Helsinge
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: tirsdag d. 24. juli 2018

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: tirsdag d. 24. juli 2018

DR1

00:25  

En sag for professor T: Regnskabets time
En sag for professor T: Regnskabets time Over telefonen hører Marc sin kone Johanna blive myrdet i parrets hjem. På gerningsstedet venter der politiduoen Anneliese Decker og Daniel Winter et grusomt syn. En køkkenkniv har gjort en ende på Johannas liv, men hvem kunne finde på at myrde hende? Decker og Winter har brug for hjælp til at opklare sagen, så der er ingen anden udvej end at kontakte den dygtige, men toparrogante kriminolog Jasper Thalheim.

01:20  

Puk og Herman går i land - Fejø (8:8)
Puk og Herman går i land - Fejø (8:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte småøer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Den sidste ø på rundrejsen er Fejø nord for Lolland. På den frodige og folkerige ø bor mange tilflyttere, blandt andet Anita og Kai på Kernegården, hvor Puk og Herman får lov til selv at slagte kyllinger til festmiddagen. Puk er til ø-kaffe hos den indfødte iværksætter Kirsten og møder en heks! Og sammen tager Puk og Herman til grillaften på en campingplads helt uden stjerner.

02:20  

Bonderøven 2013 (17)
Bonderøven 2013 (17) Frank tager sit solcelleanlæg i brug, og mens han får sat glas i nogle genbrugsvinduer til det nye stuehus, kan han lære lidt af glarmesteren. Hjemme igen på Kastaniegården kan tækningen af det nye hus begynde. Sendt første gang 03.10.13

02:50  

Kender Du Typen? 2015 (10)
Kender Du Typen? 2015 (10) Hvilken kendt dansker har lejligheden fyldt med Verner Panton møbler - og har en Delorean fra filmen "Tilbage til fremtiden" som sin drømmebil? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når de besøger en 200 kvadratmeter stor herskabslejlighed med udsigt til Carlsberg. Vært: Mads Steffensen

03:35  

Danmarks skønneste sommerhus - Finalen
Danmarks skønneste sommerhus - Finalen I aften skal vinderen af Danmarks skønneste sommerhus findes! Dommerne skal skære de ni regionsfinalister ned til tre kandidater, som skal konkurrere om titlen og de 100.000 kr., og det er dig hjemme i stuen der bestemmer, hvem der løber med æren.

04:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren har Ole Christensen fra Hørsholm problemer med stemmen før dagens auktion. I Horsens har Heidi og Rikke gjort lidt ekstra ud af det til dagens eftersyn, auktionen har nemlig fødselsdag. Og hos Svendborg auktioner er stemningen høj til indbo- og hittegods-auktion.

04:30  

Et glimt af Danmark II (7:8)
Et glimt af Danmark II (7:8) Cigarer, et ungdomshus og et ostemejeri er blot nogle af de ledetråde som Sisse Fisker giver de to livsstilseksperter Julia Lahme og Lars Aarup. De skal hver især forsøge at gætte, i hvilken by Sisse har taget dem med til, men spørgsmålet er, om det overhovedet er nok til, at de kan regne ud, hvor de befinder sig.

05:00  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:10  

DR-Friland: Efterår på Friland
DR-Friland: Efterår på Friland Det er stadig lunt i vejret, men nybyggerne på Friland ved godt, at regn og rusk er lige om hjørnet. Det gælder om at beskytte huse og mennesker så godt som muligt og indrette sig på nok en vinter. Og så er det tid til status på tilværelsen som frilænder: Skal vi fortsætte eller sige stop mens legen er god. Tilrettelæggelse: Anton Gammelgaard Sendt første gang 10.12.03

05:40  

Når søkøerne rejser hjemmefra
Når søkøerne rejser hjemmefra Henriette vejer 900 kilo. Hun er tyk, men ikke glad, for hun keder sig bag kulisserne i Zoo. Det gør zoolog Bjarne Klausen fra Odense Zoo så noget ved. Han tager til Sydamerika for at hente 4 artsfæller til Henriette, hvilket hurtigt viser sig ikke at være helt nemt. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 03.02.03

06:10  

Søren Ryge: Far, mor og børn (3)
Søren Ryge: Far, mor og børn (3) I februar viste vi to programmer om en meget usædvanlig børnefamilie på Fyn. De lever det enklest mulige liv på en lille gård. Nu vender vi tilbage med flere fantastiske oplevelser fra dagligdagen med far og mor og fire små børn, der aldrig har set TV eller en iPad, men kan så meget andet.

06:40  

Helt på plads - Avedøre (5:5)
Helt på plads - Avedøre (5:5) Hvad nu, hvis din bolig rummer mange flere muligheder - og skjulte kvadratmeter - end du selv kan se... I Avedøre vil Henriette og Jesper gøre alt for at blive i deres drømme-rækkehus for altid. Men kvadratmeterne bliver konstant mindre i takt med at børnene bliver større. Og de er løbet tør for indretnings-idéer og har selv mistet boligoverblikket. Så noget må ske hvis familien skal have en fremtid i huset, som de elsker. Se med når ekspert i plads-optimering Kenneth Malev og designer Kalle Thesbjerg rykker ind og udfordrer bolig-vaner med utraditionelle løsninger for at genfinde "forsvundne" kvadratmeter i det lille rækkehus. For familien i Avedøre kommer det til at betyde et seriøst opgør i hjemmet som de hidtil ikke har kendt det...

07:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:15  

Kyst til kyst III - Limfjorden Øst (6:8)
Kyst til kyst III - Limfjorden Øst (6:8) Christian Degn, Line Friis og Kåre Nielsen besøger de mest fascinerende mennesker og steder langs den smukke, og ofte overraskende, 8529 kilometer lange danske kystlinje. I dette program får Christian en usædvanlig udfordring - han skal trække et træskib, inklusive et mandskor, 1 km op ad Frederik den 7.'s Kanal i Løgstør! Line lærer alt om fortidens sildeboom i Nibe. Og Kåre indretter en kolonihave - på vandet - i Nørresundby.

DR2

01:25  

Tøj der er værd at dø for!
Tøj der er værd at dø for! Sidste år mistede 1.129 arbejdere livet, da en fabriksbygning i Bangladesh kollapsede i den værste katastrofe i beklædningsindustriens historie. Vidner fortæller om tragedien, men også hvordan modebranchen har ændret livet for kvinder i Bangladesh. Om det moralske dilemma i en industri, der på den ene side har løftet millioner ud af ekstrem fattigdom, men samtidig udsat dem for forhold, der med vestlige øjne synes rystende. Og de overlevende? De er på vej til lignende job i lige så faldefærdige fabrikker!

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:10  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Var det ok i 60´erne, at bede bruden lære at partere en kylling, til hendes eget bryllup? Gik fotomodellerne i 70´ernes Paris i seng med fotograferne? Og kan det passe, at folk med ondt i ryggen skulle hvile sig, i stedet for at træne, helt op i 80´erne? Få svaret i Tidsmaskinen. Sendt første gang 7.10.07.

DR3

00:20  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:00  

Ripper Street (3)
Ripper Street (3) Et pludseligt koleraudbrud skaber voldsom panik i London. Politiet i Whitechapel og London Citys politistyrke må sammen forsøge at finde årsagen til den bølge af sygdom og død, der skyller ind over byen.

01:50  

Ripper Street (4)
Ripper Street (4) En kvinde og en mand bliver fundet myrdet i et slumkvarter i Londonbydelen Whitechapel. Det eneste vidne er den unge, Lucy Eames, som bliver fundet med blodstænk på tøjet. Lucy er stærkt chokeret, og det er vanskeligt for politiinspektør Edmund Reid at vurdere, om hendes vidneudsagn er sande.

02:40  

Sexmordene på Long Island (1:8)
Sexmordene på Long Island (1:8) Eftersøgningen af en savnet escortpige på Long Island i New York i 2010 afslørede en af de største seriemordsager i nyere historie. Langs en øde strækning af en hovedvej fandt politiet ligene af ti myrdede kvinder. Alle ofrene havde forbindelse til sexindustrien, men sporet løb ud i sandet. Fem år efter er mordene stadig uopklarede, og da de to dokumentarister Josh Zeman og Rachel Milles beslutter sig for at dokumentere Long Island-seriemorderen, bliver de pludselig selv viklet ind i en søgen efter morderen.

03:20  

På grænsen: Overvågning
På grænsen: Overvågning Må vi GPS-tracke vores børn? Og skal vi have et nationalt DNA-register til nemmere at opklare forbrydelser? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere overvågning. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

03:50  

De smukke drenge (1:6)
De smukke drenge (1:6) Martin fra Skagen er lige blevet spottet som model, og det har vendt hans verden på hovedet. Oskar fra Rønne skal til castings i Milano, men har ingen forhåndsbookinger, så han må bruge sine sparepenge for at betale for turen. Otto har 5 års erfaring i branchen, men kan han få det comeback, han drømmer om, selv om hans agent synes, han er blevet lidt for tyk? Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

04:20  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:25  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

01:30  

Outsideren
Outsideren Det går strålende for Jérôme Kerviel, der bliver forfremmet til aktiehandler i en af verdens største banker - Société Générale i Paris. Men da unge Jérôme får smag for andet end de mindre risikofyldte arbitrage-opgaver, sætter han både sin karriere og bankens fremtid på spil. Jérôme Kerviel: Arthur Dupont. Fabien Keller: François-Xavier Demaison. Sofia: Sabrina Ouazani. Instruktion: Christophe Barratier.

