dimon går der en smuk hingst, der savner en hoppe. Hoppen kommer flyvende med helikopter, og Søren Ryge er med. Sendt første gang 08.06.08

06:55  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

08:40  

Manipulator - Knaphed (4:6)
Manipulator - Knaphed (4:6) Manipulator er programmet, der gør os klogere på, hvor-dan vi mennesker bliver manipuleret i hverdagen. Vi hen-ter viden fra biologien, sociologien og hjerneforskningen. I dette program vil mentalist Jan Hellesøe lave et udskil-lelsesløb, med 10 personer fra DTU, som i sin rå form handler om menneskets higen efter varer der er knaphed på. Spørgsmålet er om Jan på forhånd kan spotte hvem der kommer først i mål? Imens udforsker livsstilsekspert Anne Glad sammen hjerneforsker Jon Sigurd Wegener, hvorfor varer der er begrænsning på, giver os ekstra lyst til at hive dankortet frem.

DR2

00:40  

Debatten
Debatten

01:40  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:30  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

DR3

00:55  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:35  

Ice Road Truckers X (10:10)
Ice Road Truckers X (10:10) To måneder om året sætter en gruppe modige lastbilchauffører livet på spil for at transportere livsnødvendige forsyninger til Canadas afsidesliggende yderområder. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne.

02:15  

På grænsen: Køn
På grænsen: Køn DR3 har inviteret en række kendte danskere til at diskutere, hvor grænsen går for dem, for os og for dig. I hvert program bliver de præsenteret for fem sager, som ligger i en gråzone og tvinger dem til at finde ud af, hvor de selv ville trække stregen i sandet. I dag handler det om køn. Er der kun to køn? Betyder det noget, hvad du har mellem benene? Og hvornår er vi for bange for vores egne kroppe?

02:45  

På grænsen: Kærlighed
På grænsen: Kærlighed DR3 har inviteret en række kendte danskere til at diskutere, hvor grænsen går for dem, for os og for dig. I hvert program bliver de præsenteret for fem sager, som ligger i en gråzone og tvinger dem til at finde ud af, hvor de selv ville trække stregen i sandet. I dag handler det om kærlighed, og alt hvad den gør ved os. Men skal vi have lov til at elske flere? Er det okay at gifte sig med Berlinmuren, og hvornår er du alt for glad for Christopher?

03:15  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:15  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:15  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

00:55  

Fra landsbyer til verdensbyer (2:4)
Fra landsbyer til verdensbyer (2:4) På sit højeste er Amsterdam Europas tredjestørste by, men efter branden i 1664, der muliggør byens forvandling til en moderne storby, truer London med at gøre Amsterdam rangen stridig. Og på den anden side af Atlanterhavet erobrer England den lille hollandske koloni, New Amsterdam, der bliver til New York.

01:50  

Fra landsbyer til verdensbyer (3:4)
Fra landsbyer til verdensbyer (3:4) Kun få år efter den amerikanske uafhængighedskrig (1775-83) er New York vokset og konkurrerer nu med London. I løbet af 1800-tallet oplever begge byer den industrielle revolution, modernitet og har enorme udfordringer med immigration og udbredt fattigdom, som de løser på hver deres måde. London ved at blive den største by i verden, New York takket være skyskrabere ved at blive verdenshistoriens første vertikale by.

02:45  

Fra landsbyer til verdensbyer (4:4)
Fra landsbyer til verdensbyer (4:4) Som de første byer i verdenshistorien vokser London og New York til gigantbyer. New York opfinder skyskraberne og skylinen, nye ideer som revolutionerer bykulturen og former udviklingen i byer over hele verden. London, der er hjertet i det britiske imperium og verdens rigeste by, lider under en dødbringende forurening og kan ikke løse sit fattigdomsproblem.

03:35  

Borgen (3:10)
Borgen (3:10) Efter kun et par måneder i statsminister-stolen, har Birgitte Nyborg fået forhandlet sin første finanslov på plads - men umiddelbart før den endelige vedtagelse falder nogle af støtterne fra. Samtidigt får Michael Laugesen en ny position, der giver ham mulighed for at gå benhårdt efter hende. I privatlivet kommer Birgitte til at svigte flere aftaler med sin familie. Mens Kasper får nyt arbejde, er Katrine ekstremt sårbar og får igen en chokerende oplevelse. Medvirkende: Birgitte Nyborg: Sidse Babett Knudsen. Katrine Fønsmark: Birgitte Hjort Sørensen. Kasper Juul: Pilou Asbæk. Phillip Christensen: Mikael Birkkjær. Endvidere: Freja Riemann, Emil Poulsen Dam, Iben Dorner, Jannie Faurschou, Morten Kirkskov, Lars Knutzon, Peter Mygind, Dar Salim, Søren Spanning, Flemming Sørensen, Benedikte Hansen, Anders Juul, Thomas Levin, Søren Malling, Patricia Schumann, Lisbeth Wulff, Kasper Lange, Michelle Bjørn-Andersen, Kaya Brüel, Louise Herbert, Claus Bue, Claes Bang, Thomas Gaarde og Peter Steenberg. Manuskript: Jeppe Gjervig Gram og Adam Price. Instruktion: Rumle Hammerich. Foto: Magnus Jønck, dff. Production Design: Søren Gam. Musik: Halfdan E. Programmet kan ses med synstolkning på dr.dk

04:35  

Borgen (4:10)
Borgen (4:10) Katrine Fønsmark får sin hidtil vigtigste historie serveret, da en anonym kilde kontakter hende med betydningsfulde sikkerhedspolitiske informationer, som har været hemmeligholdt for befolkningen. Birgitte Nyborg bliver presset hårdt fra alle sider for at få lukket sagen, men vælger til sidst at gå sine egne veje. Undervejs får Katrine nogle voldsomme oplevelser og ryger ud i problemer med sin ledelse - men midt i det hele får hun hjælp fra en uventet kant. Medvirkende: Birgitte Nyborg: Sidse Babett Knudsen. Katrine Fønsmark: Birgitte Hjort Sørensen. Kasper Juul: Pilou Asbæk. Phillip Christensen: Mikael Birkkjær. Endvidere: Freja Riemann, Emil Poulsen Dam, Lars Brygmann, Iben Dorner, Bjarne Henriksen, Morten Kirkskov, Flemming Sørensen, Ole Thestrup, Benedikte Hansen, Anders Juul, Thomas Levin, Søren Malling, Patricia Schumann, Lisbeth Wulff, Kasper Lange, Jesper Lohmann, Angunnguaq Larsen, Janek Lesniak og Lars Junker Thiesgaard. Manuskript: Jeppe Gjervig Gram og Adam Price. Instruktion: Rumle Hammerich. Foto: Magnus Jønck, dff. Production Design: Søren Gam. Musik: Halfdan E. Programmet kan ses med synstolkning på dr.dk

05:35  

Dagens sang: Tango jalousi
Dagens sang: Tango jalousi - sunget af et af DR's kor.

06:30  

Nikolaj og Julie (17:22)
Nikolaj og Julie (17:22) Så er det igen tid til den årlige Tivoli-tur - men det er ikke helt så ligetil for vennerne, som det var engang. Kim og hendes børn er flyttet ind hos Nikolaj, som dog er på kollisionskurs i forhold til Kims søn Mark. Imens er Julie og Lars ved at sætte hus i stand og glæder sig til babyen - men så dukker Lars' gamle problemer op og skaber nye. Frank og Karinas ægteskab hænger i en meget tynd tråd - og så er det værste ikke engang sagt endnu. Philip har besluttet at forlade bureauet og har allerede fået nyt job, da han bliver kontaktet af den institution, hvor hans bror bor - mens Søs til gengæld får en ny samarbejdspartner. Medvirkende: Nikolaj: Peter Mygind. Julie: Sofie Gråbøl. Philip: Dejan Cukic. Karina: Sofie Stougaard. Frank: Jesper Asholt. Søs: Therese Glahn. Endvidere medvirker: Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Lars Mikkelsen, Henning Jensen, Inger Hovman, Morten Staugaard, Søren Byder, Johannes Lilleøre, Anders Lunden Kjeldsen, Emma Schultz-Lorentzen, Ulrikke Michelsen, Jonatan Tulested-Jarvel, Mattias Tulested-Jarvel, Camilla Bendix, Peter Aude, Rasmus Bjerg og Lise Schrøder. Manuskript: Ida Maria Ryden og Søren Sveistrup. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Trine Padmo Olsen. Signaturmusik: Tim Christensen. Musik: Frans Bak. Sendt første gang 28.9.03

