Helsinge
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 22. februar 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 22. februar 2020

DR1

01:05  

Hamish Macbeth (7:20)
Hamish Macbeth (7:20) Sektlederen Malachi MacBean er begyndt at fordømme Hamish som en synder, fordi han er flyttet sammen med Alexandra uden at være gift. Hamish tager det ikke alvorligt, men da Malachi hævder, at han er blevet overfaldet af Djævelen i skikkelse af Hamish, skaber det uro i den lille by.

01:55  

Hamish Macbeth (8:20)
Hamish Macbeth (8:20) Hamish forsøger at finde ud af, hvad der er blevet af en lokal fisker, som har været på havet i tre uger uden at give lyd fra sig. Samtidig har Barney Meldrum og Lachie Junior fundet en ny måde at fiske penge ud af turisternes lommer på.

02:45  

Deep State (6:8)
Deep State (6:8) Max er blevet genforenet med sin familie, men faren er langt fra forbi. Og mens Leylas efterforskning bringer hende til Teheran, rejser Max til London for at slå kløerne i White.

03:35  

Bonderøven 2010 (12)
Bonderøven 2010 (12) Frank får besøg af en masse gamle landmænd, der skal hjælpe ham med at få kornet op på stakkefoden. Det bli'r en dag med brændevin, løgnehistorier og godt gammeldags håndværk. Den nye økse færdiggøres, og det sidste vindue til drivhuset skal sættes på plads. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 31.10.10

04:05  

Kender du typen? 2016 (3)
Kender du typen? 2016 (3) Hvilken kendt dansker er rummelig nok til at lade sin ægtefælles havenisser fylde i haven? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens udsendelse, hvor værten Mads Steffensen også stiller en særlig gave på højkant, hvis livsstilseksperterne svarer rigtigt på et vigtigt spørgsmål. Vært: Mads Steffensen

04:50  

Skattejægerne
Skattejægerne Søren Falk bruger ofte stor kreativitet og alternative remedier, når han vil skabe blikfang til sin marskandiser-butik. Og han har en særlig plan for fire nyindkøbte mannequin-ben. Der er Bjørn Wiinblad i lange baner i det nordsjællandske private hjem, hvor Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen håber at kunne købe interiør og kunstgenstande. Og så føler Sussie Vig sig næsten hensat til et rent rekvisit-paradis på et gammelt loft i København.

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:40  

Timian, tonic og tomater II (7:8)
Timian, tonic og tomater II (7:8) Dagens gæstekok er Karin Fransson, som byder på to af sine yndlingsopskrifter. Zeina bager det klassiske svenske bagværk Rimbo-bullar, mens Lisa tilbereder en modern udgave af klassikeren kylling i karry.

06:40  

Antikkrejlerne med kendisser (101)
Antikkrejlerne med kendisser (101) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

07:40  

Antikkrejlerne med kendisser (102)
Antikkrejlerne med kendisser (102) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

08:40  

Taggart: Årsag og virkning
Taggart: Årsag og virkning Den smukke unge Margot Phelps findes myrdet i sit luksuriøse hjem. Mistanken falder på hendes mand, Todd, der påstår, at han befandt sig på parrets yacht på mordnatten. Mens Matt Burke kigger Todd efter i sømmene, støder han på en kær bekendt, og han er ikke sen til at invitere hende på middag. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Manuskript: Daniel Boyle.

DR2

00:45  

Døde pigers dagbog
Døde pigers dagbog En forårsdag i 2019 begår den 20-årige Maja Luna selvmord. Efter hendes død opdager moren, at datteren var med i et hemmeligt netværk på Instagram, hvor hun sammen med hundredvis af piger delte voldsomme billeder og tekster af selvskade og selvmord. DR undersøger det hemmelige netværk, og afdækker hvordan de unge piger inspirerer hinanden til at skade sig selv i og værste fald ender med at tage deres eget liv. Tilrettelæggelse: Laurits Nansen og Maria Lyhne Høj

01:30  

Alperne - ild og is
Alperne - ild og is Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Alpernes nålelignende toppe virker som en magnet på bjergbestigere, skiløbere og vovehalse af enhver slags, som med hjælp fra frygtløse guider forsøger at nå toppen af Mont Blanc og dens isdækkede søsterbjerge. Men er det rigtigt, at Alpernes gletsjere er ved at smelte, og hvis det er rigtigt, hvordan vil det påvirke både klima og områdets indbyggere?