03:20  

Kvit eller Dobbelt (4:8)
Kvit eller Dobbelt (4:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

04:35  

Kvit eller Dobbelt (5:8)
Kvit eller Dobbelt (5:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

05:35  

Dagens Sang: Nirvana
Dagens Sang: Nirvana - sunget af et af DR's kor.

06:30  

Solens mad (3:6)
Solens mad (3:6) På en kulinarisk rejse i Italien skal vi på jagt efter det italienske køkkens virkelige skabere, nemlig kvinderne i alle aldre og med forskellig baggrund, men med det til fælles at de alle har en brændende passion for den gode mad. I dag går turen til mad- og vinområdet Piemonte, hvor vi bl.a. skal møde de tre søstre Lisa, Rosa og Beatrice, der en dag bestemte sig for at starte en pastabutik i stedet for udelukkende at lave mad til børn og ægtemænd. Projektet krævede både mod og hårdt arbejde, men var alle anstrengelserne værd. Nordvision fra Sverige. Sendt første gang 23.06.09

07:00  

Her er dit liv - Svend Auken
Her er dit liv - Svend Auken Camilla Miehe-Renard kidnapper en spændende person og bringer ham eller hende til det direkte program i TV-Byen. Her møder aftenens hovedperson sit liv - gamle skolekammerater, venner, familie eller kolleger dukker overraskende op. Det hele har været planlagt gennem måneder. Kun hovedpersonen ved intet i forvejen. Sendt første gang 1998.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Nu blomstrer marken skær med græs
Dagens Sang: Nu blomstrer marken skær med græs - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Madsen & Co. (14:32)
Madsen & Co. (14:32) Den nye nabo. Den nye nabo, Jørgen, er ved at flytte ind i Kissers hus - mens de øvrige familiemed- lemmer synes, han er en flink fyr, er Mogens fuld af mistro. Samtidig har Mogens startet sin egen kampagne for at hin- dre nedrivningen at et lokalt, historisk mindesmærke, post- husets kantine. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Jørgen: Peter Gilsfort. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Bearbejdelse: John Stefan Olsen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:58  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:00  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Stjernenykker.

06:15  

Zorro (2)
Zorro (2) Minen

06:35  

Dybet (2)
Dybet (2)

06:55  

Thunderbirds (18)
Thunderbirds (18) Afladning

07:20  

Wild Kratts (17)
Wild Kratts (17)

07:40  

Junglebanden
Junglebanden

07:50  

Junglebanden
Junglebanden

08:05  

Svampebob Firkant VII (18)
Svampebob Firkant VII (18)

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:50  

Brohave og Harding på tur - Et rigtigt lortejob (13)
Brohave og Harding på tur - Et rigtigt lortejob (13) Rasmus Brohave har fået Casper Harding fyret fra "Brohave og Harding på tur" og han har derfor fået ny medvært. Det er Youtuberen Kristine Sloth og det virker umiddelbart som det perfekte match. Men, Rasmus savner Casper og snakker hele tiden om ham, hvilket irriterer Kristine voldsomt og stemningen bliver hurtig presset.

DR Ramasjang

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:35  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Den fortryllede karrusel (23)
Den fortryllede karrusel (23) Pandekagefesten

05:10  

Søpapegøjernes ø II (38)
Søpapegøjernes ø II (38)

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella På telttur

05:25  

Rosa fra Rouladegade (9)
Rosa fra Rouladegade (9) Hvis man vil overraske nogen med en kage, så er Rosa den helt rigtige at besøge. Så det gør Martin. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin morfar. Sammen forklæder de sig som fugleskræmsler og sniger sig ind på morfars gård, for at finde ud af hvad kagen skal smage af og hvordan den skal se ud.

05:32  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:55  

Chuggington (9)
Chuggington (9)

06:05  

Morten Skildpadde (14)
Morten Skildpadde (14) Mortens bumle-bil

06:30  

Onkel Rejes sørøvershow II (1)
Onkel Rejes sørøvershow II (1) Dr. John har taget Ronjas storebror Max til fange for at koge ham om til stikpiller. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en vampyrhaj, en selvantændelig dynamitstang og en forrygende rutschebanetur i et nedlagt tivoli. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (32)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (32) Prinsens vindmølle

07:05  

Junglebogen (45)
Junglebogen (45) Tandpinen.

07:15  

Heino fikser alt - Trækbasunen (17)
Heino fikser alt - Trækbasunen (17) Esther har ringet til Heino, fordi hun skal spille koncert lige om lidt men kke har øvet sig. Det skulle være en let sag for Heino, der selv mener, at han kan spille alle instrumenter.

07:30  

F for får V (17)
F for får V (17)

07:40  

Gurli Gris III (1)
Gurli Gris III (1)

07:50  

Masha og Bjørnen (7)
Masha og Bjørnen (7) Det søde liv

07:55  

Masha og Bjørnen (8)
Masha og Bjørnen (8) Skyd løs

08:05  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

08:35  

Kasper og Sofie II (17)
Kasper og Sofie II (17) Børnene i børnehaven tager på tur i skoven. Kasper og Sofie leger gemmeleg med Randis hund, Laika. Randi siger, at de ikke må forlade stien, fordi de kan blive væk. Kasper tegner en fugl, som flyver væk. Han og Sofie følger efter den. De opdager pludselig, at de er blevet væk i skoven. Kasper og Sofie finder på en sjov måde at blive reddet på.

08:45  

Pyjamasheltene (48)
Pyjamasheltene (48)

 
DR1

09:00  

Spise med Price på tur (3)
Spise med Price på tur (3) Første gang James Price var på rejse, gik turen til Venedig. Far John Price var rejsefører, og han forklarede medrivende om seværdighederne... Markuspladsen, Dogepaladset og Sukkenes bro. Nu er det brødrenes tur til at rejse, lave mad og opleve en verden af venetianske forretter, hovedretter og desserter i særklasse. Vi begynder med den venetianske klassiker Spaghetti Danieli , som blot tager 8 minutter at lave.

09:35  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

09:40  

Landsbyhospitalet (19)
Landsbyhospitalet (19) Dr. Ormerod og dr. Weatherill beslutter sig for at gøre deres forhold forbi - blot for at opdage, at hele hospitalet kender deres hemmelighed. Lucy og Samantha overtaler Meryl til en tur i byen. Dr. Klein bliver opsøgt af en stærkt utilfreds tidligere patient. Og et fald fra en hest sætter et ungt par på deres livs hårdeste prøve.

10:30  

Antikkrejlerne XIV (12)
Antikkrejlerne XIV (12) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XIV (13)
Antikkrejlerne XIV (13) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

Tidsmaskinen om alkohol
Tidsmaskinen om alkohol Historieredaktionen har konstrueret en tidsmaskine, der dykker ned i DRs arkiver og undersøger, hvordan vores adfærd og holdninger til forskellige emner har ændret sig gennem årene. Denne gang ser Tidsmaskinen nærmere på, hvordan alkohol har spillet en rolle i danskernes liv igennem historien.

09:10  

Smag på Seattle med Anthony Bourdain
Smag på Seattle med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

09:50  

Smag på Sri Lanka med Anthony Bourdain
Smag på Sri Lanka med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:30  

Meningen med livet - og andre småting (7:28)
Meningen med livet - og andre småting (7:28) Socialantropolog Rane Willerslev møder billedkunstner Hans Krull på Krulls værtshus "Under Masken" i Århus til en samtale om shamanisme, alkohol, kærlighed og lungefisk.

11:00  

Meningen med livet - og andre småting (8:28)
Meningen med livet - og andre småting (8:28) Billedkunstner Hans Krull får besøg af sin gode ven Jacob Haugaard, som gerne vil lære at male et selvportræt. Mens de frembringer 3 smukke malerier taler de om lykken, og Haugaard giver et nummer på ukulele.

11:30  

Når livet vender (1:8)
Når livet vender (1:8) I serien møder vi mennesker, der har mærket livet, når det gør allermest ondt, men som også er kommet igennem og forbi sorgen, mennesker der har skabt sig et godt og nyt, men for altid anderledes liv. Fotografen Per Helgoson var nyskilt med to små børn, da sønnen Jonas på fire år blev ramt af kræft. Mens Jonas var syg, mødte Per sin store kærlighed, og i nogle måneder ramlede liv og død sammen. Nordvision fra Sverige.

DR3

10:30  

Skam III (9:10)
Skam III (9:10) Isak er helt slået ud. Han har opdaget, at Even er bipolar. Så var han kun sammen med Isak, fordi han var i en manisk fase?

