Helsinge
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 2. juli 2022

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 2. juli 2022

DR1

05:55  

Gift ved første blik USA XIII (3:26)
Gift ved første blik USA XIII (3:26) De ti singler er blevet matchet. Nu skal de fortælle deres familie og venner, at de skal giftes med en komplet fremmed om kun to uger. Frygten for fremtiden rammer en brud, da hun på bryllupsdagen får et fingerpeg om hendes kommende mands interesser.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Miss Marple: Nemesis (1:2)
Miss Marple: Nemesis (1:2) Engelsk krimiserie fra 1987. (Miss Marple: Nemesis) En afdød ven beder via sine sagførere Miss Marple om at løse en gammel mordgåde. Hun får slet ingen spor at gå efter, men bliver blot inviteret på en bustur til historiske steder og haver.Miss Marple: Joan Hickson

DR2

07:05  

Deadline
Deadline Tour de France er i Danmark - og virker som en magnet på både kunstnere, intellektuelle, campingfolk og modne mænd i lidt for stramt tøj. Men hvad er det der gør løbet mytologisk? Passer det nu også til de danske landskaber og værdier? Og er dopingspøgelset væk eller blot fortrængt? Vært: Jacob Rosenkrands

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Jan Guillou - en overlegen journalist (1:2)
Jan Guillou - en overlegen journalist (1:2) Svensk dokumentarserie fra 2020. (Den överlägsne journalisten) Han er blevet fængslet for sine ord og har skrevet sig ind i svensk pressehistorie. Gennem to programmer følger vi succesjournalisten Jan Guillou og hans karriere - fra tiden som reporter på et svensk mandeblad til hans storhedstid som undersøgende journalist, tv-vært og en stærk stemme i samfundsdebatten.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (6)
Ramasjang Mysteriet IV (6) Hvem kan dog finde på at stjæle bussemænd? Det er spørgsmålet i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Flummers glas er blevet stjålet - så nu er det op til Kristian at fange skurken. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ida Fiona.

05:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:55  

Ernest & Celestine (21)
Ernest & Celestine (21)

06:10  

Sarah og And (9)
Sarah og And (9)

06:20  

Bamselægen - Lungebetændelse og sondemad (14)
Bamselægen - Lungebetændelse og sondemad (14) Barbaras bamse Isabella har fået lungebetændelse. Fordi den er svækket i forvejen, bliver den mere syg af lungebetændelse end almindelige bamser, og kan ikke bare få medicin og komme hjem. Sandra og Barbara sætter en lille måler på bamsens finger for at se, hvor meget ilt bamsen Isabella har i blodet, og det ser ikke helt godt ud. Derfor får bamsen en iltbrille på, og Sandra og Barbara beslutter sig for at indlægge bamsen. Da bamsen Isabella er svag og afkræftet hjælper Sandra og Barbara med at give sondemad, så den hurtigt kan blive rask igen.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:00  

Op og hop (1)
Op og hop (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der laver sørøverleg.

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Pippi på de 7 have
Pippi på de 7 have Pippis far sender besked om, at han er taget til fange af sørøvere på en tropeø. Pippi, Tommy og Annika tager afsted for at redde ham - flyvende i Pippis store seng! Svensk spillefilm fra 1969 over Astrid Lindgrens klassiske børnebog. Instruktion: Olle Hellbom Medvirkende: Inger Nilsson, Beppe Wolgers, Per Sundberg, Maria Persson

 
DR1

09:05  

Miss Marple: Nemesis (2:2)
Miss Marple: Nemesis (2:2) Engelsk krimiserie fra 1987. (Miss Marple: Nemesis) En døende Miss Temple fortæller Jane, at sandheden om sagen blev begravet sammen med Verity. Jane flytter ind hos de tre søstre igen for at rede trådene ud. Miss Marple: Joan Hickson

10:00  

Rick Steins vidunderlige Sydengland (2:15)
Rick Steins vidunderlige Sydengland (2:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Mange af Cornwalls byer har spillet en rolle i Storbritanniens historie. Denne gang tager Rick Stein til den lille verdenskendte by St. Ives, hvor han fortæller om den udsædvanlige kunstner Alfred Willis, der var både fisker og maler. I St. Neot besøger han en sjælden samling af gamle glasmosaikker, der er over 500 år gamle. Og i Devon møder han en kok, der vil opdrætte det mest velsmagende lam i amtet.