07:15  

Nikolaj og Julie (18:22)
Nikolaj og Julie (18:22) Nikolaj er reelt bekymret for Emmas trivsel, fordi Lars har et alkoholproblem, og beslutter at blande sig i det. Julie kommer til at stå midt i konflikten, som eskalerer, og pludselig vælter hele læsset. Hos Frank og Karina er deres samliv ved at falde fra hinanden - Frank kan ikke tilgive Karinas affære, selv om han prøver. Philip forsøger at få Edward til at passe ind i sin hektiske verden, indtil nogle realiteter går op for ham. Søs fyrer sin nye samarbejdspartner, men det har han ikke umiddelbart tænkt sig at acceptere Medvirkende: Nikolaj: Peter Mygind. Julie: Sofie Gråbøl. Philip: Dejan Cukic. Karina: Sofie Stougaard. Frank: Jesper Asholt. Søs: Therese Glahn. Endvidere medvirker: Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Lars Mikkelsen, Inger Hovman, Morten Staugaard, Søren Byder, Johannes Lilleøre, Finn Storgaard, Sophie Louise Lauring, Anders Lunden Kjeldsen, Emma Schultz-Lorentzen, Ulrikke Michelsen, Jonatan Tulested-Jarvel, Mattias Tulested-Jarvel, Tina Gylling Mortensen, Teis Bayer, Pauli Ryberg, Mikkel Rosenberg og Ann Hjort. Manuskript: Carsten Rudolf og Søren Sveistrup. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Trine Padmo Olsen. Signaturmusik: Tim Christensen. Musik: Frans Bak. Sendt første gang 5.10.03

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Du gamle måne
Dagens sang: Du gamle måne - sunget af et af DRs kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? "Kvissen" om årstal med Gorm som vært. Indslag med bl.a. Anker Jørgensen, overborgmester H. P. Sørensen, Hans Engell, Ritt Bjerregaard, Karen Jespersen som interviewer Erhard Jakobsen, fodboldspillerne Knud Lundberg, Carl Aage Hansen og John Hansen, Gotha Andersen og Birgit Lystager, Kirsten Walther og Lise Nørgaard. Sendt første gang 1997

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Århundredets forbrydelse.

06:15  

Thunderbirds II (24)
Thunderbirds II (24) Langtur

06:35  

Dybet (24)
Dybet (24)

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

BaseBoys
BaseBoys Oliver er plaget af dårlig samvittighed over at have ødelagt GoldGirls' omdømme. Han lover pigerne, at han vil gøre det godt igen, men de vil slet ikke tale med ham. AJ og Oliver udtænker derfor en plan, der skal hjælpe pigerne med at vinde konkurrencen.

07:20  

Wild Kratts (11)
Wild Kratts (11) Regnskovsgryde

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:50  

Junglebanden
Junglebanden

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:15  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Det er ikke i orden!

08:25  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Rico's hævn.

08:40  

Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6)
Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6) Louis´ vildeste drøm er gået i opfyldelse; Louis er nemlig blevet udtaget til at være med i graffiti-teamet, der skal male nordens længste graffitimur i Malmø. Det bliver for vildt og Louis er ikke til at skyde igennem. Men da der opstår problemer og ingen alligevel kan køre ham til Malmø, tager Louis sagen i egen hånd - det er på tide at gøre oprør.

08:55  

NØRD - Verdens største vindmølle
NØRD - Verdens største vindmølle Nørderne besøger toppen af verdens største vindmølle for at undersøge videnskaben bag vindmølleenergi.

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (41)
Den fortryllede karrusel (41)

05:15  

Søpapegøjernes ø (9)
Søpapegøjernes ø (9) Lys i mørket

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Det bedste fra Solbakken

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (11)
Rosa fra Rouladegade II (11) Hvem skal man spørge, hvis man gerne vil have hjælp til at overraske nogen med en kage? Rosa fra Rouladegade selvfølgelig. Og det er lige netop hvad Sophus gør. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin bedstefar, der har arbejdet som mekaniker og har sit helt eget bilværksted hjemme i garagen. Rosa og Sophus forklæder sig som gadefejere og sniger sig hjem til bedste, for at finde ud af hvad kagen skal ligne, hvilken farve den skal have og hvad den skal smage af.

06:00  

Chuggington (1)
Chuggington (1)

06:10  

Morten Skildpadde II (24)
Morten Skildpadde II (24) Sagen om den nye ven + Mortens nat i skoven

06:35  

Sofus II (7)
Sofus II (7) Sofus lander hos Astrid, der skal have briller. Hos øjenlægen bliver hun undersøgt og skal have dryppet sine øjne. Astrid er nervøs, men så er det godt Sofus er med. Hos optikeren vælger hun de flotteste briller i hendes yndlingsfarve. Hun får brillerne med hjem, så hun kan vise dem frem i børnehaven med det samme. I farvelgave får Sofus en flot hjemmelavet gave.

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven En ungmø i knibe

07:05  

Junglebogen (1)
Junglebogen (1) Fælden.

07:20  

Isabel og den skjulte skat (3:8)
Isabel og den skjulte skat (3:8) Flygtningelejrens fineste krydderi. Isabel er taget til Za'atari-flygtningelejren, for halvdelen af dem, som bor i lejren, er børn. Her møder hun Mohammad, som har hørt, at nøglen skulle være hos en købmand nede på den store handelsgade. Men købmanden vil kun give dem nøglen, hvis Isabel og Mohammad skaffer ham det fineste krydderi. Men de har ingen penge, så en byttehandel går i gang.

07:25  

F for får V (2)
F for får V (2)

07:35  

Gurli Gris III (11)
Gurli Gris III (11)

07:50  

Masha og Bjørnen (26)
Masha og Bjørnen (26) Vi ses igen

07:55  

Pyjamasheltene (17)
Pyjamasheltene (17)

08:10  

Bamselægen - Benet (1)
Bamselægen - Benet (1) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Solvej. Hendes Kængurubamse har slået sit ben, og kan næsten hverken hoppe eller gå. Sandra hjælper Kænguru og finder snart ud af, hvad der er galt.

08:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (3)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (3) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

08:45  

MikroMakkerne - Regnorm
MikroMakkerne - Regnorm MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på det mærkelig dyr regnormen. De bygger et regnormehotel for at undersøge, hvordan livet er under jorden!

08:55  

Sprinter Galore III - Udklædning (9)
Sprinter Galore III - Udklædning (9) Der er udklædningsdag i Magnus' klasse, og Sprinter ser det som en oplagt mulighed for at snige sig med i skole - på en måde er han jo klædt ud i forvejen og vil ikke vække opsigt. Men ægte superheltekræfter er åbenbart sværere at skjule end som så ...

 
DR1

09:10  

Gintberg på Kanten - Greenpeace
Gintberg på Kanten - Greenpeace I dette afsnit trækker Jan i redningsvesten for at gå til hånde under en demonstration på vandet mod et flydende russisk atomkraftværk. Tilbage på land fortsætter demonstrationerne: I kølvandet på en superhemmelig planlægningsfase efter mantraet "spis, skid og sov", kæmper 31 oppustelige, lyserøde aktivist-grise på trappen foran Christiansborg mod svineproduktion i Danmark.

09:40  

En ny begyndelse IV (3:12)
En ny begyndelse IV (3:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

10:30  

Antikkrejlerne XI (19)
Antikkrejlerne XI (19) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XI (20)
Antikkrejlerne XI (20) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross Ugens nyheder og begivenheder tages under kærlig behandling i DR2's satiriske Quiz - nu med Gyrith Cecilie Ross ved roret.

09:30  

Rejsen til midnatssolens rige (3:3)
Rejsen til midnatssolens rige (3:3) Her kommer vi med på en rejse gennem den arktiske vinter fra Skandinavien til det nordlige af Canada. Uforudsigeligt vejr og temperaturer langt under frysepunktet er hverdag på disse kanter. Turen er nået til Dawson City i ishockey-nationen Canada. Her gemmer undergrunden på guld under isen. Yderligere stifter vi bekendskab med et par, der bor dybt inde i skoven i den amerikanske delstat Alaska. De fanger selv deres føde og ind i mellem farver nordlyset himlen grøn.

10:15  

Hvorfor er vi her? (4:4)
Hvorfor er vi her? (4:4) Hvorfor er vi her? Det er et af livets store spørgsmål. Fysikeren Ard Louis og filminstruktøren David Malone har sat sig for at besvare menneskets spørgsmål om eksistens på jorden. I dette afsnit undersøger makkerparret tanken om, hvorvidt godt og ondt er noget som mennesket har fundet på, eller om det er en fundamental del af universets sammensætning.