10:50  

Skam III (10:10)
Skam III (10:10) Even er deprimeret, og Isak gør sit bedste for at tage sig af ham. Vennerne samles til julefest i Isaks kollektiv.

11:20  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

09:00  

Madsen & Co. (15:32)
Madsen & Co. (15:32) Kissers besøg. Susanne er bortrejst på konference i weekenden, og Kisser har meldt sig som baby- sitter. Hun vil benytte lejlig- heden til at finde ud af, hvor- dan det er at være en rigtig familie - nu hvor hun selv har tænkt sig at få en. Alle får prøvet noget nyt - og Kisser har en tilståelse. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Bearbejdelse: John Stefan Olsen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

09:25  

Kongehuset indefra (7:7)
Kongehuset indefra (7:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Danmarks mest berømte tale - Dronningens nytårstale - er flere måneder undervejs. Den bliver skrevet i hånden - og Dronningen insisterer på, at den skal afleveres direkte. Med eller uden fejl. Under nytårstaflet bliver kronprinsesse Mary slået af storheden - og må knibe sig selv i armen. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar

09:55  

Kongehuset (1:10)
Kongehuset (1:10) -Nytår med brækkede ribben- Seriens første afsnit skildrer nytårstravlheden, når Dronningen skal beværte flere tusinde gæster ved de tre nytårskure for rigets fremmeste mænd og kvinder. Det er indledningen til 12 travle måneder for de ansatte, der har deres daglige gang på Amalienborg og de øvrige slotte, hvor Dronningen opholder sig i løbet af året. Kongehusets ansatte bliver længe i deres job. Her er ofte både 30 og 40 års jubilæer, og følelsen af at være del af en meget gammel tradition betyder meget for dem. Ceremonierne, rejserne, og den megen flytten rundt mellem slottene skaber sammen med jule- og nytårsvagterne en stemning, der ikke findes lige på nogen anden arbejdsplads i Danmark. Sendt første gang 1.10.02

10:25  

Danske Drømme (3:10)
Danske Drømme (3:10) Danskerne styrer lige mod den økonomiske afgrund - men på første klasse. Den anden store oliekrise rammer Danmark. Vejen frem må være socialisme, siger eleverne på Proletariatets Friskole, der marcherer med knyttede næver. I Jylland bygger Tvind verdens største mølle. Arbejdsløsheden er tilsyneladende kommet for at blive, og både politikere og borgere er rådvilde. Sendt første gang 1998

11:25  

Danske drømme (4:10)
Danske drømme (4:10) "Det er ikke svært at beskrive det forgange tiår i en bedrøvelig tone", siger dronningen i sin nytårstale, hvori hun prøver at trøste de gældsplagede danskere. De står på kanten af 80erne, hvor der bliver vendt op og ned på meget. Der er olie i Nordsøen, forurening på landet og færre fisk i nettene, men der er også en fornemmelse af forandring i luften. Grønland får selvstyre, og danskerne siger nej tak til atomkraft. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

DR Ultra

09:00  

Danmarks største youtuber - Bimsefar i voksenble (9:12)
Danmarks største youtuber - Bimsefar i voksenble (9:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Stik imod alle anbefalinger fra "Bimsefars" manager siger Niels ja tak til en større sponsoraftale med et firma som producerer Voksenbleer. Kasper bakker sin far op i håb om at han en gang for alle vil blive en kæmpe fiasko på nettet. Og for første gang ser planen ud til at lykkes. Instruktør: Jacob Riising

09:10  

Sam & Cat II (17)
Sam & Cat II (17) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

09:35  

Klassen - Kan piger score? (110)
Klassen - Kan piger score? (110) Drengene vil ikke have Frida med til fodbold. Det er hun slet ikke god nok til. Frida og pigerne lægger en plan for at afbryde drengenes kamp.

09:45  

Klassen - Er vi kærester? Del 1 (111)
Klassen - Er vi kærester? Del 1 (111) Emil og Sofia har problemer og Sara og Cornelius rådgiver dem. Der kommer et nyt kærestepar i klassen.

09:55  

Klassen - Er vi kærester? Del 2 (112)
Klassen - Er vi kærester? Del 2 (112) Emil og Sofia har problemer og Sara og Cornelius rådgiver dem. Der kommer et nyt kærestepar i klassen.

10:10  

Klassen - DUMT (113)
Klassen - DUMT (113) Max laver ballade og Karl får skylden. Max er nødt til at bevise, at han er en god ven.

10:20  

Klassen - BFF (114)
Klassen - BFF (114) Tilde og Karl er begge hemmeligt forelskede i hinanden, men ingen af dem tør sige noget.

10:30  

Klassen - Skolefoto (115)
Klassen - Skolefoto (115) Klassen skal have taget skolefoto, men nogle er syge og andre har glemt det. Alle ender som uvenner. Får de overhovedet taget et billede i år?

10:40  

Klassen - Det store klasseshow (116)
Klassen - Det store klasseshow (116) Bertram og Signe skal sende LIVE på youtube foran hele skolen, men ikke alt går efter planen.

10:55  

ZombieLars (5:13)
ZombieLars (5:13) Lars er syg, og hans mor tilkalder zombielægen

11:10  

Isas Stepz (41)
Isas Stepz (41) Isa har travlt med at lære Pelle B at danse, og Viva bliver sat til at tage sig af hans lillesøster imens. Men lillesøsteren synes, det er meget sjovere at drille de andre end lave de kedelige ting, som Viva plejer at gøre på Zwimmels Danseinstitut.

11:25  

Isas Stepz (42)
Isas Stepz (42) Alle keder sig. Isa, Marco, Zac og Viva opfinder et spil, hvor taberne skal gøre hvad vinderne vil have, uanset hvad det er.

11:40  

KreaKampen - skraldekunst
KreaKampen - skraldekunst Nu skal der kæmpes i at være kreativ med skrald i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

DR Ramasjang

09:00  

Sommer i Ramasjang (17)
Sommer i Ramasjang (17)

10:00  

Junglebogen (11)
Junglebogen (11) Mowgli i knibe.

10:10  

Sofus III (2)
Sofus III (2) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Linus, der skal have en ven på besøg. De skal lufte naboens hund, men hvem skal tage hundelorten op?

10:25  

Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte histor
Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte histor Rosa besøger Penny og sammen finder de på et eventyr om Pennys sovedyr Marla. Hun er en gris, som ikke har noget i mod at blive griset til, og som tit deler sin mad med andre. Penny er selv vild med at lave mad. Hun har både legetøjskøkken og masser af forklæder på værelset. Så i eventyret er grisen Marla en kok, der søger job på en fin restaurant. Den er ejet af den fine overchefkok Jacques Frølår, der ikke tåler det mindste griseri i sin restaurant. Spørgsmålet er om Marla kan klare Frølårs tre opgaver og få job som kok uden at svine?

10:45  

Kaj og Andrea - som babyer
Kaj og Andrea - som babyer Kaj og Andrea finder deres fotoalbum med billeder af dem selv som babyer. Kaj er fotograferet med sin mor, Kaja, og Andrea er fotograferet med sin far, Andreas. Karla dukker op og viser dem et billede af sig selv som lille til babysvømning. Karla forsøger at tage nogle nye billeder af Kaj og Andrea, men det viser sig at være svært! Medvirkende: Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Iben Wurbs og Christine Skou. Tekst og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Mogens Vemmer.

11:20  

Quizdyrene - Slørhalen Boogie
Quizdyrene - Slørhalen Boogie Quizværten Stefan har bevæbnet sig med en mikrofon, som kan oversætte dyrelyde til menneskesprog, for at quizze dyr om andre dyr. Denne gang besøger han slørhalen Boogie, der bor i et akvarium i en dyrehandel. Boogie får fem spørgsmål om krybdyr og chancen for at vinde en flot præmie. Men selvom han først er meget i tvivl om hvad krybdyr overhovedet er, så klarer han sig gennem quizzen ved at gætte så godt, som han nu kan.

11:30  

Ramasjang Mysteriet II (5)
Ramasjang Mysteriet II (5) Hvor er Kajs popcorn? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

Bonderøven 2013 (18)
Bonderøven 2013 (18) Tækningen af det nye hus fortsætter. Tomat-frø fra drivhuset tages fra til næste års såning, og Frank er en tur i Vestjylland for at lære at klippe får. Sendt første gang 10.10.13

12:30  

Kender Du Typen? 2015 (11)
Kender Du Typen? 2015 (11) Vandrende pinde, overraskelser i skufferne og en gul penis er blot nogle af de ting, som livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup støder på, når de går på opdagelse i endnu en kendt danskers hjem. En oplevelse, som næsten sender Anne Glad til tælling. Vært: Mads Steffensen

13:15  

Danmarks skønneste hjem - Fyn (3:10)
Danmarks skønneste hjem - Fyn (3:10) Dommertrioen er nået til øen midt i Danmark; Fyn. I konkurrencen om Danmarks Skønneste Hjem skal de i aften besøge en farveglad lejlighed med 60'er indretning, en gammel ombygget vandmølle og en arkitekttegnet villa næsten uden vægge. Kun et hjem kan gå videre til finalen. Men hvor ligger hjemmet, der har dét, der skal til for at løbe med hæderen - og måske i sidste ende præmien på de 100.000 kroner?