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjeneste fra Folding kirke ved Vejen
Gudstjeneste fra Folding kirke ved Vejen Det er i år 100 år siden sønderjyderne stemte, om de skulle være en del af Danmark eller forblive tyske. Fra 1864 til 1920 delte Kongeåen befolkningen. Den 10. februar resulterede en afstemning i at grænsen flyttede til der hvor den ligger nu. Genforeningen fejres med en lang række arrangementer. Koordinator Simon Faber og sognepræst Signe von Oettingen, Ribe domkirke fortæller om deres engagement. Bjarne Hansen og lokale messingblæsere spiller til salmerne: Lover den Herre, DDS 2, Himlene, Herre, fortælle din ære, DDS 392, Guds rige lignes ved et frø, DDS 156, Et Hus at komme til, Kirkesangbogen 881, Nu takker alle Gud DDS 11.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (1)
Den lille prinsesse (1) Den lille prinsesse vil lave sin egen butik. Hun går rundt og finder forskellige fine ting at sælge, og snart kommer kunderne. Men så er der nogen, der genkender de ting, hun har solgt.

05:20  

Inui (6)
Inui (6)

05:30  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

05:50  

Minisekterne (51)
Minisekterne (51) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:00  

Rita og Krokodille - I biografen
Rita og Krokodille - I biografen Rita og Krokodille skal se "De 5 feer" i biografen. Krokodille larmer med slikpapiret, slubre og gaber. Nu bliver det spændende! Feerne skal bage en kage. Rita er opslugt. Hun vender sig om. Krokodille er væk! På lærredet dukker en stor skygge op, som vil æde kagen. En Godzilla? En lille skygge kommer for at redde den. En pinlig ven bliver til en helt.

06:05  

Vitello - tigger en masse slik (5)
Vitello - tigger en masse slik (5) Fredag er slikdag. Alle andre dage er ikke slikdage. Det synes Vitello er meget, meget uretfærdigt. Så hvorfor ikke klæde sig uhyggeligt ud og lave en ekstra Halloween?

06:15  

Bamselægen - Astma (2)
Bamselægen - Astma (2) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Anna og hendes bamse Ninus - Anna er bekymret for at der er noget galt med Ninus, for den har så ondt i brystet. Bare det nu ikke er alvorligt.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:50  

Gurli Gris II (25)
Gurli Gris II (25) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:55  

Gurli Gris II (26)
Gurli Gris II (26) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:00  

Simon
Simon

07:05  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:10  

Rasmus Klump (11)
Rasmus Klump (11) Pandekagedetektiven

07:30  

Postmand Per - filmen
Postmand Per - filmen Per drømmer om at tage på ferie sammen med sin kone. Han vil gerne rejse til Italien. Men desværre får Per ikke sin bonus, som han plejer, da hans chef har skåret bonusserne væk, for at spare penge. Per giver dog naturligvis ikke så let op. På ferie skal de komme, der skal som altid bare findes en løsning. Og løsningen er naturligvis at deltage i en talentkonkurrence og vinde hovedpræmien, der er en rejse til Italien! Per melder sig straks til konkurrencen, og det viser sig, at Per har en helt fantastisk sangstemme. Per bliver hurtig meget populær, men han indser hurtigt at det at være en kendis, også har sine udfordringer.

08:45  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5)

08:55  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

 
DR1

09:50  

Inspector Morse: Den halve antikvitet
Inspector Morse: Den halve antikvitet En amerikansk kvinde kommer til Oxford for at skænke sin del af et juvelbesat bæltespænde til museet, som ejer den anden halvdel. Men en time efter sin ankomst er hun død, og smykket forsvundet. En ny sag for Oxfords skarpeste hjerner - detektivduoen Morse og Lewis. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Kemp: Simon Callow. Instruktion: Alastair Reid.

11:30  

Det magiske Australien (2:3)
Det magiske Australien (2:3) Australiens maritime naturområde er dobbelt så stor som dets samlede landmasse - og er hjemsted for millioner af livsformer.Tag med, når vi udforsker Australiens magiske kyster og øer, hvor landets tre omkringliggende oceaner, Sydhavet, Stillehavet og Det Indiske Ocean, skaber det perfekte miljø for hvaler, kæmpe blæksprutter, livsfarlige gopler og frygtede hajer.