11:05  

Dyrenes verden (1:6)
Dyrenes verden (1:6) Alle dyr kæmper for livet, fra det sekund de bliver født. De kæmper for deres familie og mod deres fjender. De kæmper for at finde mad og sikkerhed i et barskt miljø, og de er tvunget til at overleve i den vilde natur, der kan være lige så smuk og farlig som livet selv. Kom helt tæt på verdens mange dyr og følg dem fra de første dage i livet, hvor det gælder om at lære hurtigt, hvis man vil overleve.

11:55  

Dyrenes verden (2:6)
Dyrenes verden (2:6) "At blive voksen" Naturserie fra BBC, 2014. (Life Story) Alle dyr kæmper for livet, fra det sekund de bliver født. De kæmper for deres familie og mod deres fjender. De kæmper for at finde mad og sikkerhed i et barskt miljø, og de er tvunget til at overleve i den vilde natur, der kan være lige så smuk og farlig som livet selv. Overgangen fra barn til voksen er svær, og udfordringerne stopper ikke der. Dyrene skal lære at tilpasse sig miljøet, ellers kan det få alvorlige konsekvenser for dem.

DR3

11:20  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

09:20  

Monopolets Helte - Gorm & Gregers
Monopolets Helte - Gorm & Gregers Der var engang, hvor vi bestemte alt hvad du skulle se i fjernsynet. Nu gør vi det igen. I 50 minutter kortslutter vi mangfoldigheden og ønsker monopolet tilbage. Monopolets helte er de kendte tv-folk, som lavede programmer der gjorde Danmarks Radio til noget helt særligt. Aftenens helte er Gregers Dirckinck-Holmfeld og Hans Georg Møller (Gorm). I begyndelsen af 80'erne blander de seriøs journalistik med underholdning i et program der varer hele aftenen. Programmet hedder Lørdagskanalen, og de danske tv-seere har aldrig set noget lignende. Kritikerne kalder det følelsesporno, men seerne er vilde med Gorm og Gregers. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen. Sendt første gang 05.10.11

10:10  

Monopolets Helte - Lone Kühlmann og Lasse Jensen
Monopolets Helte - Lone Kühlmann og Lasse Jensen I 1965 udkommer DRs første tv-avis. Og den får en hård medfart. Siden er der sjældent pauser i kritikken af tv-avisen. Men den bliver alligevel indtil monopolbruddet i 1988 mange danskeres naturlige start på aftenen foran tv-skærmen. Lone Kühlmann og Lasse Jensen ser tilbage på den gang DR havde monopol på tv-nyhederne. Tilrettelæggelse: Nille Westh Sendt første gang 16.011.08

11:00  

Jagten på historien (7:8)
Jagten på historien (7:8) Hvordan gik det Skåne, da landet blev svensk? Ved Roskildefreden i 1658 blev Skåne skilt fra Danmark. Var det en fordel for skåningerne, eller blev det frugtbare land til en fattig afkrog af Sverige i flere hundrede år. Historikerne er uenige. Tilrettelæggelse: Vagn Olsen. Sendt første gang 04.11.01

11:40  

Jagten på historien (8:8)
Jagten på historien (8:8) 9. april 1940. Kunne vi have undgået besættelsen af Danmark? Havde vi militær styrke nok til at kunne modstå det tyske angreb? - eller ville prisen have været for høj? To historikere er uenige. Sendt første gang 11.11.01

DR Ultra

09:10  

NØRD - Opfinder is på kæmpe isfabrik
NØRD - Opfinder is på kæmpe isfabrik Nørderne besøger en rigtig isfabrik for at undersøge, hvordan man laver is. Og de dyster i, hvem der selv kan opfinde den bedste is.

09:20  

Ultra Nas (4)
Ultra Nas (4) Kåre og Emil undersøger vores åndedræt og får besøg i studiet af fridykkeren Stig Severinsen, der har trodset menneskets behov for at trække vejret. De tester Kåres sved, og så følger vi Zaki, der er kommet slemt til skade med sin finger.

09:45  

Bidt, brændt og stukket II - Danmarks største edderkop (1)
Bidt, brændt og stukket II - Danmarks største edderkop (1)

10:00  

Thunderbirds (22)
Thunderbirds (22) Parkers køreskole

10:20  

Thunderbirds (23)
Thunderbirds (23) Kommandovejen

10:45  

Ultras Sorte Kageshow II (2)
Ultras Sorte Kageshow II (2) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program skal Rosa og Olivia dyste mod Ruben og Tristan. Deltagerne ved ikke på forhånd, hvad de skal bage - og der følger flere overraskelser og benspænd programmet igennem. Micki Cheng fra Den Store Bagedyst er dommer.

11:15  

Ultras bedste idé (1)
Ultras bedste idé (1) Joakim og Agnes skal kåre Ultras Bedste Ide, og valget står mellem Hundefars Talkshow med "Spørg Casper" og en musikvideo med en hest. Ultras Bedste Idé er programmet hvor børns egne idéer bliver lavet til fjernsyn.

11:30  

Ultras bedste idé (2)
Ultras bedste idé (2) I dag handler det om kage, og vi skal blandt andet se, om det er Joakim eller Agnes, der kan lave den flotteste lagkage - med bind for øjnene. Ultras Bedste Idé er programmet hvor børns egne idéer bliver lavet til fjernsyn. De to værter, Joakim og Agnes, kårer til sidst i hvert program dagens bedste idé.

11:46  

Insta Answer med Cisilia
Insta Answer med Cisilia Tusindvis af spørgsmål fra fans, til ejerne af nogle af de mest populære instagramprofiler i Danmark, bliver aldrig besvaret. Hvorfor svarer de ikke? Og hvad ville de svare, hvis ULTRA tvinger dem til det? I dette program besøger Joakim Ingversen den sjove vidunderlige sangerinde Cisilia, for at skaffe os nogle Insta Answers!

11:50  

Designtalenterne - Afgørelsen (15)
Designtalenterne - Afgørelsen (15)

DR Ramasjang

09:15  

Rod i Historien (2)
Rod i Historien (2) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en lur til sin udstilling om bronze- og jernalderen. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

09:35  

Mit kæledyr - en landskildpadde
Mit kæledyr - en landskildpadde Emil er 8 år og drømmer om at få en landskildpadde. I dag får han besøg af 7-årige Victoria, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Emils mor og far kigger med og vurderer, om Emil måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

09:45  

Skæg med bogstaver - QZX
Skæg med bogstaver - QZX Afsnit QZX I dag skal Hr. Skæg undersøge de tre svære bogstaver Q, Z og X. Han tager på en spændende skattejagt i en hemmelig grotte, hvor han leder efter X på kortet. Han besøger også et gammelt loft, og som altid elsker Hr. Skæg at danse, og han kan både en sang om Q, Z og X.

10:10  

Vilde venner III (10)
Vilde venner III (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Lara og Viggo, der har vagten i klubhuset. De skal sætte lydsendere på nogle fiskegarn, for at beskytte marsvinene i havet, tilse et forkomment pindsvin og hjælpe en andemor og hendes ællinger ud af en atriumgård.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Æsel Kan det virkelig passe, at der bor æsler i lufthavnen? Ta' med Lille Nørd på æseleventyr og se, hvordan Katrine og Anders rejser rundt i verden som pakæsler.

11:00  

Ramasjang Mysteriet V (6)
Ramasjang Mysteriet V (6) Hvad er en cirkusdirektør uden sin hat? Det er et godt spørgsmål, for det er lige hvad cirkusdirektøren har fået stjålet! Men hvordan har det overhovedet kunnet lade sig gøre? Husk at se med om Kristian og Arthur kan finde ud af, hvem skurken er!