13:55  

Hun så et mord (262)
Hun så et mord (262) Sejlerne Ned Larkin og Kyle Kimball er bitre rivaler, og Larkin kommer slemt til skade, da Kimballs spioner vil fotografere hans båd kort før en vigtig kapsejlads. Det lykkes Larkin at overtale sin datter Anne til at overtage roret - men snart bliver hun anklaget for mord. Nu er det Jessica, der må sætte alle sejl til for at opklare, om Anne virkelig er skyldig.

14:40  

Hun så et mord (263)
Hun så et mord (263) Jessicas gartner omkommer på sin motorcykel. Det lykkes hans kæreste at overbevise Jessica om, at der ikke var tale om en ulykke, og snart er Jessica igen på jagt efter en morder.

DR2

12:00  

Jeg bliver myrdet
Jeg bliver myrdet En historie om mord, kærlighed og politisk konspiration. I maj 2009 blev den velhavende og karismatiske sagfører Rodrigo Rosenberg myrdet under en cykeltur nær sit hjem i Guatamala City. Mordet var ikke usædvanligt. Guatamala har en mordrate, der er fire gange højere end i Mexico, og for civile var det farligere at opholde sig i Guatemala end i Irak under krigen der. Det sære ved Rosenbergs død var, at han vidste, at han skulle dø. Kort før sin død indspillede han en video, hvor han forudså sin egen død og beskyldte Guatemalas præsident for mordet. Da videoen blev lagt ud på Youtube, fik det næsten regeringen til at falde. En særlig anklager indledte en efterforskning. Det blev en rejse ind i Rosenbergs sjæl og Guatemalas særlige helvede og førte efter flere mærkværdige drejninger til en forbløffende afsløring.

13:30  

Dage i haven (8:8)
Dage i haven (8:8) Det er Pernilla, John og Tareqs sidste dag i haven, og meget skal gøres før denne sæson kan afsluttes med maner. John og Pernilla planter vækster, der kan tåle frost, mens Tareq samler alt ind, der kan overvintre. Nordvision fra Sverige.

14:00  

Dage i haven (1:3)
Dage i haven (1:3) Vært Pernilla Månsson Colt, hendes venner, gartner John Taylor, kok Tareq Taylor og indretningsarkitekt Malin Persson er alle tilbage i haven efter en lang sommer. Her er der en del at tage fat på, men hvorfor ikke starte blødt med en lynhurtig "snapse-opskrift"! Hvad handler Johns snak om en 'Container garden' egentlig om? Og så skal der arbejdes på noget, der absolut ikke er kedeligt: indretningen af en bryllupssuite. Nordvision fra Sverige.

DR3

12:00  

På grænsen: Overvågning
På grænsen: Overvågning Må vi GPS-tracke vores børn? Og skal vi have et nationalt DNA-register til nemmere at opklare forbrydelser? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere overvågning. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

12:30  

De smukke drenge (1:6)
De smukke drenge (1:6) Martin fra Skagen er lige blevet spottet som model, og det har vendt hans verden på hovedet. Oskar fra Rønne skal til castings i Milano, men har ingen forhåndsbookinger, så han må bruge sine sparepenge for at betale for turen. Otto har 5 års erfaring i branchen, men kan han få det comeback, han drømmer om, selv om hans agent synes, han er blevet lidt for tyk? Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

13:00  

Gør ikke dette hjemme (4:6)
Gør ikke dette hjemme (4:6) Det er spektakulære eksperimenter, seriens to værter, Marte Hedenstad og Torfinn Borkhus, skal i gang med, og det kommer ikke til at gå stille af. I dag er det kampfisken Sveinungs fødselsdag, så hvilken gave vil han mon bedst kunne lide: En vandraket med benzin eller en hjemmelavet kanon? Marte og Torfinn tester det hele og ødelægger en del, for så slipper du for det! Lad det være sagt med det samme: Denne serie er fyldt med alt det, man aldrig, aldrig skal gøre derhjemme! Nordvision fra Norge.

13:25  

Shark Junction
Shark Junction Koralrevet omkring den lille øgruppe, Revillagigedo, ud for den mexicanske kyst vrimler med alverdens fisk. Alle disse fisk tiltrækker hundredvis af forskellige arter af hajer som silkehajer, hammerhajer, galapagoshajer og den sølvtippede haj. Men hvorfor har alle disse hajer udvalgt netop dette lille koralrev til mødested?

14:15  

Shark Kill Zone
Shark Kill Zone Shark Kill Zone) De er muligvis øverst i havets fødekæde, men selv hajer står over for udfordringer ved hvert måltid. Her følger vi ti forskellige hajarter på deres jagt efter bytte. Hvordan har de udviklet deres enestående og snedige jagtteknikker? Hvad er hemmeligheden bag deres succes?

DR K

12:25  

Monopolets Helte - Lone Kühlmann og Lasse Jensen
Monopolets Helte - Lone Kühlmann og Lasse Jensen I 1965 udkommer DRs første tv-avis. Og den får en hård medfart. Siden er der sjældent pauser i kritikken af tv-avisen. Men den bliver alligevel indtil monopolbruddet i 1988 mange danskeres naturlige start på aftenen foran tv-skærmen. Lone Kühlmann og Lasse Jensen ser tilbage på den gang DR havde monopol på tv-nyhederne. Tilrettelæggelse: Nille Westh Sendt første gang 16.011.08

13:15  

Monopolets Helte - Preben Heide
Monopolets Helte - Preben Heide Der var engang, hvor vi bestemte alt hvad du skulle se i fjernsynet. Nu gør vi det igen. I 50 minutter kortslutter vi mangfoldigheden og ønsker monopolet tilbage. Monopolets helte er de kendte tv-folk, som lavede programmer der gjorde Danmarks Radio til noget helt særligt. Preben Heide er monopol-helten, der lærte tv-seerne, at jyder også er mennesker. I 1970´erne er han verdensberømt i Danmark, både fordi han er vært på seer-magneten Landet Rundt, der laver programmer om ganske almindelige danskere - og fordi han er yndlingsoffer i Danmarks Radios satireprogrammer. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 26.10.08

14:05  

Danske Mad Men: Jysk
Danske Mad Men: Jysk I 80´erne er det ikke længere pinligt at lave reklamefilm. Det er smart. Og det kan koste op imod en halv million kroner at få produceret en film der virker. Det gider dynesælgeren Lars Larsen ikke betale. Han lægger 10.000 kroner på bordet, får stillet et kamera op, og siger: Godaw, Jeg hedder Lars Larsen, Jeg har et godt tilbud til dig... Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 03.10.12

14:35  

Danske Mad Men: Cowey
Danske Mad Men: Cowey Selv de bedste intentioner og de mægtigste strategier har svære vilkår mod uheld og tilfældigheder. Det må reklamebureauet Nørgård Mikkelsen sande, da de skal lave kampagnen for mejeriernes nye guldkalv, juice/mælkeproduktet Cowey. MD Foods har nærmest ubegrænsede markedsføringsmidler til deres rådighed - selv fodboldlandsholdet har Cowey på trøjen. Alligevel går én lille ting galt... Tilrettelæggelse: Janus Køster-Ra smussen.

DR Ultra

12:10  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:20  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:35  

Braceface (33)
Braceface (33) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

12:55  

Braceface (34)
Braceface (34) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:15  

Freaktown (33)
Freaktown (33) Nyse pyse

13:30  

Freaktown (34)
Freaktown (34) Boo Boos sammenbrud

13:40  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Astrid Olsen (7)
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Astrid Olsen (7) Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil. I dag skal talenterne Nana, Emma og Kaya konkurrere om at lave det bedste outfit til youtuberen Astrid Olsen, som skal til konfirmationsfest. Men Nana har en stor fordel.

14:00  

Kolonien - Kraniet (2)
Kolonien - Kraniet (2) Stig er ikke kommet tilbage. Carl og Milan har overtaget styringen på kolonien. Viktoria, Albert og Niklas går ud for at lede efter Stig. Hos Sille finder Niklas et mærkeligt gammelt dyrekranie.

14:10  

Kolonien - Mobilen (3)
Kolonien - Mobilen (3) Viktoria vil ringe hjem, men koloniens telefon virker ikke. Hun stjæler Carls mobiltelefon og sammen med Albert og Niklas løber hun op i fyrtårnet for at ringe. Her opdager de at de ikke er alene på øen.

14:20  

Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1)
Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1) Se med når Hjalte og Tjelle fra Versus dyster i skøre, udfordrende og sjove dueller indsendt af DR Ultra's kreative seere. I kampen om at have den ultimative håneret og undgå klamme og smertefulde konsekvenser, kæmper Hjalte og Tjelle i discipliner som chilispisning, ringridning på havetraktor og havfruetriatlon. I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton. Se med i Hjalte VS Tjelle.