DR2

09:15  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:45  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

10:45  

Døden kommer - Ramt af ebola
Døden kommer - Ramt af ebola Dansk reportage fra 2019 Rikke Clevins lille søn blev syg netop, da ebolaen kom til Sierra Leone, hvor familien boede. Hvordan gik det med Rikkes familie, da det vestafrikanske land blev ramt af verdens hidtil største udbrud af den ekstremt dødelige sygdom?

11:05  

24 timer vi aldrig glemmer - BZ'ernes flugt fra Allotria
24 timer vi aldrig glemmer - BZ'ernes flugt fra Allotria Det er den 11. januar 1983, og der er lagt op til den første store gadekamp i Danmark mellem politi og bz'ere. Mere end 800 betjente er mødt op på Nørrebro for at smide 30 bz'ere ud fra ejendommen 'Allotria' på Korsgade. Men da Politiets aktionsstyrke får hugget sig ind gennem husets gavl, finder de en tom bygning - bz'erne er flygtet gennem en tunnel, de har arbejdet på i månedsvis. Mød bl.a. idémanden bag en af danmarkshistoriens mest berømte flugtaktioner og få hele historien om den dag, bz'erne gravede sig ind i danskernes hjerter. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen Sendt første gang 31.10.10

11:35  

Danske drømme (5:10)
Danske drømme (5:10) Anker Jørgensen giver op, og Poul Schlüter overtager statsministeriet. 80'erne handler om individet. Farvel til det kollektive, og goddag igen til nyborgerligheden, slipset, studenterhuen og makeuppen. Det hele vises frem på de nye cafeer, hvor man kan spejle sig i hinanden, komme med små, dumsmarte bemærkninger om de fremmede, tale om de unge poeter som Mikael Strunge og diskutere den nye punkmusik. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:00  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (13)
Flaskepost fra Stillehavet II (13) Et nyt land med nye mennesker. Vi møder magikere i junglen, og rejser op til en elv. Rejsen er slut. Farvel.

09:20  

Stop! (5)
Stop! (5) Klara er virkelig sulten, men far har lavet sin ulækre oksekødsstuvning. Klara vil hellere have en rigtig god sandwich, men far bevogter køleskabet.

09:25  

Stop! (6)
Stop! (6) Klara vil købe et marsvin på kvarterets loppemarked. Men hendes forældre siger nej. Men Klara køber det allligevel og smugler det med hjem...

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

DR1

12:30  

Anne, Sanne og Lis
Anne, Sanne og Lis Dansk dokumentar fra 2018 Vi kender dem mest for de hits de har haft hver for sig, men i to år - fra 1980 til 1982 - stod Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen side om side som sangerinder i det samme band. Det er i denne korte periode at treenigheden Anne, Sanne og Lis opstår. I denne dokumentar fortæller tre af Danmarkshistoriens største musikalske stjerner hvordan de fandt sammen, og hvorfor de gik fra hinanden igen.

13:30  

The Devil Wears Prada
The Devil Wears Prada Den unge Andrea tager til New York på jagt efter sit første job. Det lykkes hende at blive ansat på det toneangivende modemagasin Runway, der styres med hård hånd af chefredaktøren Miranda Priestly. Miranda er modebranchens mest magtfulde kvinde og frygtet af alt og alle. Men Andrea er ikke så let at skræmme, og snart er hun blevet assistent for den monstrøse modemogul. Miranda Priestly: Meryl Streep. Andrea: Anne Hathaway. Emily: Emily Blunt. Instruktion: David Frankel.

DR2

12:35  

Danske drømme (6:10)
Danske drømme (6:10) Det går ufatteligt godt, men ikke så længe. Forbrugsboblen brister, da danskerne får en kartoffelkur og yuppierne må parkere Mercedes'en. Så er det jo godt, at Danmark kan spille fodbold. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

13:35  

Anthonsen II - Den døde mand
Anthonsen II - Den døde mand Ove Sprogøe er Anthonsen: Privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. Mens Anthonsen sidder i et pæretræ et sted i Københavns nordlige udkant på jagt efter endnu et bevis på utroskab, bliver han vidne til et indbrud i nabovillaen. Det underlige er blot, at husets indehaver senere påstår, at hun intet savner. Sendt første gang 1984