11:30  

Kaj og Andrea får deres ønskedrømme opfyldt
Kaj og Andrea får deres ønskedrømme opfyldt Ole vil lege teater og hver især får lov til at ønske det de allerhelst vil være i stykket. Manuskript: Kjeld Nørgaard, Katrine Hauch-Fausbøll. Medvirkende: Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Schou, Ole Kibsgaard. Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll

DR1

12:00  

Bonderøven (7:11)
Bonderøven (7:11) Årets ærtehøst skal renses, så den er klar til at blive gemt til vinter og blive til mange portioner gule ærter. Blommetræerne bugner med modne frugter, og nu er det tid til at smage de forskellige blommer. Frank vil i fremtiden gøre gården firelænget. Den nye længe skal have et buet indgangsparti, så han går i gang med at økse en stor bue ud af en kraftig planke. Tilrettelæggelse: Mogens Elbæk, Peter Wath, Pia Kjeldsen

12:30  

Kender du typen? 2016 (18)
Kender du typen? 2016 (18) Det er lidt af en vovehals, der er i centrum af denne "Kender Du Typen?". Hovedpersonen påstår, at det ville blive et klart ja tak, hvis han fik tilbudt en superstærk chili af fx Chili Klaus. Det må selvfølgelig komme an på en prøve, som både værten Mads Steffensen og livsstilseksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad deltager i. For et par af dem bliver oplevelsen lige voldsom nok. Vært: Mads Steffensen

13:15  

Håndværkerne rykker ind (7:8)
Håndværkerne rykker ind (7:8) Når der skal optimeres på vores boliger er det nødvendigt med kreative ideer, for at få drømme og pris til at hænge sammen. Marie og Anders bor i Klitmøller med deres to piger Ronja og Sirka. Begge piger har hver et værelse på 7 kvm, og familien har svært ved at finde en optimal løsning på indretningen af de små rum. Vores tre håndværkerpar skal derfor afgive tilbud og finde på gode løsningsforslag til to hyggelige og praktiske børneværelser. Kun det håndværkerpar med det skarpeste og mest opfindsomme byggetilbud vinder opgaven og dermed jobbet.

13:45  

Bergerac: Detektiv frem for alt
Bergerac: Detektiv frem for alt Efter en velfortjent ferie vender Jim Bergerac hjem til Jersey, hvor der venter ham karrierens sværeste sag. Hans ekskæreste Susan bliver fundet død i strandkanten. Ulykke eller mord? En desperat Bergerac forsøger at finde svaret.

14:35  

Sherlock Holmes (13)
Sherlock Holmes (13) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Den sidste opgave". Under et ophold i Alperne mødes Sherlock Holmes med sin dødsfjende professor Moriarty på randen af Reichenbach-vandfaldet. Begge er besluttet på en kamp til døden...

DR2

12:45  

Det caribiske eventyr (2:3)
Det caribiske eventyr (2:3) Caribien består af tusindvis af øer med tropisk klima, masser af hvide sandstrande omkranset af palmer, og med hver sin historie, kultur og dyreliv. På den smukke og velhavende ø, Barbados, møder Simon Reeve en mand, der nægter at sælge sit gamle slavehus til ejendomsspekulanter, på St. Vincent en marihuanaavler, der ligesom sin premierminister håber, at rusmidlet snart bliver legaliseret. Og i et slumkvarter i Venezuelas hovedstad, Caracas, forsøger han at forstå, hvordan et land så rigt på olie er faldet så dybt.

13:45  

De vilde 60'ere: Den britiske invasion 1964-1969
De vilde 60'ere: Den britiske invasion 1964-1969 "Den britiske invasion 1964-1969" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. I starten af 1964 præsenterede tv-værten Ed Sullivan et britisk band med disse fem enkle ord: 'Ladies and gentlemen, The Beatles'. Og verden blev aldrig den samme igen!

14:25  

De vilde 60'ere: Fra s/h til farvetv 1960-69
De vilde 60'ere: Fra s/h til farvetv 1960-69 "Fra s/h til farvetv 1960-69" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. Fjernsynet blev voksent i 1960'erne og blev den dominerende faktor i amerikansk kultur. Hvad enten amerikanerne ønskede at blive underholdt, informeret eller bare følge deres yndlingssport tyede de til tv - og brugte mere tid foran skærmen end til nogen anden aktivitet.

DR3

12:05  

På grænsen: Køn
På grænsen: Køn DR3 har inviteret en række kendte danskere til at diskutere, hvor grænsen går for dem, for os og for dig. I hvert program bliver de præsenteret for fem sager, som ligger i en gråzone og tvinger dem til at finde ud af, hvor de selv ville trække stregen i sandet. I dag handler det om køn. Er der kun to køn? Betyder det noget, hvad du har mellem benene? Og hvornår er vi for bange for vores egne kroppe?

12:35  

På grænsen: Kærlighed
På grænsen: Kærlighed DR3 har inviteret en række kendte danskere til at diskutere, hvor grænsen går for dem, for os og for dig. I hvert program bliver de præsenteret for fem sager, som ligger i en gråzone og tvinger dem til at finde ud af, hvor de selv ville trække stregen i sandet. I dag handler det om kærlighed, og alt hvad den gør ved os. Men skal vi have lov til at elske flere? Er det okay at gifte sig med Berlinmuren, og hvornår er du alt for glad for Christopher?

13:05  

Hvad er der galt med Søren? (3:3)
Hvad er der galt med Søren? (3:3) Søren arbejder sig langsomt op fra sin nedtur. Samtidig må han forholde sig til, at der ligger psykisk ustabilitet i familien, hvor specielt hans farfars diagnose som bipolar bliver relevant. Hele udredningsprocessen har åbnet op for pandoras æske af mange diagnoser, og Søren har brug for et svar på de mange spørgsmål, der er blevet stillet.

13:45  

Planet plast (2:4)
Planet plast (2:4) Tv-værten Line Elvsåshagen vil redde hvalerne, fiskene og fuglene, der dør af den plast, vi hælder ud i naturen, som ender i havene. Kan vi gøre noget, eller er det allerede for sent?

14:25  

Skyggesiden af internettet (6:6)
Skyggesiden af internettet (6:6) Dokumentarserie fra BBC fra 2014. (Cybercrimes with Ben Hammersley) Kan computerkode ødelægge civilisationen? Journalisten Ben Hammersley tager os her med til det mørke internet, når han undersøger sagen om computerormen Stuxnet.

14:50  

Nikita bliver aldrig til noget - Tværs på DR3
Nikita bliver aldrig til noget - Tværs på DR3 Nikita skændes konstant med sin mor og drømmer om at flytte hjemmefra og starte sit eget liv. Hun vil læse til makeupartist på en privat makeupskole, men det kan hun ikke, for hun er flad. Nikita er nemlig afhængig af den glæde shoppingen giver hende, og hun bruger alle sine penge på tøj og tonsvis af makeup. Vil det nogensinde lykkes Nikita at bryde cirklen og komme væk hjemmefra?

DR K

12:20  

Store danskere - Gunnar "Nu" Hansen
Store danskere - Gunnar "Nu" Hansen Under mottoet "Aldrig færdig altid på vej" tryllebandt Gunnar "Nu" Hansen danskerne gennem fem årtier til Radio og TV. Familielivet stod i skyggen af journalistens evige jagt på den gode historie. Hans ukuelige optimisme og store hjerte banede vejen til de bonede gulve, men det var idrætten der stod hans hjerte nærmest. Som hele Danmarks sportsreporter, var hans engagement og talent uforligneligt. Tilrettelæggelse: Hanne Marie Vinkel og Jens Rasmussen. Sendt første gang 16.10.05

13:00  

Store danskere - Harald Lander
Store danskere - Harald Lander Harald Lander var den store danske balletmester. Men i 1951 måtte han forlade landet, beskyldt for at forgribe sig på de unge balletpiger. Det er en historie om magt, kærlighed og bristede drømme. Harald Lander kunne være en hård lærermester, og der var mange der hadede ham. Han gjorde dansk ballet til en af de bedste i verden, men Danmark var for lille for ham. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt først gang 13.11.05

13:40  

Smag på Danmark - med Meyer (10:13)
Smag på Danmark - med Meyer (10:13) "Marsklam og Rømørejer" I Sønderjylland laver kokken Claus Meyer en kold salat af lam og Rømø-rejer med rugbrødscroutoner. Ved Højer sluse tilbereder han pølser og udforsker områdets rige kagetradition. Sendt første gang 10.7.07

14:10  

Smag på Danmark - med Meyer (11:13)
Smag på Danmark - med Meyer (11:13) "Røverne i Rold skov" Kokken Claus Meyer er taget til Ålborg, og ved en gammel gravhøj tilbereder han en paté af hare og en fasan med nødder og svampe. Senere går han på jagt i skovene, drikker vand af en tusind år gammel kilde og tilbereder endnu en vildtret med rosenkål, en sauce fra himlen og stegte kartofler med hvidløg og rosmarin. Sendt første gang 17.7.07

14:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse på årstal og viden om det forgange århundrede. Se eller gense Spies snakke med unge, Buster Larsen på charterferie, Eichmann blive dømt, Janni Spies trække sig, Hausgaard og Clausen om lyd og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius.