14:30  

Zorro (23)
Zorro (23) Forvist

14:50  

Thunderbirds II (20)
Thunderbirds II (20) Bedstemor med slag i

DR Ramasjang

12:05  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Der er lys i lygten.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Spøgelsespigerne køre imod Speedy Gonzales. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned af Striben, ud på specialbanen i en grusgrav og - ikke mindst - tre gange rundt på den opdaterede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

13:00  

Rosa fra Rouladegade (3)
Rosa fra Rouladegade (3) Albert synes det er alt for sjældent, at hans morfar får en kage. Så Albert tager hjem til Rosa i Rouladegade for at bage en overraskelseskage. Men først må de finde ud af, hvordan kagen skal smage og se ud. Derfor sniger de sig ind på posthuset, hvor morfar arbejder, for at udspionere. Og så skal der bages!

13:25  

Ramajetterne II (10)
Ramajetterne II (10) Lavsæson. Panikken spreder sig i Ramasjang Lufthavnen. Der er ingen fly i luften, ingen kufferter i bagagekælderen og Sus har ikke været på vingerne i tre dage. Ender lufthavnen med at lukke?!

13:45  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang I dette afsnit ringer Trille, fordi hun leger far, mor og børn med de andre bamser - men hvad skal babyen hedde? Musikbamse ringer også, for han har en masse slik, som Fnuller kigger lige lovligt sultent på. Hvad skal han gøre?

13:55  

Sikker & Søn II (8)
Sikker & Søn II (8) Sikker & Søn holder øje med forhindringer i trafikken. De har brug for luft til Keglevognens dæk, men broen over til pumpen er i stykker. Far laver skilte, som viser en anden rute, så de kan komme uden om og hente luft til dækket.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Den skønne historie om den forfængelige kejser, der til sidst bliver afsløret af drengen, der siger: "Han har jo ikke noget på!"

DR1

15:25  

Miss Marple: Liget i biblioteket
Miss Marple: Liget i biblioteket Da liget af en ung, ukendt kvinde dukker op i Dolly Bantry og hendes mands bibliotek, bliver Miss Marple bedt om at komme dem til undsætning, da hun er en gammel ven af familien. Sporene peger tilbage mod det hotel, hvor den unge pige arbejdede som danser, og Miss Marple og Dolly sætter sig for at hjælpe politiet med opklaringen af mordet - og med at afværge endnu en forbrydelse. Miss Marple: Geraldine McEwan. Dolly Bantry: Joanna Lumley. Oberst Melchett: Simon Callow. Politikommisær Harper: Jack Davenport. Adelaide Jefferson: Tara Fitzgerald. Instruktion: Andy Wilson.

17:00  

Landsbyhospitalet (20)
Landsbyhospitalet (20) Pokalfinalen i fodbold nærmer sig, men mr. Harper forbyder patienterne at se kampen, da den bliver sendt uden for normal tv-tid. Heldigvis er Ken som altid mand for en utraditionel løsning. Samtidig bliver dr. Ormerod kaldt ud for at hjælpe en gruppe fossil-samlere, der er styrtet ned fra en klippeskrænt - mens en dramatisk gidselaffære udspiller sig på en af hospitalets operationsstuer.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:00  

Tidsmaskinen om ludomani
Tidsmaskinen om ludomani Historieredaktionen har konstrueret en tidsmaskine, der dykker ned i DRs arkiver og undersøger, hvordan vores adfærd og holdninger til forskellige emner har ændret sig gennem årene. Vi tager en tur fra nutidens ludomaner tilbage til dengang danskerne bare spillede for hyggens og det gode formåls skyld. Sendt første gang 06.03.11

15:10  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Tidsmaskinen har fundet Sonja fra Saxogade, der ikke var glad for den overvældende opmærksomhed, der fulgte med berømmelsen. Hun spillede aldrig senere med i film eller tv-serier. Mød også de andre barne- og ungdomsstjerner, Sonny og Jeanne, Gitte, Jon, Rudy og Peter Bastian. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen. Sendt første gang 04.11.07.

16:00  

Smag på Marseille med Anthony Bourdain
Smag på Marseille med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

16:40  

Smag på Okinawa med Anthony Bourdain
Smag på Okinawa med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

17:20  

Patagonien - det købte paradis
Patagonien - det købte paradis Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Mangemillionæren Doug Tomkins vendte ryggen til modeindustrien og viede sit liv til at beskytte et af verdens smukkeste naturområder, Patagonien, ved at opkøbe kilometervis af land. Men er det den bedste måde at beskytte et naturparadis? Debatten raser mellem Dougs enke og lokale entreprenører.

DR3

15:05  

Divatvillingerne (4:7)
Divatvillingerne (4:7) Norsk reportageserie fra 2017 (Vita &Wanda) De er 25, deler en lejlighed, elsker mode og går ikke af vejen for at pynte på udseendet. De har et travlt liv med glam og sjov, en hverdag med masser af arbejde, fester og rejser - og så er de tvillinger: Vita og Wanda. Forældrene kom til Norge fra Iran og pigernes opvækst i en lille landsby var ekstrem hård og har gjort dem til de mennesker, de er i dag. Vita vil have mindre bryster, og Wanda er nede over en masse had på nettet!

15:30  

Ripper Street (3)
Ripper Street (3) Et pludseligt koleraudbrud skaber voldsom panik i London. Politiet i Whitechapel og London Citys politistyrke må sammen forsøge at finde årsagen til den bølge af sygdom og død, der skyller ind over byen.

16:20  

Ripper Street (4)
Ripper Street (4) En kvinde og en mand bliver fundet myrdet i et slumkvarter i Londonbydelen Whitechapel. Det eneste vidne er den unge, Lucy Eames, som bliver fundet med blodstænk på tøjet. Lucy er stærkt chokeret, og det er vanskeligt for politiinspektør Edmund Reid at vurdere, om hendes vidneudsagn er sande.

17:15  

Sexmordene på Long Island (1:8)
Sexmordene på Long Island (1:8) Eftersøgningen af en savnet escortpige på Long Island i New York i 2010 afslørede en af de største seriemordsager i nyere historie. Langs en øde strækning af en hovedvej fandt politiet ligene af ti myrdede kvinder. Alle ofrene havde forbindelse til sexindustrien, men sporet løb ud i sandet. Fem år efter er mordene stadig uopklarede, og da de to dokumentarister Josh Zeman og Rachel Milles beslutter sig for at dokumentere Long Island-seriemorderen, bliver de pludselig selv viklet ind i en søgen efter morderen.

DR K

15:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. Kronprinsens rejse til Det fjerne Østen, da et populært næringsmiddel kom på rationeringskort, kongelige skuespillere på gæstespil i Berlin, og en kendt vises trange start. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Mette Lage.

15:35  

Hvornår var det nu det var ?
Hvornår var det nu det var ? Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. hvordan man satte arbejdsløse i sving "den gang", om provokation i møbelkunsten, om da Flemming Madsen skulle lære politikerne at tale, og om en populær aprilsnar i TV-Avisen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 1999

16:05  

Dronning Ingrids børnebørn (2:5)
Dronning Ingrids børnebørn (2:5) I det andet afsnit af serien møder vi Dronning Ingrids ældste barnebarn Prinsesse Alexia af Grækenland og Prins Joachim. En serie hvor Dronning Ingrids ti børnebørn fortæller om deres mormor - som de alle kalder hende uanset det sprog, de taler til hverdag. Journalisten Ole Damgaard har talt med de unge i New York, London, Barcelona, Höven i Tyskland, på Gråsten Slot og Christian VIII's Palæ, hvor Kronprins Frederik fortalte os om sin mormor, inden han rejste til Grønland. Programmerne indeholder private film og fotos, der ikke tidligere har været offentlig- gjort i TV.

16:35  

Dronning Ingrids børnebørn (3:5)
Dronning Ingrids børnebørn (3:5) I det tredje afsnit fortæller Prinsesse Alexandra af Berleburg og Kronprins Pavlos af Grækenland om Dronning Ingrids nære forhold til alle sine børnebørn. En serie hvor Dronning Ingrids ti børnebørn fortæller om deres mormor - som de alle kalder hende uanset det sprog, de taler til hverdag. Journalisten Ole Damgaard har talt med de unge i New York, London, Barcelona, Höven i Tyskland, på Gråsten Slot og Christian VIII's Palæ, hvor Kronprins Frederik fortalte os om sin mormor, inden han rejste til Grønland. Programmerne indeholder private film og fotos, der ikke tidligere har været offentlig- gjort i TV.

17:05  

Kongehuset (10:10)
Kongehuset (10:10) -På julevagt for dronningen- Hoffets ansatte flytter med regenten til Marselisborg Slot i Århus, hvor den kongelige familie traditionen tro skal fejre jul. Garder Emil Karanfil kan se frem til en noget speciel juleaften. Mens resten af Danmark kaster sig over julemaden, skal han gå vagt for dronningen. Indenfor på slottet bliver der både fejret jul i de kongelige saloner og blandt de ansatte, som har en meget særpræget gaveleg. Sendt første gang 3.12.02

17:35  

I have a dream - historien om Martin Luther King
I have a dream - historien om Martin Luther King Den amerikanske baptistpræst, Martin Luther King (1929-68) var fra 1956 en frontfigur i den amerikanske borgerrettighedsbevægelse. Et engagement der sluttede brat, da han i 1968 blev myrdet af en hvid racist. Arkivfilm og interview med gamle medkæmpere og nutidige aktivister tegner billedet af Martin Luther King og hans store betydning for kampen for de sorte amerikaneres rettigheder dengang og nu.