14:35  

Fiskerne (1:6)
Fiskerne (1:6) 1. del af tv-føljeton i seks dele af Leif Petersen efter Hans Kirks roman med musik af Hans Erik Philip. Instruktion: Jens Ravn. Sendt første gang 1977

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (3)
Morten Skildpadde II (3)

12:20  

Morten Skildpadde II (4)
Morten Skildpadde II (4)

12:45  

Kika og Bob (26)
Kika og Bob (26) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:00  

Tree Fu Tom (9)
Tree Fu Tom (9)

13:20  

Tree Fu Tom (10)
Tree Fu Tom (10)

13:40  

Tre venner (4)
Tre venner (4) Elias føler sig alene, når bedstevennen Anne ikke er hjemme. Han laver derfor en fin kattekurv og spørger mor og mormor, om han ikke kan få en kat, så han har nogen at lege med. Men mor er ikke begejstret for ideen.

13:50  

Alfons Åberg (12)
Alfons Åberg (12) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:00  

Cirkeline
Cirkeline Cirkeline og Frederik tager med tegneren på ferie til Spanien, hvor de møder Pablo - og den fæle kat Mogens! Og den skal man passe på, det får Pablo at mærke! Heldigvis er Cirkeline og Frederik der til at hjælpe ham.

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus vil ikke rydde op, så han skriver til kongen og beder om at blive fri. Og så kommer kongen sør'me på besøg.

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

15:15  

Zootropolis
Zootropolis Oscarbelønnet amerikansk animationsfilm fra 2016 med dansk tale. (Zootopia) Kaninen Judy Hopps ankommer til den fantastiske dyre-storby Zootropolis, hvor hun har fået job som betjent. Judy er ved at gå ud af sit gode skind for at vise, hvad hun dur til, og snart kommer hun da også på sporet af en mystisk sammensværgelse. For at opklare sagen må hun slå pjalterne sammen med den snu plattenslager-ræv Nick Wilde. Instruktion: Byron Howard og Rich Moore.

17:00  

Løvens hule (8:8)
Løvens hule (8:8) Løverne sidder igen klar i hulen, når nye modige iværksættere træder ind for at lande en investering. I dette afsnit møder investorerne iværksættere, som formår at imponere i en sådan grad, at løverne finder pengepungen frem. Men løverne må også takke nej og sende iværksættere skuffet fra hulen.

DR2

15:25  

Fiskerne (2:6)
Fiskerne (2:6) 2. del af tv-føljeton i seks dele af Leif Petersen efter Hans Kirks roman med musik af Hans Erik Philip. Instruktion: Jens Ravn. Sendt første gang 1977

16:25  

Hakkedrenge
Hakkedrenge Den benhårde gangster Nick Devlin tager til Kansas City for at inkassere gæld fra den mindst lige så hårdkogte mafiaboss og slagtehusejer Mary Ann. Mary Ann - der trods sit øgenavn er en mand - lader, som om han er parat til at give Nick pengene. I stedet lokker han Nick i en fælde, og nu begynder en jagt på liv og død. Nick Devlin: Lee Marvin. Mary Ann: Gene Hackman. Poppy: Sissy Spacek. Instruktion: Michael Ritchie.

17:50  

Champions League Håndbold: Zagreb - Aalborg (m), direkte
Champions League Håndbold: Zagreb - Aalborg (m), direkte

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (45)
Gurli Gris VII (45)

15:10  

Gurli Gris VII (46)
Gurli Gris VII (46)

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Ridderprinsessen Nella (35)
Ridderprinsessen Nella (35)

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (23)
Vidundervovsen Vaffel (23) Vaffel i skobutikken

15:55  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol (22)
Paw Patrol (22) Vovserne og bønnestagen + Vovserne redder Pighvar

17:00  

Gepetto News II (1)
Gepetto News II (1) Jacob gør alt hvad han kan for at levere dagens vigtigste nyheder, det eneste problem er, at alle Gepetto's medarbejdere er dukker!! Gepetto har fået en ny medarbejder. Han hedder Historie Jørgen og vil fortælle, hvordan "Roskildesyge" opstod. Mester bygger en næse til Svend, Jacob får besøg af en tidligere tyv, og Babe har som altid 3 super fede musikvideoer klar.