DR Ultra

12:05  

Modeidioten: Heavy metal
Modeidioten: Heavy metal Hvorfor går heavy-fans med læderbukser og dødningehoveder? Og hvordan headbanger man uden at få ondt i hovedet? Modeidioten Christian har aldrig haft hverken langt hår eller tatoveringer, men heavy-Ole hjælper ham med at få en rocker-sej heavystil. Og så viser Sille, hvordan man kan lave sit helt eget nittearmbånd.

12:20  

Pubertetsguiden (6)
Pubertetsguiden (6) I dag bliver det rigtigt pinligt i Pubertetsguiden, når Esther skal igennem Christians store pinlighedstest. I guidens kæreste tag fortælle Nanna og Anton og Julie og Alexander om det at være uvenner, når man er kærester.

12:40  

Monica Chef - Bedste ven (9)
Monica Chef - Bedste ven (9)

13:00  

Monica Chef - Haven i fare (10)
Monica Chef - Haven i fare (10)

13:25  

Dagens ret: Kyllingespyd med bulgursalat
Dagens ret: Kyllingespyd med bulgursalat Kyllinge spyd med bulgursalat I dag skal der virkelig kræses, når Jose og Chris tager os med til det eksotiske Mellemøsten og laver kyllingespyd med sesam og bulgursalat fyldt med sprøde grønsager og fetaost. Vi skal også høre om et hemmeligt trick fra den gamle skolebod, hvor pigerne købte rød bulgursalat.

13:35  

Klassen - Kærester eller ej - del 1 (65)
Klassen - Kærester eller ej - del 1 (65) Sofia er i tvivl om hun kan stole på Emil, efter hun har set Emma flirte med ham. Del 1 af 2.

13:45  

Klassen - Kærester eller ej - del 2 (66)
Klassen - Kærester eller ej - del 2 (66) Sofia er i tvivl om hun kan stole på Emil, efter hun har set Emma flirte med ham. Del 2 af 2.

14:00  

Sofie Linde Show I (8) - Mikkel Kryger
Sofie Linde Show I (8) - Mikkel Kryger I aften i Sofie Linde Show får Sofie besøg af sin bedste ven, Mikkel Kryger. De har lavet masser af børne-TV sammen, inden Mikkel stak af til en helt anden TV-kanal. Sofie savner ham, så i aftenens program vil hun forsøge at lokke ham tilbage igen, sammen med en række andre DR-værter - og en helt særlig, gammel ven, som Mikkel ikke har set i lang tid... Bubber og Jacob kigger selvfølgelig også forbi og Tyrees og DJ Isak er som altid klar med fed musik undervejs. Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

14:30  

Isas Stepz (40)
Isas Stepz (40) Der skal laves en kalender til Zwimmels Danseinstitut, med et billede for hver måned. Alle har travlt med at få det til at fungere, men det hjælper ikke at fotografen er virkelig sær.

14:45  

Isas Stepz (41)
Isas Stepz (41) Isa har travlt med at lære Pelle B at danse, og Viva bliver sat til at tage sig af hans lillesøster imens. Men lillesøsteren synes, det er meget sjovere at drille de andre end lave de kedelige ting, som Viva plejer at gøre på Zwimmels Danseinstitut.

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Bryllupsrejsen.

12:25  

Skæg med matematik (2)
Skæg med matematik (2) Hr. Skæg holder abefest, synger om "1 minut", konkurrerer i hammerkast og besøger etagerne for Dug & Sovs samt Fodbolde & Glas i Det Lille Storcenter.

12:55  

Rosa fra Rouladegade (1)
Rosa fra Rouladegade (1) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade i landet Ramasjang. Hendes mor er bager og hendes far er spion, så hun er specialist i at lave hemmelige overraskelseskager. I dag får hun besøg af Dagmar på 6 år, der gerne vil bage en kage til sin morfar. Han er dirigent og skal selvfølgelig have en kage med masser af musik i. Men hvordan skal den se ud? Og hvad skal den smage af? Forklædt som gamle damer sniger Rosa og Dagmar sig hjem til morfar og udspionerer, så de kan bage den helt perfekte kage til ham.

13:25  

Ramajetterne III (8)
Ramajetterne III (8) Kåre og Emil fra Store Nørd lander i Ramasjang Lufthavn. Men der opstår kaos, da Flummer styrter ind i Øvsts velkomstkage. Ramajetterne får travlt med oprydningen, men pludselig lyder en alarm fra bagagesorteringen, og nye uheld truer Nørdernes besøg.

13:45  

Op og Hop II (8)
Op og Hop II (8) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Sebastian, der tager på overlevelsestur i Australien.

13:55  

Sikker & Søn III (1)
Sikker & Søn III (1) Søns cykelhjelm bliver snuppet af en ørn. Nu ligger cykelhjelmen i en rede på en høj klippetop, og ørnen har lagt et æg i den. Hvad skal Søn gøre?

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (2)
Onkel Rejes Sørøvershow (2) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Morgan, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens hår, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen og se om Morgan og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Sofus (8)
Sofus (8) Sofus lander hos Belinda, der bor hos sin bedstemor i bjergene i Honduras. Hun leger ofte med sine to fætre. Der er nemt en af dem, der kommer til at føle sig uden for, når man er tre om én ballon. Men det er sjovest når alle er med. Om natten er det koldt og Belinda giver Sofus en farvelgave og en hue på, så han ikke skal fryse.

14:45  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5) Mats løber Mats har sjippetove med i børnehave - han elsker nemlig sport. Balder får Mats' to mødre til at indføre stilleleg, for det går virkelig ikke med de vilde fysiske projekter! Heldigvis har Mats hørt om Oda Omvendt fra sine venner - og sammen får Oda og Mats hans mødre op af sofaen. Men Balder har fået nok af skøre, fantasifulde forældre - og stjæler derfor de voksnes fantasi!

DR1

15:30  

Dommer John Deed (11)
Dommer John Deed (11) John Deeds fjender i advokatstanden rotter sig sammen for at skubbe både ham og Jo Mills ud i kulden. Sir Monty Everard overtager sagen mod den politisk donator James Brooklands, der har kørt en mor og to børn ihjel. Da han idømmer Brooklands en mild straf, beskylder Deed ham i al offentlighed for at være korrupt. Sir Monty giver igen - og det går ud over Jo.

17:00  

En ny begyndelse IV (4:12)
En ny begyndelse IV (4:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:05  

Sandheden om at spise sundt
Sandheden om at spise sundt Sundhedsdrikke, detoxprodukter og mirakuløse bær. Nogle fødevarer siges at være særligt sunde, så de bliver kaldt for supermad. Men hvad er sandheden bag disse fødevarer, som også er super dyre? Her undersøger dokumentaren nogle af tidens største sundhedstendenser og tester, hvad der er sundt, og hvad der er smart markedsføring.

16:00  

Sandheden om fedme
Sandheden om fedme Vi tror alle, at fedme kommer af at spise for meget og dyrke for lidt motion, men den nyeste forskning vender disse antagelser på hovedet. Måske handler det i virkeligheden om tarmbakterier og hormoner. Vi er nemlig federe i dag end i 1970'erne på trods af, at vi indtager færre kalorier og laver samme motion som dengang. Hvorfor stiger antallet af fede. Hvordan påvirker det vores kroppe, og hvad kan man selv gøre for at stoppe det?

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:20  

Young Adult
Young Adult Mavis var gymnasiets skønhed. 20 år senere er hun forfatteren bag en række populære ungdomsbøger, men hun er også et egocentrisk, ubehøvlet rodehoved, der aldrig selv er blevet voksen. Spontant sætter hun kurs mod sin gamle hjemby for at gafle sin gymnasiekæreste, Buddy. Buddy er godt nok lykkeligt gift og nybagt far, men det ser Mavis ikke som den store forhindring. Mavis: Charlize Theron. Matt: Patton Oswalt. Buddy: Patrick Wilson. Instruktion: Jason Reitman.

16:50  

Superheltenes historie (2:6)
Superheltenes historie (2:6) Efterhånden som tegneserier og mandlige superhelte opnåede enorm popularitet, skabte William Moulton Marston inspireret af både sin kone og sin elskerinde den feministisk superheltinde, Wonder Women.

17:30  

Ice Road Truckers X (10:10)
Ice Road Truckers X (10:10) To måneder om året sætter en gruppe modige lastbilchauffører livet på spil for at transportere livsnødvendige forsyninger til Canadas afsidesliggende yderområder. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne.

DR K

15:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse på årstal og viden om det forgange århundrede. Se eller gense Skram-missil i sommerhus, Schlüter som offer, Tyskerne ved Stalingard, juleindkøb under krigen, tronfølger i bazar, Gorbatjov trække sig, krybbespil med forhindringer og Clausens juleneg. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius.