DR Ultra

15:15  

Dybet (21)
Dybet (21)

15:35  

Junglebanden
Junglebanden

15:45  

Junglebanden
Junglebanden

15:55  

Wild Kratts (12)
Wild Kratts (12) Søhesterodeo

16:20  

Grizzy og lemmingerne (72)
Grizzy og lemmingerne (72)

16:25  

Grizzy og lemmingerne (73)
Grizzy og lemmingerne (73)

16:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

16:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

16:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

17:05  

Svampebob Firkant VII (19)
Svampebob Firkant VII (19)

17:30  

Brohave og Harding på tur - Den store sovsedyst (14)
Brohave og Harding på tur - Den store sovsedyst (14) Kristine Sloth har mere eller mindre overtaget sommerprogrammet for Rasmus. Det er tydeligvis hende, der bestemmer og Joakim er vild med hende. Rasmus bliver derfor irriteret og forsøger derfor at komme i kontakt med Casper for at få ham tilbage. Men Casper er forsvundet og ingen ved, hvor han er...

17:40  

Bidt, brændt og stukket II - En ægte snylter (7)
Bidt, brændt og stukket II - En ægte snylter (7)

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (17)
Chuggington (17)

15:10  

Chuggington (18)
Chuggington (18)

15:20  

Masha og Bjørnen (1)
Masha og Bjørnen (1) Billedskønt

15:25  

Gurli Gris II (29)
Gurli Gris II (29) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Morten Skildpadde (17)
Morten Skildpadde (17) Morten flyver med drage

16:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (33)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (33) Prinsens vand

16:15  

Junglebogen (11)
Junglebogen (11) Mowgli i knibe.

16:25  

Pyjamasheltene (49)
Pyjamasheltene (49)

16:40  

Paw Patrol III (25)
Paw Patrol III (25)

17:00  

Motor Mille på maskintur (2)
Motor Mille på maskintur (2) Motor Mille elsker at køre i store maskiner. Men hun har aldrig lært at køre en vaske ægte Monster Truck. Det skal vise sig ikke at være det nemmeste, så Motor Mille er nødt til at lære, hvordan man kører sådan en krabat og øve sig.

17:20  

Sprinter Galore II - Olde (7)
Sprinter Galore II - Olde (7) Magnus og Viola tager Sprinter med op på hospitalet, så Sprinter kan reparere Olde, der er blevet meget syg. Men Olde kan ikke repareres, siger hun. Og hun vil faktisk heller ikke. Hun vil gerne bare have fred og sover stille ind kort tid efter. Magnus er ked af det. Det er bare det med, at han så aldrig skal se hende igen. Aldrig er bare lang tid ...

17:35  

Karlsson på taget
Karlsson på taget Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren skal Kim Davidsen fra Sjællands Bilauktion sælge nogle yderst populære containere. I Horsens skal Heidi og Rikke Haugaard afholde en helt særlig auktion. Og i Frederiksberg auktionshus er der eftersyn, men auktionarius Hans Hedegård er lidt nervøs for vejret.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

De unge grønlændere - Fremtidsdrømme (1:4)
De unge grønlændere - Fremtidsdrømme (1:4) I en ny reportageserie på DR følger vi en flok unge grønlændere, der bor i hovedstaden Nuuk. 19-årige Mathias arbejder hårdt på at kunne leve af at være designer, mens 22-årige Aputsiaq drømmer om at blive pilot. 26-årige Line er splittet mellem at flytte til Danmark for at studere eller blive i Grønland og arbejde som matros.

20:30  

Talentet - Hele familiens kamp (4)
Talentet - Hele familiens kamp (4) "Talentet - hele familiens kamp" er en dokumentarserie i seks afsnit hvor DR1 går tæt på 5 familier, der har det tilfælles at de har børn og unge der er født med et helt særligt talent indenfor sportens verden. DR har fulgt de unge talenter og deres familier i et år for at undersøge, hvad der skal til for at talentet kan leve drømmen ud. Hvad betyder det for familielivet - og omvendt hvad betyder familien for springet fra talent til stjerne?

DR2

18:00  

Alaska - guldfeber
Alaska - guldfeber Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Alaskas frosne undergrund rummer nogle af jordens største guld- og kobberforekomster, som driftige mineejere gerne vil have fingre i. Problemet er, at skatten er begravet nord for verdens sidste store lakseløb, d.v.s. når laksen kommer fra havet for at gyde i ferskvand, og minedrift vil ifølge lokale fiskere forstyrre både laksen og fiskeriet.

18:40  

Nak & Æd - en lunde på Færøerne (6:10)
Nak & Æd - en lunde på Færøerne (6:10) Jørgen og Nikolaj har pakket kufferten og taget nordpå for at besøge det færøske folk og deres spektakulære natur- og fugleliv. Og på den vestligste ø Mykines går jagten ind på den lille fugl lunden. Lunden er på tilbagegang på Mykines, men man ved ikke præcis hvorfor. Derfor skal Jørgen hjælpe med at fange én, for dernæst at sende dens maveindhold til en undersøgelse, der kan vise, hvorfor fuglene ikke yngler i så høj grad som tidligere. Men det er ikke en helt nem opgave, for for at fange en fugl, kræves det, at den er til stede - hvis ikke, ja så er gode råd dyre... Sendt første gang 20.11.13

19:20  

Nak & Æd - et rensdyr i Island (7:10)
Nak & Æd - et rensdyr i Island (7:10) Det er august, og Jørgen og Nikolaj er taget til det østlige Island med drømmen om at skyde et rensdyr. De får kyndig hjælp fra deres helt egen rensdyrhvisker og fra en særlig lille mand, som har fulgt med i kufferten hele vejen fra Danmark... Men det er noget af en udfordring, for Island er stor, rensdyrene er gode til at gemme sig, og Jørgen og Nikolaj skal igennem lange køreture og sågar en manddomsprøve, inden de overhovedet nærmer sig lejren... Og selv derfra er der lang vej mod et rensdyr. Se med om det lykkedes, eller om de to vikinger må gå i krig med et fårehoved i stedet for rensdyr. Sendt første gang 27.11.13

20:00  

Mord i Milwaukee
Mord i Milwaukee Louis Theroux ankommer til byen Milwaukee i det amerikanske midtvesten på et tidspunkt, hvor spændingerne mellem byens afroamerikanske samfund og politiet er på sit højeste, og antallet af drab og skudepisoder i byen er stigende. Louis følger drabsafdelingen i efterforskningen af endnu et af byens mange drab, og møder familier og lokale aktivister, som har mistet en af deres kære i en af de natlige voldsepisoder.

DR3

18:00  

Skide homo (4:5)
Skide homo (4:5) Hvorfor i alverden er det stadig svært at være bøsse! Gisle får her både sat folk i bås og knald på musikken, danset for vildt - og får i den grad smidt virkeligheden lige i hovedet, da han bevæger sig langt væk fra storbyen. Hvor hører han hjemme? Gisle er træt af bare at blive set som en skide homo - nu vil han have svar på nogle spørgsmål, prøve at undersøge fordomme hos sig selv og andre, opsøge steder han ellers aldrig kommer. Nordvision fra Norge.

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Skam IV (1:10)
Skam IV (1:10) Den norske ungdomsserie Skam har taget verden med storm. I seriens afsluttende sæson følger vi Sana gennem sidste semester af 2.g på Hartvig Nissen videregående skole i Oslo.

19:35  

Skam IV (2:10)
Skam IV (2:10) Sana har et godt øje til sin brors ven Yousef. Men har Noora også fået kig på Yousef? Vilde og Sana er parate til at slippe 300.000 for en russebuss. Noora ruller med øjnene. Har de fået en svulst på frontallappen?

20:00  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Madagascar
Ekstrem verden - Ross Kemp i Madagascar Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. Østaten Madagascar er berømt for sit eksotiske dyreliv og en hastigt stigende økoturisme. Men langt fra turiststederne og lemursafarierne er landet plaget af bevæbnede bander og kvægtyve samtidig med, at det ludfattige land kæmper med en tre år lang tørke og en hungersnød, der har skabt en humanitær krise.

20:45  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Rihanna, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter og Sarah Paulson i samme sofa. Det seje femkløver er biografaktuelle i kupkomedien 'Ocean's 8', og i aften er de gæster hos Graham Norton. Sidst i programmet optræder synthpopperne Years & Years med deres nye single, If You're Over Me.