17:30  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

17:45  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

DR1

18:00  

Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Aftenshowet - Ugens højdepunkter Vi giver dig de bedste, de sjoveste, de mest rørende og afgørende øjeblikke fra ugens gæster og aktuelle historier, når programmets værter på skift samler nogle af de samtaler, debatter og historier der gjorde særligt indtryk på dem i ugen der gik. Her kan du se, eller gense, et engageret og levende ekstrakt af det der optog os, gav os nye perspektiver, og klædte os på til at tage samtalerne videre fra Aftenshowets studie på Rådhuspladsen i København.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:05  

Det magiske Australien (3:3)
Det magiske Australien (3:3) På trods af Australiens relativt lille befolkning har mennesket skabt store forandringer. Mange bor i storbyer og lever med vilde dyr i deres baghave eller bygninger og parker. Tag med, når vi udforsker, hvordan det australske dyreliv har tilpasset sig til at leve i tætbefolkede områder og storbyer.

20:00  

Versus
Versus

DR2

19:35  

De frelste massemordere (1:2)
De frelste massemordere (1:2)

19:40  

De frelste massemordere (2:2)
De frelste massemordere (2:2)

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Knud Romer fat på salmen "Hil dig, Frelser og Forsoner".

20:00  

En chance til
En chance til Kriminalkommissærerne Andreas og Simon er bedste venner. Andreas er nybagt far, mens den fraskilte Simon bruger størstedelen af sin tid på den lokale stripklub. Alt vendes op og ned, da de en dag kaldes ud til husspektakel hos Tristan og Sanne, et junkiepar fanget i en spiral af vold og stoffer. Det ligner en rutinesag - indtil Andreas finder deres forsømte baby, sulten og grædende. Den ellers så afmålte politimand bliver konfronteret med sin egen magtesløshed og rystes i sin grundvold. Efterhånden som Andreas mister grebet om retfærdighed, bliver det pludseligt op til den uregérlige Simon at genoprette grænsen mellem ret og uret. Medvirkende: Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen, Nikolaj Lie Kaas, Maria Bonnevie m.fl. Manuskript: Anders Thomas Jensen. Instruktion: Susanne Bier. Fotograf: Michael Snyman. Scenograf: Jacob Stig Olsson. Musik: Johan Söderqvist. Stills: Rolf Konow. Produktion: Zentropa i samarbejde med bl.a. DR.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie II (4)
Kasper og Sofie II (4) Kasper og Sofie leger spøgelser og monstre i børnehaven. Randi fortæller uhyggelige spøgelseshistorier, som hendes far fortalte hende, da hun var lille. Kasper tænker over, hvorfor nogle godt kan lide at blive skræmt. Sofie tror ikke, hun er let at skræmme, så da Kasper overnatter hos hende, vil hun gerne have, at Maria fortæller dem en spøgelseshistorie. Selvom de ved, at historien er opdigtet, bliver Kasper og Sofie lidt bange bagefter.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (49)
Pyjamasheltene (49)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Svampebob Firkant VII (21)
Svampebob Firkant VII (21) Gemmeleg og hvad så nu? + Et rent sneglehus

19:45  

Vi' bare bjørne III (51)
Vi' bare bjørne III (51)

20:00  

Tarzan II
Tarzan II Et nyt storslået eventyr med junglens største helt - inden han blev stor. Når man er lille kan det være svært at imponere andre. Især hvis man hedder Tarzan og vil imponere gorillaernes leder Kerchak. Tarzan er ikke lige så god til at klatre i træer som de andre i gorillafamilien, han ser anderledes ud og trods sine gode venner Terk og Tantor, føler han sig lidt ensom. Skuffet, begiver han sig ud i den farlige jungle og ender til sidst på Mørkebjerget. Et sted hvor alle lever i frygt for et monster de aldrig har set - Zugor! Men da Tarzan pludselig står ansigt til ansigt med Zugor, indser han hurtigt, at de to har meget at lære hinanden...

DR1

21:00  

Kriminalkommissær Barnaby XV (6)
Kriminalkommissær Barnaby XV (6) "Oplært i mord". En kvinde bliver mast ihjel af en kæmpe ost på det lokale mejeri. Barnabys efterforskning bringer en lang række hemmeligheder og løgne frem i lyset, og snart sker der flere oste-relaterede dødsfald. John Barnaby: Neil Dudgeon. Jones: Jason Hughes. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Andy Hay.