10:30  

Hu Hej Vilde Dyr: Er blåhvalens lort blå?
Hu Hej Vilde Dyr: Er blåhvalens lort blå? Hvilken farve har blåhvalens afføring? Og bider grævlingen, indtil den kan mærke knoglen knase i benet? Det er noget af det Tina Müller, Kristian Gintberg, Thomas Warberg og Mikkel Kryger skal finde ud af, når Joakim Ingversen byder velkommen til Hu hej vilde dyr. Thomas Warberg er bange for bjørne, og Mikkel Kryger har svømmet med delfiner. Men hvor gode er de til at sige dyrelyde? Til at fange fisk? Og til at samle dyrefoder i finalen?

11:30  

Billet til Kærlighed: Kan jeg få det sagt?
Billet til Kærlighed: Kan jeg få det sagt? Jens får Pias temperament til at koge over, for han orker ikke bruge lige så lang tid på at kigge på kunst som hun gør. Maria har det fortsat hyggeligt med Kasper, men der er noget hun ikke kan få sagt. På Tenerife er der amoriner i luften og Camilla er klar til at forlænge rejsen med 4 dage mere - men hvad siger René?

DR2

09:30  

Lives opdragelsesrejse (1:6)
Lives opdragelsesrejse (1:6) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Lives oppdragelsesreise) Live Nelvik er mor til tre. Hun synes, at der stilles for mange krav til tidens forældre, så hun går på jagt efter enklere løsninger på det at være nogens mor eller far. Verden er fuld af folk og bøger, der skal hjælpe forældre. Går det egentlig ud over selvfølelsen, spørger Live i første afsnit.

10:00  

Danske drømme (10:10)
Danske drømme (10:10) Danmark mod år 2000 - i årene 1996-1998. Øst- og Vestdanmark bindes endeligt sammen af den faste forbindelse over Storebælt efter 100 års diskussion om projektet. Danskerne frygter de fremmede og er bange for at blive slugt af den store verden. Med endnu et tvivlende ja til EU og en pinsepakke i bagagen går Europas mest tilfredse folk med sindsro ind i det næste århundrede. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

11:00  

En by i provinsen (11:17)
En by i provinsen (11:17) Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1979

11:50  

Henning og Dødsmissilet (1:4)
Henning og Dødsmissilet (1:4) 6. september 1982. En mand trykker på nogle forkerte knapper, og det skal få fatale følger. Han er ombord på det danske krigsskib Peder Skram for at tjekke dets missilsystem, da et missil pludselig affyres og ikke kan kaldes tilbage. Besætningen ved ikke, hvor det er på vej hen. De ved kun, at missilet består af 100 kg sprængstof, og at det er skabt til ødelæggelse. Men hvad har missilet kurs mod? Passagerfærgen mellem Jylland og Sjælland, Benzinøen i København, et atomkraftværk, der vil slå tusindvis af mennesker ihjel eller et russisk spionskib, der kan gøre den kolde krig særdeles varm?

TVR

09:05  

Mission Valhalla (1)
Mission Valhalla (1) Gjallarhornet er blevet stjålet! Hornet, der skal varsle guderne, når de onde jætter er på vej mod Asgård, er væk. Ragnarok kan være nær, og det er ikke så godt, hvis guderne ikke opdager det i tide. Ungdommens gudinde Idun drager sammen med den modige, jordiske heltinde Ida ud for at skaffe Gjallarhornet tilbage. For Valhalla!

09:20  

Vennerne og det grønne lys 3 (20:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (20:20) Clora er blevet svag og dårlig. Vennerne kæmper for at få stoppet maskinen og hjulpet Clora i tide. Når de det, før det er for sent?

09:35  

Disney Sjov
Disney Sjov En hel time med tegnefilm unge og gamle, store og små, børn og barnlige sjæle. Se nye og klassiske tegnefilm fra Disneys skattekiste.