DR K

19:10  

Gåden om de hovedløse lig fra York
Gåden om de hovedløse lig fra York Fundet af firs 2000 år gamle hovedløse lig i en udgravning i den historiske by, York, i England har givet arkæologerne hovedbrud. Det var unge mænd i deres bedste alder, men var det romerske soldater eller barbarer fra nord? Tandanalyser viste, at de kom fra hele det romerske rige, at de havde haft en fattig barndom, men som voksne havde fået en proteinrig diæt. Gravpladsen var unik for Storbritannien, men 2000 kilometer væk i byen Efesos i Tyrkiet fandtes verdens eneste kendte gladiatorkirkegård. Kunne de unge mænd fra York være gladiatorer?

19:56  

Dagens Sang: Nu blomstrer marken skær med græs
Dagens Sang: Nu blomstrer marken skær med græs - sunget af et af DR's kor.

20:00  

En by i provinsen (9:17)
En by i provinsen (9:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

20:55  

En by i provinsen (10:17)
En by i provinsen (10:17) Dansk krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

DR Ultra

18:00  

Danmarks største youtuber - Træningslejren (4:12)
Danmarks største youtuber - Træningslejren (4:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl "Bimsefar" har besluttet sig for, at han alligevel godt vil kaste sig ind kampen som Youtuber. Hans popularitet er støt stigende, men Niller har stadig ingen erfaring med hvordan man begår sig som Youtuber. Kasper beslutter sig derfor for, at lave en træningslejr for sin kiksede far. Instruktør: Jacob Riising

18:10  

Quarx (3)
Quarx (3)

18:20  

Quarx (4)
Quarx (4)

18:30  

Bella and the Bulldogs I (7)
Bella and the Bulldogs I (7)

18:55  

Kampen (26)
Kampen (26) Kampen for Sara.

19:00  

Dybet (28)
Dybet (28)

19:25  

Monica Chef - Rikis bekendtgørelse (38)
Monica Chef - Rikis bekendtgørelse (38)

19:45  

Sam & Cat II (14)
Sam & Cat II (14) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

20:10  

Backstage II (10)
Backstage II (10) Den spejlæggede tvilling: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I tiende afsnit har Lulu fået en kæmpe bums på næsen og kan derfor ikke være med i dagens afsnit Skadestuen. Hun foreslår istedet at hendes tvillingesøster Bibi bliver hendes stedfortræder - men Bibi viser sig ikke helt at ligne Lulu som håbet.

20:25  

Trio - Keplerdiamanterne (8:10)
Trio - Keplerdiamanterne (8:10) Trio får befriet bedstefar. De finder en træboks på næste punkt på skattekortet, men den kan kun åbnes med mønten som nøgle. De må begive sig ombord på Schwartz' skib og stjæle den tilbage...

20:50  

Limbo II (13)
Limbo II (13) Boye får en slem overraskelse, da den koleriske matematiklærerinde vender tilbage. Hun har bevis for, at Boye var skyld i at hun fik et voldsomt allergiudbrud og blev sygemeldt. Nu vil hun have Boye smidt ud af skolen for altid. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Bodil Jørgensen, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Christian Grønvall. Producent: David C.H. Østerbøg

DR Ramasjang

18:00  

Sommer i Ramasjang (17)
Sommer i Ramasjang (17)

19:00  

Wild Kratts (17)
Wild Kratts (17)

19:20  

Zorro (25)
Zorro (25) Carte Blanche

19:45  

Yakari III (19)
Yakari III (19)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

AftenTour 2018: 16. etape. Carcassonne - Bagnéres-de-Luchon,
AftenTour 2018: 16. etape. Carcassonne - Bagnéres-de-Luchon, De afgørende slag i årets Tour de France nærmer sig. Efter mandagens hviledag skal feltet ud på den første etape i Pyrenæerne, og bjergrytterne vil lure på chancen for hæder og ære. Der lægges ud med en flad del, men den lange etape udvikler sig gradvist med op- og nedkørsler, hårnålesving og et kort besøg i Spanien frem mod nedkørslen fra Col du Portillon til Bagnères-de-Luchon, der er et fast program på Tour-menuen. Det var her, Chris Froome i 2016 vandt etapen, overtog den gule førertrøje og beholdt den løbet ud efter på imponerende vis at være stukket af fra konkurrenterne på nedkørslen til mål. AftenTour er klar med et fyldigt sammendrag af etapen. Vært: Søren Reedtz

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Beck: Steinar
Beck: Steinar På en forfalden campingplads går en campingvogn op i flammer. I vognen finder politiet et forkullet lig. Vognen tilhører en ung narkoman, men er det hende, der er omkommet? Og hvilken rolle spiller det såkaldte borgerværn i det nærliggende villakvarter? Martin Becks chef rekrutterer den karismatiske, norske politimand Steinar Hovland til at hjælpe med efterforskningen, og det skaber splid i Beck-gruppen.

23:25  

Taggart: Farlig medicin
Taggart: Farlig medicin I et tomt pakhus findes den nyuddannede læge Scott Clarkson myrdet efter at være blevet tortureret først. Scott var en vellidt ung mand med en lovende karriere foran sig, men snart viser det sig, at den unge læge havde fundet en meget farlig måde at finansiere sine studier på.

DR2

21:00  

Jagten på en morder: Den dolkede boghandler
Jagten på en morder: Den dolkede boghandler På dørtrinet til sit hus i Oxford ligger antikvitetshandleren Adrian Greenwood, dræbt af mere end tredive knivstik . Ingen mistænkte, ingen vidner og ingen tegn på indbrud. For hvert minut, der går, risikerer eventuelle spor at forsvinde. Presset for en hurtig opklaring af det brutale mord ligger på skuldrene af kriminalinspektør Kevin Brown fra drabsafdelingen i Thames Valley Politi.

22:00  

Kim Leine - mit liv som misbruger
Kim Leine - mit liv som misbruger Dansk portræt fra 2017 En af Danmarks allerstørste forfattere, Kim Leine, har som menneske været allerlængst nede og vende. Som sygeplejerske i Grønland begyndte han at stjæle og indtage hospitalets morfin for at dæmpe de følelsesmæssige følger af en opvækst i Jehovas Vidner og en far, der misbrugte ham seksuelt. Mens han er i Grønland, hvor han researcher til sin kommende bog, tager DR2 ham med tilbage til hospitalet i Nuuk. Her skal han for første gang se sin tidligere kollega i øjnene - afdelingssygeplejersken Ulla, som fandt hans brugte kanyler på et toilet og dermed afslørede ham. Undervejs fortæller han om sin voldsomme opvækst og om den selvdestruktion, som udspiller sig for fuld skrue under årene i Nuuk. Sendt første gang 30.07.2017

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Løftet (1:3) - Diplomatsønnen og dobbeltmordet
Løftet (1:3) - Diplomatsønnen og dobbeltmordet Den tyske diplomatsøn Jens Söring forelsker sig i den velhavende Elisabeth Haysom under deres uddannelse på University of Virginia i 1984. I 1985 bliver Haysoms forældre fundet myrdet. Söring tilstår, men påstår efterfølgende, at han var uskyldig og gjorde det af kærlighed for at redde sin elskede fra den elektriske stol. I 1990 bliver han dømt for dobbeltmordet. Igennem breve, interviews og videoklip vækker dokumentaren sagen til live igen og sætter spørgsmålstegn ved retssagens udfald.

DR3

21:35  

Admission
Admission Studiekoordinatoren Portia er en af dem, der afgør, hvem der bliver optaget på det eftertragtede Princeton University. Portia lever et liv uden svinkeærinder, men det bliver der lavet om på, da hun lokkes på rekrutteringstur til et nyt gymnasium. Skolelederen John fortæller hende, at en af hans elever er Portias bortadopterede søn. En besked, der vender op og ned på hendes velordnede tilværelse. Portia: Tina Fey. John: Paul Rudd. Jeremiah: Nat Wolff. Instruktion: Paul Weitz.

23:15  

Gaycation: USA
Gaycation: USA Skuespilleren Ellen Page rejser sammen med sin bedste ven, journalisten og filmmageren Ian Daniel, rundt i verden for at opleve LGBTQ-kulturen i forskellige lande. På et road-trip fra Iowa til New York erfarer Ellen og Ian ved selvsyn striden mellem religionsfrihed og kampen for queer-rettigheder og oplever både op- og nedturene for LGBTQ-bevægelsen.

DR K

21:45  

Anthonsen III - Den gale mand
Anthonsen III - Den gale mand Ove Sprogøe er privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. En trist sag om et ægteskabeligt sidespring udvikler sig pludselig overraskende, da det viser sig, at den mistænkte synes at have kontakt til efterretningsvæsenet. Sendt første gang 1984

22:50  

Den store Klein
Den store Klein Han var kendt som manden med de tusind forskellige ansigter og en sproglig begavelse ud over det sædvanlig. Jesper Klein var en unik og fuldstændig original dansk kunstner, der var elsket af både børn og voksne for sin krøllede hjerne og nyskabende optræden på scenen. Men privat var den charmerende Klein langt fra den udadvendte spradebasse, som han var på scenen. Klein var ikke alene forfærdelig gammeldags. Han var også ekstremt genert og holdt slet ikke af al den opmærksomhed, som berømmelsen kastede af sig.