22:30  

Vera: Mørk vej
Vera: Mørk vej En kvinde findes død på heden i det øde Nordøstengland. Det bliver en sag for den erfarne og ligefremme kriminalinspektør Vera Stanhope. Hendes efterforskning blotlægger et tragisk liv præget af hemmeligheder og løgne. Men hvem slog kvinden ihjel? Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

DR2

21:40  

Fru Stæhr og mysteriet om babyliget på loftet (4:4)
Fru Stæhr og mysteriet om babyliget på loftet (4:4) Fru Stæhr og Sanne forfølger sporet til modstandsbevægelsen og finder højest interessante oplysninger om ejendommens fortid. Det lykkes at opspore sønnen til en afdød modstandsmand, som boede der og som besidder en kasse med farens ting. Vil kassen rumme det svar som Fru Stæhr og Sanne leder efter? Og vil det lykkes dem at opklare mysteriet?

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Jeg, Daniel Blake
Jeg, Daniel Blake Den 59-årige Daniel har arbejdet som snedker i Newcastle hele sit liv, men er blevet arbejdsløs på grund af sygdom. Nu har han for første gang brug for hjælp af staten. Han møder den enlige mor Katie, der for at slippe ud af hjemløshed har takket ja til en lejlighed i en by, hun ikke kender. Sammen oplever de et koldt, ufleksibelt velfærdsbureaukrati, men deres venskab varmer. Filmen vandt Guldpalmen ved Cannesfestivalen 2016. Daniel: Dave Johns. Katie: Hayley Squires. Instruktion: Ken Loach.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:10  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Mordene på White House Farm (2:3)
Mordene på White House Farm (2:3) Slog Sheila Bamber sine børn og sine forældre ihjel, hvorefter hun skød sig selv? Ja, siger kriminalinspektør 'Taff' Jones. Nej, mener hans kollega Stan, men det haster med at finde beviser, der understøtter hans synspunkt. Snart vil ligene nemlig blive kremeret - og dermed vil vigtigt bevismateriale bogstaveligt talt gå op i røg.

01:35  

Hamish Macbeth (9:20)
Hamish Macbeth (9:20) Isobel er frustreret over sine manglende karrieremuligheder som lokaljournalist, så hun lægger stilen om. Ny frisure, nyt tøj og nye hårdtslående metoder som journalist. Da den flotte Gary tilbyder sin hjælp, begynder hun hurtigt at nyde hans selskab - og den reaktion, som hendes nye venskab fremprovokerer hos Hamish.

02:25  

Hamish Macbeth (10:20)
Hamish Macbeth (10:20) Lochdubhs piratradio er et stort hit i den lille by, og ikke mindst Alex' bogprogram er meget populært. Men nu er myndighederne på sporet af stationen, hvilket stiller Hamish i et dilemma, for han er jo trods alt lovens håndhæver. Samtidig tager Hamish tilløb til at fortælle Alex, at han er faldet for Isobel.

03:15  

Bonderøven 2010 (13)
Bonderøven 2010 (13) Frank tager til Frankrig for at hjælpe sin gode ven Claude. Der skal plukkes vindruer, ristes kastanjer og tappes harpiks. Og ikke mindst bygges en stor hvælving i Claudes gamle landsbyhus. Frank finder ud af, hvordan franskmændene forsøger at leve det enkle liv med selvforsyning. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 07.11.10

03:50  

Skattejægerne
Skattejægerne Rikke Fog og hendes far Frede Rasmussen er kørt vestpå - tværs over Danmark - i jagten på loppefund af høj kvalitet. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen mangler varer på hylderne, og de satser på at kunne fylde bilen med Lyngby-porcelæn og rustikke trækasser hos en anden nordjysk marskandiser. Det er to meget alternative køretøjer, som veteranbilforhandler Søren Sørensen falder for i Vestjylland. Både den hestetrukne slags og den med sidevogn.

DR2

01:05  

Børn af Putins Rusland
Børn af Putins Rusland De er født og opvokset under Vladimir Putins styre - og har aldrig kendt andre statsledere end ham. De kaldes 'Generation P', men hvem er de? Her møder vi nogle af de unge russere, der enten er ivrige Putin modstandere eller ser ham som et idol. Hvad tænker og føler denne generation? Hvordan ønsker de at leve i fremtiden? Og hvad vil de med deres land?

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, HELSINGE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0222050458