10:30  

Kasper og Sofie (2)
Kasper og Sofie (2)

10:45  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

10:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

11:10  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Hyggeaften a la gnaskling + Nyheds-riddere

11:30  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Koncertgeniet Æblekind + Dwayne-metoden

11:55  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Landsstævne 2022: Live fra Landsstævnet
Landsstævne 2022: Live fra Landsstævnet Kom med helt tæt på landsstævnet og oplev både idrætsaktiviteter, opvisninger, festtelte og scener på landsstævnepladsen og i Svendborg. Gik du glip af åbningsshowet og efterskolernes opvisning får du også højdepunkterne fra det. Vært er Jonas Landin.

14:00  

Hammerslag - Rækkehuse fra 60'erne
Hammerslag - Rækkehuse fra 60'erne Rækkehuset er stadig et sikkert salgshit. Tina Müller byder denne gang eksperterne indenfor i to klassiske rækkehuse fra 60'erne. Lena Schmüser og Jacob Carlsson står overfor Mira Lie Nielsen og Christian Torp, når der skal gættes salgspriser i Holstebro. Her besøger de først et vaskeægte 60'er-rækkehus med gule mursten og fladt tag. Den næste bolig er et rækkehus i to etager med grønne fællesarealer og naboerne tæt på. Hvad mon de to boliger er blevet solgt for?

14:30  

Vera: Sort engel
Vera: Sort engel Engelsk krimiserie fra 2017. (Vera: Dark Angel) En ung mand bliver fundet druknet i en flod. Manden var narkoman, men det er ikke det, han er død af. Og kriminalinspektør Vera Stanhope må grave dybt i fortiden for at fange hans morder. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

DR2

12:20  

Henning og Dødsmissilet (2:4)
Henning og Dødsmissilet (2:4) Orlogskaptajn H.G. Olsen har trykket på knapperne, umiddelbart inden missilet går af, men han frikendes i første omgang. Nøglen, der skal sidde i systemet, før en affyring kan ske, har hele tiden været låst inde i kaptajnens kahyt. Affyringen skyldes en teknisk fejl, og hele skibets besætning er lettet. Den amerikanske våbenfabrikant, der har solgt systemet til Danmark, går pludselig ombord på skibet. De hævder, at der ikke er noget i vejen med missilsystemet. Er det hele i virkeligheden H.G. Olsens skyld, og bærer han alene ansvaret for at sætte Danmarks sikkerhed over styr?

12:50  

Henning og Dødsmissilet (3:4)
Henning og Dødsmissilet (3:4) Orlogskaptajn H.G. Olsen står under anklage. Han har ikke overholdt procedurerne og skal straffes. Det er ikke formildende, at han anses som én af Europas fremmeste missileksperter, og at han selv hævder sin uskyld. Nye oplysninger kommer frem, og det viser sig, at et lignende uheld har fundet sted. Her blev et missil også fejlagtigt affyret, og besætningen ligeledes holdt ansvarlig for at have begået fejl. Journalister begynder at grave i sagen, for højere oppe i systemet ønsker man at undgå for meget opmærksomhed.

13:20  

Henning og Dødsmissilet (4:4)
Henning og Dødsmissilet (4:4) Hemmelige dokumenter dukker op og sår tvivl om orlogskaptajn H.G. Olsens skyld og ansvar. Sagen begynder at smuldre. Ingen vil tage skylden på sig. Hverken den amerikanske våbenfabrikant eller de ansvarlige i Søværnet, som har undladt at videregive vigtige informationer omkring sikkerheden af missilsystemet. Meget er usikkert, men ét er sikkert og vist: Der skal placeres et ansvar.

13:50  

Mishas historie: Overlevede blandt ulve
Mishas historie: Overlevede blandt ulve Britisk dokumentar fra 2021. (Misha's Story) Som lille pige undslap Misha Holocaust ved at flygte ud i skoven. Her boede hun blandt ulve i årevis og overlevede ved at spise insekter og ådsler, mens hun ledte efter sine deporterede forældre. Da hun blev voksen, skrev hun en selvbiografi, der tog verden med storm. Indtil historien begyndte at smuldre. Hvem er Misha? Og hvad er den sande historie?