15:40  

Kongelige Eskapader - der ændrede danmarkshistorien (4:4)
Kongelige Eskapader - der ændrede danmarkshistorien (4:4) Frederik 7. og grevinde Danner. Liderlighed har altid været med til at styre os mennesker, men hvor meget har den egentlig fået lov til at styre historiens gang? I denne programserie kigger vi på fire forskellige tidspunkter i Danmarkshistorien, hvor kærlighed, begær og hor på hver sin måde har været med til at ændre historien. Det sidste program er beretningen om en konges hustru, der var hadet af eliten, men elsket af folket. Det er en historie om en af Danmarkshistoriens største mønsterbrydere, der kommer til at sætte nye standarder for, hvad kvinder kan - og må. Det er historien om Frederik 7. og grevinde Danner

16:10  

Jødernes flugt - Vidnernes historie
Jødernes flugt - Vidnernes historie For 73 år siden lykkedes det for over 7000 danske jøder at flygte til Sverige og dermed undgå at blive arresteret af Gestapo og deporteret til koncentrationslejren Theresienstadt. I dokumentarfilmen fortæller de overlevende danskere, hvis liv for altid blev forandret, om de dramatiske begivenheder, som fandt sted i det tyskbesatte Danmark i oktober 1943. Filmen beretter om angsten, om de smertelige tab og den uendelige lettelse ved ankomsten til friheden i det neutrale Sverige. Instruktion: Jonatan Jerichow & Carl Otto Dethlefsen

17:10  

Mig og 68'erne (1:2)
Mig og 68'erne (1:2)

17:55  

Lykke (6:10)
Lykke (6:10) En depressionskomedie af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Lykke læser i smug et hemmeligt forslag om, at nedlægge hele Kommunikationsafdelingen på SanaFortis, og prøver at vække Flemming til dåd, men han er i chok, da hans guld-lighter er forsvundet, og han er sikker på der er en tyv på spil. Maja arrangerer en romantisk middag for Thomas med overraskelser, mens Lykke involveres i en fest hos sin nabo, Anders Assing. Og Niels vil gerne præsentere en storinvestor for bestyrelsesformanden, men det sker uheldigvis samtidig med, at Johannes er ved at udleve sin forsømte pubertet. Medvirkende: Lykke: Mille Lehfeldt. Anders Assing: David Dencik. Thomas: Laus Høybye. Maja: Mathilde Norholt. Johannes Dam: Søren Pilmark. Jette Dam: Bodil Jørgensen. Charlotte: Ann Eleonora Jørgensen. Flemming: Lars Brygmann. Eva: Louise Mieritz. Niels: Timm Vladimir. Sigurd: Casper Crump. Endvidere: Ditte Gråbøl, Bjarne Henriksen, Füsun Eriksen, Tina Gylling Mortensen, Casper Steffensen, Jacob Fauerby, Niels Ellegaard, Magnus Bruun, Omar Mehmet, Atila Arkin, Serpil Inanc, Meral Gundogan. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Jesper W. Nielsen. Foto: Jan Pallesen, dff. Production design: Sabine Hviid og Rie Lykke. Musik: Fridolin, Frederik Tao og Ben Kaniewski.

DR Ultra

15:00  

Zorro (18)
Zorro (18) Guldfuglen

15:20  

Thunderbirds (16)
Thunderbirds (16) Sammenbrud

15:45  

Wild Kratts (13)
Wild Kratts (13) At tale delfinesisk

16:05  

Junglebanden
Junglebanden

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:50  

Sam & Cat I (11)
Sam & Cat I (11) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

17:15  

Bella and the Bulldogs II (5)
Bella and the Bulldogs II (5)

17:40  

BaseBoys
BaseBoys Oliver er plaget af dårlig samvittighed over at have ødelagt GoldGirls' omdømme. Han lover pigerne, at han vil gøre det godt igen, men de vil slet ikke tale med ham. AJ og Oliver udtænker derfor en plan, der skal hjælpe pigerne med at vinde konkurrencen.

17:50  

BaseBoys
BaseBoys Vinderen af konkurrencen skal afsløres, og efter deres stunt på Gunpowder-fabrikken er Oliver overbevist om, at GoldGirls vinder. Men det gør de ikke - det gør Baseboys. Oliver kan ikke slet ikke forstå det, og han indser hurtigt, at der må være noget galt med konkurrencen. Han tager hen på Gunpowder for få sagen opklaret..

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (14)
Chuggington (14)

15:10  

Den lille prinsesse (13)
Den lille prinsesse (13) Den lille prinsesse har fået en æske fuld af fine nye farver. Hun er så glad for dem, at hun ikke nænner at bruge dem. Og det værste er, at de pludselig forsvinder en efter en.

15:20  

Masha og Bjørnen (11)
Masha og Bjørnen (11) God rejse

15:25  

Gurli Gris II (40)
Gurli Gris II (40) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Der var engang i Sherwood-skoven, del 1

15:45  

Junglebogen (26)
Junglebogen (26) Kobraens æg.

15:55  

Junglebogen (27)
Junglebogen (27) Tørken.

16:05  

Lille Roy (15)
Lille Roy (15) Lille kulørte Roy

16:20  

Ernest & Celestine (25)
Ernest & Celestine (25)

16:35  

Pyjamasheltene (18)
Pyjamasheltene (18)

16:45  

Didrik Drage (15)
Didrik Drage (15) Vinger

17:00  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bamser og vil bruge dem som brænde i pejsen. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få bamserne tilbage.

17:25  

Stop! (4)
Stop! (4) Klara vil være med til at lege vandkrig med sine søskende, men de synes, hun er for lille. Klara bestemmer sig for at være med alligevel og laver sit eget hold.

17:30  

Mini MGP 2018 - Afgørelsen
Mini MGP 2018 - Afgørelsen Så er det blevet afgørelsens time, for nu skal vinderen af Mini MGP 2018 findes. Rullingerne er trukket i festtøjet, konfettikanonerne kørt i stilling, og Silja glæder sig til et brag af en fest. Som altid er det DIG, der har været med til at bestemme, hvilken af de fire finalister fra sidste uge der skal løbe med sejren og den eftertragtede Mini-MGP-pokal. Mon det bliver den sang, som du er allermest vild med?

17:45  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (14)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (14) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Hans Ole er en mand med 2 hoveder. Det ene hoved hedder Hans, og det andet hedder Ole. Hans og Ole kommer altid op at skændes. Onkel Reje kinder en superhelt, Konfettimanden, som holder til på toppen af en skyskraber. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

DR1

18:00  

Skattejægerne 2014 (3)
Skattejægerne 2014 (3) Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Marskandiseren, Søren Falk, tager på skattejagt i et privat hjem og får en helt særlig gave. I Malmø tjekker Pauli Tvilling kvaliteten på svenskernes udvalg af vintagetøj, og Margit Damgaard-Lauritsen skal se på en kostbar bronzeopsats, mens ægtemanden tager imod en sjælden prismelysekrone i butikken. Sendt første gang 08.07.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Hvem var det nu vi var
Hvem var det nu vi var Jacob Riising har besøg af Ørkenens Sønner. Søren Pilmark, Niels Olsen, Henrik Kofoed og Asger Reher dyster i DR's mange dejlige humoristiske programmer gennem tiderne. Det bliver til en tur gennem de sjoveste klip og programmer fra de sidste 40 år.

DR2

18:30  

Husker du... 1968
Husker du... 1968 "Ned med professorvældet!" - lyder det i 1968 fra de danske studerende, der besætter universitetet og kræver demokrati og medbestemmelse. Overalt i den vestlige verden buldrer det med studenteruroligheder men ingen andre steder får de så meget ud af kampen som i Danmark. Vi er i 1968, hvor selv børnene demonstrerer, når de da ikke lige graver efter guld i Legoland, der netop har slået dørene op for publikum. Og fra hoffet lyder den glade besked: en prins af Danmark er født!

19:15  

Husker du... 1969
Husker du... 1969 "Et lille skridt for mennesket, men et stort spring for menneskeheden", sådan siger Neil Armstrong, da han som det første menneske sætter foden på månen. Månelandingen er den altoverskyggende begivenhed i 1969, hvor lille Danmark skam også kommer på verdenskort med en mere jordnær begivenhed - frigivelsen af billedpornografien. 1969 er endvidere året hvor Verner Panton holder fest på farvepaletten, Ikea kommer til Danmark og dybfrostkniven er årets must i køkkenet.