23:20  

Rolling Stones i eksil
Rolling Stones i eksil I 1969 rejste The Rolling Stones til Frankrig. De havde problemer med skattevæsenet i England og var blevet uvenner med deres manager, Alan Klein. Bandet lejede sig ind i en kæmpe villa nær Antibes, og blev hurtigt omdrejningspunkt for områdets bohemer, smukke kvinder, musikere og narkohandlere. Under det kaotiske ophold blev Mick Jagger viet til Bianca og bandet havde flere konfrontationer med det franske politi. Alligevel lykkedes det dem at producere et helt album, der blev udgivet i USA under navnet "Exile on Main Street". Filmen viser hidtil usete klip fra bandets boheme-tid i Frankrig.

DR Ultra

21:05  

Limbo II (14)
Limbo II (14) Ask kan ikke rigtig finde ud af at fortælle Viktoria, at han ikke vil være kærester med hende. Men Naya kommer tilbage, og det er hende, som han er vild med. Han må sige sandheden, men Viktoria viser sig at være en pige der som regel får hvad hun vil have. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Lars Bang. Instruktør: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

21:20  

Snydt!
Snydt!

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Strømerne fra Liverpool (1:12)
Strømerne fra Liverpool (1:12) Liverpool er andet end fodbold og The Beatles. Det opdager den unge kriminalbetjent Isobel de Pauli, da hun bliver overført til byens sædelighedspoliti. Kampen mod narkobagmænd, pædofile og alfonser hører til dagens orden. Men det er ikke den eneste udfordring, de Pauli står overfor. Hendes nye makker giver hende nemlig ikke ligefrem nogen hjertevarm modtagelse.

01:00  

Strømerne fra Liverpool (2:12)
Strømerne fra Liverpool (2:12) En ung kvinde med en dom for prostitution forsvinder. Kriminalbetjentene de Pauli og Callaghan får til opgave at finde hende. Samtidig bliver makkerparret afhørt om det mislykkede forsøg på at anholde den skizofrene narkohandler Mikey Sullivan.

01:50  

Helt på plads - Avedøre (5:5)
Helt på plads - Avedøre (5:5) Hvad nu, hvis din bolig rummer mange flere muligheder - og skjulte kvadratmeter - end du selv kan se... I Avedøre vil Henriette og Jesper gøre alt for at blive i deres drømme-rækkehus for altid. Men kvadratmeterne bliver konstant mindre i takt med at børnene bliver større. Og de er løbet tør for indretnings-idéer og har selv mistet boligoverblikket. Så noget må ske hvis familien skal have en fremtid i huset, som de elsker. Se med når ekspert i plads-optimering Kenneth Malev og designer Kalle Thesbjerg rykker ind og udfordrer bolig-vaner med utraditionelle løsninger for at genfinde "forsvundne" kvadratmeter i det lille rækkehus. For familien i Avedøre kommer det til at betyde et seriøst opgør i hjemmet som de hidtil ikke har kendt det...

02:30  

Bonderøven 2013 (18)
Bonderøven 2013 (18) Tækningen af det nye hus fortsætter. Tomat-frø fra drivhuset tages fra til næste års såning, og Frank er en tur i Vestjylland for at lære at klippe får. Sendt første gang 10.10.13

03:00  

Kender Du Typen? 2015 (11)
Kender Du Typen? 2015 (11) Vandrende pinde, overraskelser i skufferne og en gul penis er blot nogle af de ting, som livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup støder på, når de går på opdagelse i endnu en kendt danskers hjem. En oplevelse, som næsten sender Anne Glad til tælling. Vært: Mads Steffensen

03:45  

Danmarks skønneste hjem - Østjylland (2:10)
Danmarks skønneste hjem - Østjylland (2:10) I konkurrencen om Danmarks Skønneste Hjem går turen til Østjylland, hvor der venter dommertrioen tre vidt forskellige bud på den ærefulde titel. Dommerne kan kun sende et hjem videre til finalen. Men er det huset på skrænten i Silkeborg, den hypermoderne lejlighed i en af Århus' ældste ejendomme eller Provence-drømmen i Brabrand, der har dét der skal til, for at løbe med æren - og måske i sidste ende præmien på de 100.000 kroner?

DR2

00:05  

Stumper og stykker
Stumper og stykker Den 11-årige pige Skunk bor i London sammen med sin travle far og sin storebror. En dag bliver hun vidne til et brutalt overfald på en af naboerne. Hændelsen påvirker alle kvarterets beboere og får Skunk til at betragte sine omgivelser med nye øjne. Archie: Tim Roth. Skunk: Eloise Laurence. Mike: Cillian Murphy. Instruktion: Rufus Norris.

01:30  

Horisont: En tsunami af plastik
Horisont: En tsunami af plastik Strande med groteske mængder plastik og døende skildpadder viklet ind i plastikaffald. Plastik var engang et mirakelprodukt men udgør i dag en global miljøtrussel.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:55  

Ripper Street (5)
Ripper Street (5) Politiinspektør Reid og hans team har travlt med at efterforske en række bizarre, men velorganiserede røverier. Drake er fokuseret på sit frieri til Rose, indtil hans tidligere oberst pludselig dukker op og lokker med et tilbud på den forkerte side af loven.

01:50  

Ripper Street (6)
Ripper Street (6) London 1889: En jødisk anarkist bliver dræbt under en havnestrejke. Politiinspektør Reid bliver sat til at efterforske sagen, og inden længe er Reid og hans mandskab indhyllet i regeringens kamp mod international terrorisme.

02:40  

Sexmordene på Long Island (2:8)
Sexmordene på Long Island (2:8) Profileringseksperten Peter Brendts chokerende afsløring af, at ikke bare en, men to aktive seriemordere skulle være ansvarlig for de ti kvindelig, der er fundet ved Ocean Parkway, får dokumentaristerne, Josh Zeman og Rachel Milles, til at undersøge en serie mystiske lemlæstede lig, som er tilskrevet 'Slagteren fra Manorville', og er blevet kædet sammen med mordene på Long Island. De får et uventet gennembrud, da det lykkes dem at finde en af de døde kvinders alfons.

03:20  

De smukke drenge (2:6)
De smukke drenge (2:6) Otto siger farvel til sin nye kæreste i København og får en rigtig dårlig start på de travle casting dage i Paris. Oskar har brug for at skabe sig et navn i modebranchen og drømmer om at blive valgt til det prestigefyldte Burberry show i London. Bastian er ny som model, men kan han forene sine venstreorienterede idealer med at blive ansigt for den kapitalistiske forbrugerkultur? Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

03:50  

De smukke drenge (3:6)
De smukke drenge (3:6) Jon har haft succes som international model i over tre år, men nu synes hans bureau, at han skal gå efter jobs med en mere voksen og sexet profil. Oskar bliver presset rundt til castings i London af sine agenter, men det er svært at være på egen hånd i storbyen. Martin lever det fede modelliv på første klasse, men begynder alligevel at blive træt af den overfladiske modebranche. Lækre piger, VIP-fester og masser af penge. Alle har en forestilling om det luksuriøse liv som herremodel, inklusiv de unge drenge der bliver opdaget i Danmark og sendes ud i verden for at slå igennem hos Europas internationale modehuse. 5 unge danske drenge med tårnhøje forventninger tager os med til modeuger i Milano, Paris og London. Modellivet viser sig at være en følelsesmæssig rutsjebanetur, som ingen kan forberede sig på.

DR K

00:20  

Rick Steins vej til Mexico (5:7)
Rick Steins vej til Mexico (5:7) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Rick tager til hovedstaden, Maxico City, der er en smeltedigel, der indkapsler et land, der til trods for sin ringe størrelse spænder over tre tidszoner. Maden i storbyen har ikke ændre sig meget siden aztekerne herskede her. Men den mest dyrebare arv fra aztekerne er de flydende grøntsagsmarker, der virker som inspiration for byens mesterkokke.

01:15  

Mod naturen
Mod naturen Martin tager på vandretur i bjergene, og undervejs strejfer hans tanker alt fra det banale til det eksistentielle. Martin beslutter, at noget må ske. I løbet af de to dage træffer han valg, som gør, at hans liv aldrig mere vil blive det samme. Mens han går gennem det smukke og barske landskab, får vi adgang til hans inderste følelser og hemmeligste fantasier - tanker, han ikke kunne finde på at dele med nogen. Martin: Ole Giæver. Helle: Rebekka Nystabakk. Sigrid: Marte Magnusdotter Solem. Instruktion: Ole Giæver og Marte Vold.

02:30  

The Net
The Net Den nordkoreanske fisker Nam Chul-woos jolle går i stå på vandet. Strømmen fører den lille båd over grænsen til Sydkorea, hvor Chul-woo anholdes og sendes til Seoul til afhøring. Det eneste, Chul-woo ønsker, er at vende tilbage til sin familie, men myndighederne på begge sider af grænsen betragter ham med mistænksomhed og beskylder ham for at være spion. Nam Chul-woo: Ryoo Seung-bum. Oh Jin-woo: Lee Won-gun. Afhøringslederen: Kim Young-min. Instruktion: Kim Ki-duk.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, HELSINGE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0720163901