13:50  

Jeg er Patrick Swayze
Jeg er Patrick Swayze Amerikansk dokumentar fra 2019. (I Am Patrick Swayze) Patrick Swayze var 1980'ernes store film-ikon. En frygtløs skuespiller, cowboy og danser - hvis karriere for alvor tog fart med filmen Dirty Dancing. Gennem uset materiale og interviews med hans familie og venner fortæller de om livet med verdensstjernen. En kompleks og nuanceret skildring af Swayzes' liv - fra hans mest ikoniske roller, handlekraft, alkoholmisbrug og kamp mod kræft.

TVR

12:10  

Rabalder
Rabalder Stine er nødt til at blive sejere. Det mener i hvert fald hendes oldemor, da hun ser, hvordan hendes veninder behandler hende. Men er det smart at lytte til oldemor?

12:25  

Grøffeldyret
Grøffeldyret Hvad den lille mus ikke har i størrelse, har han i kløgt og snedighed - og det får han også brug for, da han støder på tre sultne dyr, der alle vil have ham som middagsmad. Måske kan Grøffeldyret hjælpe - men hvad sker der, når musen møder sit selvopfundne uhyre?

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13)

12:52  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12)

13:00  

Monster Buster
Monster Buster Nikolaj er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster Viktor Blodmonster, der driller ham om aftenen. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:15  

Ramasjang Mysteriet V (8)
Ramasjang Mysteriet V (8) Det er rart altid at vide, hvad klokken er. Men det er svært at vide, når ens armbåndsur er blevet stjålet! Og det er lige præcis, hvad der er sket for Rasmus. Det er ikke til at regne ud, hvem der har taget uret! Heldigvis får Kristian hjælp af Birk til at løse mysteriet. Men er det nok? Og får Rasmus sit ur tilbage?

13:40  

Onkel Rejes fede sommerferie (5)
Onkel Rejes fede sommerferie (5) Da Onkel Bum opdager, at kolonihaven er under belejring, må Onkel Reje finde den gode gamle æggeskyder frem fra skuret. Men fjenden er ikke helt, hvad de har regnet med og inden dagen er omme, skal Onkel Reje ind at være gæst i et TV-program - et besøg der udvikler sig noget overraskende.

13:55  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den sure mand har sprættet sovedyr op og bruger dem som sutsko. Han er sikker på, at Motor Mille og Børnebanden ikke kan finde resten af de stjålne sovedyr, for han har gemt dem i et hemmeligt skab. Men han er slet ikke så klog, som han selv tror.

14:15  

Sprinter Galore III - Afsked (10)
Sprinter Galore III - Afsked (10) Magnus har fået masser af nye venner, og familien har travlt. Imens har Sprinter bygget tyverialarmen om til et rumskib igen og har besluttet sig for at rejse. Der er ingen, der har brug for ham længere, og han vil ud at se verden. Magnus forstår ham godt. Men det er svært at sige farvel til en ven, der har boet så længe både i ens underkøje og i ens hjerte ...

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Falsk alarm + Puf puf frisuren

DR1

16:00  

Forsvundne arvinger IV: En hårdt ramt familie (3:4)
Forsvundne arvinger IV: En hårdt ramt familie (3:4) Da Erik blev begravet, var der ingen til at sige farvel i kirken udover præsten. Men da Mette Frisk og Adam Jon Kronegh leder efter arvinger, dukker der både venner og slægtninge op. De vidste ikke, at han var død. Eriks familiehistorie viser sig at være præget af en række tragiske hændelser, der også har sat sine spor i hans liv.

17:00  

Hjemmefronten II (2:6)
Hjemmefronten II (2:6) Britisk dramaserie fra 2017. (Home Fires) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

17:45  

Min have IV (6:7)
Min have IV (6:7) Norsk haveserie fra 2020. (Hagen min) Heidi besøger haveprofessionelle med grønne fingre og blik for design. Steinar fjerner mos fra plænen. Dag byder på kold ærtesuppe.