20:00  

Røverne
Røverne En iskold og yderst effektiv røverbande slår til mod en række banker i Stockholms centrum. Kriminalassistenten Klara sættes på sagen. Det bliver begyndelsen på en intens og langt fra ufarlig jagt, der fører Klara i en uventet retning. Klara: Sofia Helin. Frank: Mikael Persbrandt. Krona: Stefan Sauk. Instruktion: Peter Lindmark.

DR3

18:15  

Jomfruernes klub (3:6)
Jomfruernes klub (3:6) De 4 jomfruer Nicolaj, Kasper, Mark og Joachim er i gang med at finde ud af, hvad der gennem tiden har stoppet dem i at opleve deres første gang. Selvom vejen til at miste deres mødom er lang, så rykker den hele tiden tættere på. For Joachim handler det om at bryde en svær barriere - nemlig ham selv.

18:45  

Alene i vildmarken USA II (9:15)
Alene i vildmarken USA II (9:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Vancouver Islands barske natur. En af deltagerne kommer til skade i forsøget på at bestige et bjerg i området, klarer han den mon til toppen? Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

19:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

20:10  

Verdens værste fængsler: Honduras
Verdens værste fængsler: Honduras Journalisten Paul Connolly rejser til Danlí-fængslet i Honduras. Her er 700 fanger stuvet sammen i et fængsel, der er bygget til 240. For at løse det problem har myndighederne har valgt en farlig og atypisk løsning. Nemlig ved at give de hårdeste fanger våben og magt til selv at håndhæve fængslets regler.

DR K

18:55  

Lykke (7:10)
Lykke (7:10) En depressionskomedie af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Lykke får den helt store mulighed for at sætte karrieren tilbage på skinner, da Niels inviterer hende til at holde oplæg for bestyrelsen om, hvordan SanaFortis får en yngre profil. Men Flemming har vigtigere opgaver til hende. Et video-portræt af fabrikkens rengøringschef, Ulla og hendes ustyrlige Grand Danois-hunde. Lykke kæmper for at nå begge dele, og må undervejs spørge efter piller hos naboen. Maja er ked af, hun har såret Thomas og gør alt for at finde ham. Men Thomas har sovet på gaden og mødt en grønlænder. Medvirkende: Lykke: Mille Lehfeldt. Anders Assing: David Dencik. Thomas: Laus Høybye. Maja: Mathilde Norholt. Charlotte: Ann Eleonora Jørgensen. Flemming: Lars Brygmann. Eva: Louise Mieritz. Niels: Timm Vladimir. Sigurd: Casper Crump. Endvidere: Ditte Gråbøl, Bjarne Henriksen, Füsun Eriksen, Therese Glahn, Rita Angela, Claus Bue, Jakob Fauerby, Magnus Bruun, Ado Geera. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen, dff. Production design: Sabine Hviid og Rie Lykke. Musik: Fridolin, Frederik Tao og Ben Kaniewski.

19:56  

Dagens sang: Du gamle måne
Dagens sang: Du gamle måne - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Monty Python's Flying Circus (13)
Monty Python's Flying Circus (13) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

20:30  

Monty Python's Flying Circus (14)
Monty Python's Flying Circus (14) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

DR Ultra

18:00  

Ultra Snydt
Ultra Snydt Ultra Snydt er dit nye ugentlige nyhedsprogram, hvor du skal tænke selv. Man kan nemlig aldrig være sikker på, at værterne Lasse og Mahamad fortæller sandheden, når de med masser af humor præsenterer deres egen version af nyhederne. Så det er op til dig at tænke dig om og gætte med på, hvilken nyhed der er sand, og hvilken der er fake news

18:05  

Gumball 5 (15)
Gumball 5 (15)

18:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

19:05  

Grizzy og lemmingerne (16)
Grizzy og lemmingerne (16)

19:10  

Riisings flotte talkshow II (8)
Riisings flotte talkshow II (8) Jacob har denne gang inviteret tre flotte gæster, nemlig tv-værten Sigurd Kongshøj og Danish Dynamite-drengene Magnus og Martin. Ud over at være nogle flotte og sjove fyre er de tre gæster også rigtig gode venner. De fortæller om, hvor pinligt Magnus kan finde på at opføre sig, når de er ude sammen, dyster om hvem der kan lave den bedste spaghetti bolognese og får omsider afgjort Martin og Sigurds gamle væddemål om, hvem der er den hurtigste, når Jacob udfordrer dem på agility-banen. Endelig afslører Jacob, hvordan optagelserne af de sovende værter på Ramasjang i virkeligheden bliver lavet.

19:40  

Cykel Karaoke - Mille og Celina fra MGP
Cykel Karaoke - Mille og Celina fra MGP Jannik inviterer Mille og Celina fra MGP med på en fed cykeltur. Mille vandt MGP, og dét har længe været en drøm, MEN Jannik ved, at Mille også har en anden drøm - nemlig at gå med metaldetektor! Mon de finder noget fedt? Celina laver bornholmerquiz, men der er blevet snydt, mener Jannik! Og og og, kan man knække tungen på at spise surt slik? Se med og find ud af det! Sangene: Til Næste År (Mille), Maskebal (Celina), Min Drøm (Mille), Someone Like You (Adele).

19:55  

Insta Answer med Cisilia
Insta Answer med Cisilia Tusindvis af spørgsmål fra fans, til ejerne af nogle af de mest populære instagramprofiler i Danmark, bliver aldrig besvaret. Hvorfor svarer de ikke? Og hvad ville de svare, hvis ULTRA tvinger dem til det? I dette program besøger Joakim Ingversen den sjove vidunderlige sangerinde Cisilia, for at skaffe os nogle Insta Answers!

20:00  

Arietty - Ariettys Hemmelige Verden
Arietty - Ariettys Hemmelige Verden Arrietty bor under gulvbrædderne i et gammelt hus i Tokyos forstæder. Hun og hendes familie tilhører lilleputfolket 'lånerne', der kun er ca. 10 cm høje, og som lever af at "låne" fornødenheder af menneskene. Lånerne er dybt afhængige af, at ingen kender til deres eksistens. Men det er svært for Arrietty at holde sig i skjul, så da hun på en af sine ture op i menneskeverdenen møder drengen Sho, forandres hendes liv. For måske er alle mennesker ikke så farlige som umiddelbart antaget?

DR Ramasjang

18:00  

F for får V (8)
F for får V (8)

18:15  

Junglebogen (42)
Junglebogen (42) Maleren Mowgli.

18:30  

Hemmelige dyr: Den lille lort (8)
Hemmelige dyr: Den lille lort (8) William på 7 år har fundet noget sjovt i sin have. En lille bitte kulsort lort. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Aalborg for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der har lagt den.

18:40  

MikroMakkerne (2)
MikroMakkerne (2) MikroMakkerne har pakket deres trækvogn og er rullet ud i naturen for at gå på krible krable-jagt. I dag er det den seje rygsvømmer, de to søskende skal på jagt efter. Se med og find ud af, hvad sådan en lille rygsvømmer kan.

18:50  

Quizdyrene II (4) - Hunden Evora
Quizdyrene II (4) - Hunden Evora Dagens quizdyr er collien Evora. Hun er en konkurrencehund, der elsker at træne, og har vundet præmier til konkurrencer og udstillinger. Nu håber hun på også at vinde en flot præmie i Quizdyrene. Men først skal hun svare på fem spørgsmål, der handler om insekter. Evora får især problemer, da hun skal forsøge at komme i tanke om teksten til "Mariehønen Evigglad". Men hun kæmper en brav kamp for at være en dygtig hund og vinde sig en præmie.

19:05  

F for Får (38)
F for Får (38) Fårrygende animation fra Aardman

19:10  

Søpapegøjernes ø II (13)
Søpapegøjernes ø II (13) Skarnbassen

19:20  

Hjørne Bjørne III (16)
Hjørne Bjørne III (16)

19:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh og Kragen tager på dykketur, men Kragen kan ikke lide at blive våd...

19:35  

Den fortryllede karrusel (1)
Den fortryllede karrusel (1) Dejlige minder

19:50  

Minisekterne (69)
Minisekterne (69) Fransk animationsserie om insekternes verden.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Myren vil bygge et hus til sig selv. Lillefinger hjælper ham.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

The Rewrite
The Rewrite For 15 år siden var manusforfatteren Keith ung, succesrig og eftertragtet. Nu er han fraskilt, på fallittens rand og gået i kreativ baglås. Af ren desperation tager han job som underviser på et lille universitet langt fra Hollywoods glamour. Keith håber at score nogle nemme penge og nogle unge studiner. Keiths ophold kommer dog til at gå anderledes, end han forventer - ikke mindst takket være den jævnaldrende studerende Holly. Keith: Hugh Grant. Holly: Marisa Tomei. Dr. Lerner: J.K. Simmons. Instruktion: Marc Lawrence.