DR2

15:20  

Mord i middelalderen - Mordet på Knud Lavard (4:4)
Mord i middelalderen - Mordet på Knud Lavard (4:4) Mord i Middelalderen rejser denne gang tilbage til 7. januar 1131 hvor statsmanden Knud Lavard bliver lokket i baghold i Haraldsted og får sit hoved kløvet i to. Morderen er hans fætter Magnus, Kong Niels søn. Knud Lavard bliver senere kåret som helgen, og Magnus bliver dræbt i det oprør, der kommer som reaktion på mordet. Men hvorfor skulle Knud myrdes, hvad var Magnus bange for og hvad betød mordet for Danmark? Dette er historien om familieintriger, magtkamp og jalousi mellem to fætre. Og om et mord, der kommer til at påvirke hele kongerækken.

15:50  

Danmark ifølge Billed-Bladet (5:5)
Danmark ifølge Billed-Bladet (5:5) I 1970'erne bliver Billed-Bladet hver uge læst af mere end 1 mio danskere. Journalisterne har rundsave på albuerne og store armbevægelser. I denne serie dykker vi ned i Billed-Bladets gyldne æra. Vi kommer ind i hovedet på dem, der skrev og på dem der blev skrevet om. Billed-Bladet ville ikke frelse verden. Det gør denne serie heller ikke, men den giver et billede af det Danmark, som Billed-Bladet beskrev i 1970'erne. I aftenens program handler det blandt andet om dansktopstjernen Gustav Winckler, Uri Geller og om arvestriden i Kauffmann-familien.

16:20  

Forsvundne verdener og skjulte skatte II (2:3) - Osebergskibet
Forsvundne verdener og skjulte skatte II (2:3) - Osebergskibet Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Worlds and Hidden Treasures) Deres opdagelser omskrev historien, men var ikke, hvad de så ud til. Kunsthistoriker Janina Ramirez går i fodsporene på tre opdagelsesrejsende. Denne gang er hun i Norge, hvor arkæolog og professor Gabriel Gustafson stod i spidsen for udgravningen af verdens ældste og bedst bevarede vikingeskib. Et fund, der revolutionerede vores syn på de legendariske krigere.

17:20  

Ekstreme togrejser II (3:6)
Ekstreme togrejser II (3:6) Britisk rejseserie fra 2014. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især på togrejser. Rusland har nogle af verdens længste jernbanestrækninger, de fleste bygget af slavearbejdere under forfærdelige forhold. I stedet for som de fleste at tage den transsibiriske jernbane til Beijing eller Ulan Bator vælger Chris at rejse de mere end 3000 kilometer fra Moskva til verdens nordligste togstation, Karskaja, i den arktiske del af Sibirien.

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:54  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder en ekstrem frokost + Vovserne redder en kattetyv

16:55  

Onkel Rejes fede sommerferie (2)
Onkel Rejes fede sommerferie (2) Onkel Reje tager turen forbi Dr. Mogens for at finde ud af, om det virkelig kan passe, at han er gravid. Men når man er bange for nåle, er det godt at Dr. Mogens kan tage blodprøver på en helt ny og overraskende måde. Imens har Onkel Rejes børnehadende naboer Didrik og Skidrik travlt med at finde ud af, hvordan de skal tilintetgøre Onkel Reje.

17:10  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Alle eleverne skal bestå Tundras forhindringsløb, men Raymond har højdeskræk og har brug for hjælp. Og Eners liv er i fare, han er nemlig blevet til en flue.

17:25  

Mission Valhalla (2)
Mission Valhalla (2) Ask Yggdrasil visner! Og hvis livets træ - hvis grønne krone rækker ud over alle rigerne rundt om Asgård - er begyndt at tabe sine blade, må noget være riv-rav-ruskende galt. Tordenguden Thor drager sammen med den modige jordiske helt Luke ud for at finde ud af, hvorfor træet er ved at dø. For Valhalla!

17:44  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurerna levede på planeten i 165 millioner år. Vi mennesker har kun været her i 300.000 år. Så selvom dinosaurerne er uddøde, har de levet på planeten meget længere, end vi har. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig hvis du ser med i DinoLaboratoriet.

17:46  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Velociraptor betyder "hurtig tyv", og den var virkelig virkelig hurtigt til at springe. Og Velociraptor havde en stor skarp klo. Kloen kunne foldes ud, som en foldekniv, når det var nødvendigt at bruge den.

17:50  

Jagten på regnbuens farver | Faret vild i ørkenen
Jagten på regnbuens farver | Faret vild i ørkenen Motor Mille og Hr. Skæg tager ud i ørkenen for at finde den første ingrediens, der skal i krukken. Men ørkenen er stor, og pludselig bliver vejen hjem svær at finde.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Hu Hej Vilde Dyr: Er flodhesten og delfinen i familie?
Hu Hej Vilde Dyr: Er flodhesten og delfinen i familie? Jacob Riising er blevet bidt i skridtet af en hund. Og Peter Frödin har haft en hamster, der døde af træk. Men hvad ved de ellers om dyr? Er flodhesten i familie med delfinen? Og hvor mange pigge har et pindsvin? Det får Joakim Ingversen svar på, når han byder velkommen sammen med holdkaptajnerne Tina Müller og Kristian Gintberg.

20:00  

Paradisets have - vores utæmmede planet (2:6)
Paradisets have - vores utæmmede planet (2:6) BBC-Naturserie fra 2021. (Eden Untamed Planet) I det sydvestlige Afrika ligger Namibørkenen. Et 81.000 kvadratkilometer stort og tørt landskab, hvor det kan blive op mod 50 grader varmt. Den gamle ørken er måske den ældste i verden - og selv om det ikke ser sådan ud, så findes der vand her. Man skal bare vide, hvor man skal lede. Tag med til det barske landskab - fra Skeletkysten, gennem det bølgende sand og til de fjerne bjerge - og mød en af klodens mest fantastiske samlinger af ørkenvæsner.

20:50  

Unge Morse IV (3:4)
Unge Morse IV (3:4) Engelsk krimi fra 2017. (Endeavour) Forbryderen Bakewell har sagt ja til at vidne mod en berygtet bande, men først skal han indlægges til behandling på sygehuset. Morse får til opgave at beskytte ham - og snart drages den unge betjent ind i en mystisk sag. Blandt sygehusets patienter cirkulerer der rygter om, at det er den sikre død at blive placeret i seng 10. Er der noget om snakken? Og hvad er i så fald forklaringen? Lægesjusk - eller mord? Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

DR2

18:05  

Tobruk
Tobruk Amerikansk krigsfilm fra 1967. I september 1942 står Rommel og hans Afrika-korps kun små 1500 kilometer fra Suez-kanalen og truer de allieredes tilstedeværelse i Nordafrika. En lille styrke af briter, tyskfødte jøder fra Palæstina og den stedkendte canadiske officer Donald Craig bliver sendt tværs gennem ørkenen til Tobruk for at ødelægge byens brændstoflagre og dermed stoppe Rommels fremrykning. Craig: Rock Hudson. Bergman: George Peppard. Harker: Nigel Green. Instruktion: Arthur Hiller.

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager musikeren Jonas H. Pedersen fat på salmen "Herre Gud dit dyre navn og ære".

20:00  

Landsstævne 2022: Verdensholdets opvisning
Landsstævne 2022: Verdensholdets opvisning DGI's 13. Verdensholds 28 gymnaster er blandt Danmarks bedste og har rejst som ambassadører for dansk foreningsliv og glæden ved at bevæge sig i fællesskab. Til DGI Landsstævne opfører Verdensholdet for sidste gang opvisningen QUA i Ollerup Arena. Kommentator er Birgitte Borch.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:25  

Den store grinebiderjagt
Den store grinebiderjagt Der er fuld drøn på Snurre Snup og hans venner: Hurtighed er nøgleordet, når den rumrejsende Daffy udfordrer Marvin Marsmand om ejerskabet af Planet X. Elmer Fjot jagter sin langørede ven Snurre Snup, og Grimm. E. Ulv løber efter Hjulben med endnu en sindssyg plan.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