23:05  

På et hængende hår
På et hængende hår Carol er vidne til et mord og dermed hovedvidne mod mafiabossen Leo og hans hjælper. Caulfield har længe efterforsket sagen mod Leo og er nu interesseret i at finde Carol, der har skjult sig for morderne. Men én ting er at finde Carol, en anden at bringe hende sikkert fra Canada til Los Angeles. Robert Caulfield: Gene Hackman. Carol Hunnicut: Anne Archer. Nelson: James Sikking. Michael Tarlow: J.T. Walsh. Dominick Benti: M. Emmet Walsh. Instruktion: Peter Hyams.

DR2

21:40  

Helt forskellige tvillinger
Helt forskellige tvillinger Adam og Neil Pearson er identiske tvillinger, men det kan man ikke umiddelbart se på dem. De deler nemlig et defekt gen, som kommer til udtryk på to forskellige måder. I Adams ansigt vokser en tumor, og Neil lider af kortsigtet hukommelsestab. Her rejser vi tilbage til det øjeblik, hvor de bliver adskilt i livmoderen for at finde den udløsende faktor, der gjorde dem så forskellige.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:45  

Når kvinder dræber - Ashley Humphrey
Når kvinder dræber - Ashley Humphrey Den 5. juli 2003 har 20-årige Ashley Humphrey været gift i blot 48 timer, da hun skyder og dræber hendes mands ekskæreste Sandra Rozzo. Efter at have afsonet halvdelen af de 25 år, hun fik for drabet, fastholder Humprey, at selvom hun affyrede de dødelige kugler, så var det hendes mand, der tvang hende til at gøre det.

DR3

21:00  

Four Brothers
Four Brothers Brødrene Mercer er ikke biologiske brødre, men som børn blev de alle fire adopteret af den samme kvinde. Takket være hende har de haft en familie og en tryg opvækst. Brødrene ser ikke meget til hinanden længere, men da deres adoptivmor bliver myrdet, slutter de sig sammen for at få hævn. Bobby: Mark Wahlberg. Angel: Tyrese Gibson. Jeremiah: André Benjamin. Instruktion: John Singleton.

22:45  

Shaun of the Dead
Shaun of the Dead 29-årige Shaun er en sløv padde, der bruger det meste af sin tid på den lokale pub med vennerne. Hans kæreste Liz er godt træt af Shaun og vil forlade ham. Men da en flok zombier indtager Shauns hjemby London, beslutter han at tage kampen op mod de døde for at redde verden og genvinde Liz' kærlighed. Shaun: Simon Pegg. Liz: Kate Ashfield. Ed: Nick Frost. Instruktion: Edgar Wright.

DR K

21:00  

Der Untergang
Der Untergang I april 1945 har den russiske hær lagt en jernring omkring Berlin, og Tyskland er ved at tabe krigen. Hitler har sammen med sine nærmeste fortrolige og den militære ledelse forskanset sig i en bunker under Rigskancelliet. Her flytter han rundt på troppestyrker, der ikke mere eksisterer, mens elskerinden Eva Braun forsøger at opretholde en slags dagligdagens normalitet. Hitlers unge sekretær, Traudl Junge, følger med undren og stigende rædsel vanviddet og den moralske opløsning, der breder sig i bunkeren i nederlagets stund. Adolf Hitler: Bruno Ganz. Traudl Junge: Alexandra Maria Lara. Magda Goebbels: Corinna Harfouch. Instruktion: Oliver Hirschbiegel.

23:25  

Hitlers brutale inderkreds - Heydrichs storhed og fald (7:10
Hitlers brutale inderkreds - Heydrichs storhed og fald (7:10 I 1939 beordrer SS-chefen, Heinrich Himmler, sin stedfortræder, Reinhard Heydrich , til at sætte et skræmmende program i gang for etnisk udrensning først i Polen og siden i Sovjetunionen. Heydrich er med et blevet hovedarkitekten bag holocaust, den systematiske udryddelse af de europæiske jøder. Men hans kometagtige opstigning gør ham til et mål både i og uden for magtens cirkler.

DR Ultra

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:35  

Inspector Morse: Den bitre bryg
Inspector Morse: Den bitre bryg En multinational virksomhed vil købe et gammelt familiebryggeri, men midt under forhandlingerne bliver bryggeriets direktør myrdet. Bryggeriet har været i familien Radfords eje i mere end 150 år, og indflydelsesrige familiemedlemmer er stærkt imod salget. Alligevel kan Morse ikke få øje på nogen oplagt sammenhæng mellem mordet og planerne om at sælge bryggeriet. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Isobel Radford: Isabel Dean. Instruktion: Peter Hammond.

02:20  

Mord i Wales (2)
Mord i Wales (2) Tom Mathias opklarer forbrydelser i Aberystwyth, en forblæst flække på Wales' vestkyst med et stort og øde bagland. På en afsidesliggende gård findes en mand myrdet. Ved første øjekast ligner sagen et indbrudsforsøg, der er gået grueligt galt. Men snart opdager Mathias, at drabet har forbindelse til en flere årtier gammel hemmelighed. Tom Mathias: Richard Harrington. Mared Rhys: Mali Harries. Sian Owens: Hannah Daniel. Instruktion: Gareth Bryn.

03:55  

De uheldige helte (4)
De uheldige helte (4) I den gode sags tjeneste lader Brett sig overtale til at spille britisk landsforræder, og snart roder han og Danny sig ud i et livsfarligt spil om international spionage. Kuglerne flyver om ørerne på dem, men heldigvis vrimler spionverdenen også med smukke kvinder, der kan forsøde det hektiske liv en smule.

DR2

00:30  

Den jødiske undergrund
Den jødiske undergrund Det tog efterretningstjenesten, Shin Bet, fire år at få skovlen under 'Den jødiske undergrund', en terrorgruppe udsprunget af den højreorienterede del af den israelske bosætterbevægelse. Deres fremmeste mål var at sprænge Klippemoskeen i Jerusalem i luften. Var det lykkedes. ville det højst sandsynligt have udløst 3. Verdenskrig. I dag er de tidligere medlemmer af bosætternes største terrororganisation blevet en dominerende magtfaktor i den nuværende israelske regering.

02:05  

Oranges and Sunshine
Oranges and Sunshine Den engelske socialarbejder Margaret Humphreys opsøges af en vred australsk kvinde. Kvinden er kommet til England for at finde sin familie. Hun fortæller, at hun som fireårig blev sat på en båd til Australien sammen med hundredvis af andre børn, der var blevet fjernet fra deres hjem. Margaret graver i sagen. Og kommer på sporet af en oprørende skandale, som myndighederne vil gøre alt for at holde skjult. Margaret Humphreys: Emily Watson. Len: David Wenham. Jack: Hugo Weaving. Instruktion: Jim Loach.

03:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:20  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:00  

Blood Ties
Blood Ties Brødrene Chris og Frank har fulgt hver sin bane i livet. Chris er kriminel, mens hans lillebror er blevet politimand. Da Chris bliver prøveløsladt efter ni år bag tremmer, flytter han ind hos Frank. Han lover at holde sig på den rigtige side af loven, men snart begynder han alligevel at falde tilbage i sine gamle vaner. Chris: Clive Owen. Frank: Billy Crudup. Monica: Marion Cotillard. Natalie: Mila Kunis. Instruktion: Guillaume Canet.

03:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:15  

Force Majeure
Force Majeure Prisvindende svensk spillefilm fra 2014. En moderne svensk kernefamilie på skiferie får vendt op og ned på den idylliske ferie, da de overraskes af en lavine. Alle slipper uskadt fra hændelsen, men i de kritiske sekunder viser det sig, at familiefaren er sig selv nærmest, og hans reaktion truer nu med at knuse tilliden mellem ham og familien. Instruktion og manuskript: Ruben Östlund. Produktion: Plattform Produktion, Sverige i samarbejde med bl.a. DR.

02:05  

Isbryderen
Isbryderen Antarktis, 1985. I et forsøg på at undgå at kollidere med et isbjerg fanges den russiske isbryder Gromov i isen. I 133 dage forsøger besætningen at finde vej ud af ismasserne. Et enkelt fejltrin - og deres skib vil blive knust af isen. Petrov: Pjotr Fjodorov. Sevtjenko: Sergej Puskepalis. Kukusjkin: Aleksandr Pal. Instruktion: Nikolaj Khomeriki.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, HELSINGE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1119211840