22:20  

Sherlock: Den blinde bankmand
Sherlock: Den blinde bankmand Engelsk krimi fra 2010. (Sherlock: The Blind Banker) En bankmand bliver myrdet i sin aflåste lejlighed efter først at have fået en advarsel i form af et mystisk skrifttegn. Få dage senere lider en journalist samme skæbne. Nu er det op til Sherlock Holmes og dr. Watson at finde ud af, hvad de gådefulde skrifttegn betyder, inden morderen slår til igen. Sherlock Holmes: Benedict Cumberbatch. Dr. John Watson: Martin Freeman. Soo Lin Yao: Gemma Chan. Instruktion: Euros Lyn.

23:50  

American Song Contest (7:8)
American Song Contest (7:8) Amerikansk sangkonkurrence fra 2022. (American Song Contest 2022) Det er tid til den anden og sidste semifinale, hvor juryens og publikums favoritter skal dyste om de eftertragtede finalepladser.

DR2

22:00  

Nul stjerner - Ungarn (1:6)
Nul stjerner - Ungarn (1:6) Endnu en gang er Morten og Jan klar til at rejse ud i verden, og denne gang går den til Centraleuropa. De flyver til Budapest, som så mange andre danskere, men hvor størstedelen bliver i hovedstaden, vil Morten og Jan langt ud på de ungarske sletter. De besøger blandt andet Europas sidste cowboys, besøger et syret marcipanmuseum, og så nyder de godt af den ungarske gæstfrihed, når de pludselig bliver inviteret til en noget alternativ griseslagtning. Endelig skal de selvfølgelig indkvartere sig på den bedst tænkelige måder - på et ægte Nul Stjerner-hotel, som byder på helt nye oplevelser for både Jan og Morten.

22:55  

Systembryder
Systembryder Prisvindende tysk drama fra 2020. (Systemsprenger) Ni-årige Benni er en tornado i en pink jakke. Hun bliver kastet rundt mellem institutioner, fordi hendes mor ikke kan håndtere Bennis voldelige opførsel. Men volden er et råb om hjælp, og hun kæmper for få sin mors kærlighed. Først da hun møder Micha, begynder hun at åbne op. Men selv de mindste ting truer med ødelægge deres spæde venskab. Medvirkende: Helena Zengel, Albrecht Schuch, Gabriela Maria Schmeide, m.fl. Instruktion: Nora Fingscheidt

TVR
DR1

01:15  

Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (1)
Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (1) Svensk krimi fra 2012. (Fjällbackamorden: I betraktarens öga) Forfatteren Erica Falck og hendes mand, politimanden Patrik, løser mordgåder i det idylliske fiskerleje Fjällbacka. Ericas søster starter en flirt med en tv-vært, der er kommet til byen for at indspille et program. En mand findes myrdet, mens Erica må kæmpe for at bevise sin søsters uskyld, da hun beskyldes for at have stjålet et værdifuldt maleri. Erica Falck: Claudia Galli Concha. Patrik Hedström: Richard Ulfsäter. Mellberg: Lennart Jähkel. Instruktion: Jörgen Bergmark.

02:45  

Hercule Poirot: Fine sko med spænder
Hercule Poirot: Fine sko med spænder Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Hercule Poirot bryder sig ikke om sin tandlæge. Og han er ikke den eneste. For kort efter Poirot forlader hans stol, bliver tandlægen skudt. Men af hvem?

DR2

00:50  

En krig på to hjul - LeMond og Hinault
En krig på to hjul - LeMond og Hinault Britisk dokumentar fra 2014. (Slaying the Badger) Før Lance Armstrong var der Greg LeMond, som nu er den første og eneste amerikaner, der har vundet Tour de France. Her ser LeMond tilbage på den afgørende 1986-Tour og hans stadig mere indædte rivalisering med vennen, holdkammeraten og mentoren, Bernard Hinault. Den regerende champion og brutale konkurrent, Hinault, kendt som 'grævlingen', lovede at hjælpe LeMond til sin første sejr til gengæld for LeMonds støtte året før. Men i sport er hver mand for sig selv!

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, HELSINGE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0702124456