Helsinge
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: tirsdag d. 4. april 2023

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: tirsdag d. 4. april 2023

DR1

05:10  

Landsbyhospitalet (60)
Landsbyhospitalet (60) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) En mystisk ung kvinde er flyttet ind hos forstanderinden. Lizzie og Alun er vældig nysgerrige efter at finde ud af, hvem hun er - og da Alun løber ind i hende, har han pludselig fået sig selv en date. Samtidig forsøger dr. Banner at hjælpe en enlig mor med pengeproblemer, mens Stella møder en ældre herre med en hemmelighed, der kan koste ham hans frihed.

06:00  

I klimaforandringernes spor (4:4)
I klimaforandringernes spor (4:4) Svensk dokumentarserie fra 2020. (I klimatets spår) Elge er følsomme over for varme, og forskerne overvåger dem nøje for at finde ud af, hvordan de påvirkes af klimaforandringerne. Renerne har svært ved at finde føde, når temperaturen svinger mellem plus og minus, og der skabes islag i sneen. Polarræven er et af Sveriges mest truede pattedyr, og hvis klimaet fortsætter med at blive varmere, så vil arten sandsynligvis uddø i Skandinavien.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:10  

Explainer - Hvad er fusionsenergi?
Explainer - Hvad er fusionsenergi? Fusion bliver ofte kaldt for "den hellige gral" inden for grøn energi. Ifølge forskere er fusionsenergi nemlig en næsten uudtømmelig energikilde, der ikke udleder nogen former for drivhusgasser. Og hvis det lykkedes at knække koden til, hvordan man skaber fusion nede på jorden, så kan det derfor komme til at ændre verden for altid.

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:15  

Marens hvalpeskole (1:4)
Marens hvalpeskole (1:4) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Valpeskolen) Livet med en hvalp er ikke bare sjov og leg. Hundetræner Maren Teien Rørvik hjælper fire nye hundeejere med at få en god start på livet sammen. Hvad skal der til for at gøre en hvalp til den hund, som ejerne har drømt om?

08:15  

Marens hvalpeskole (2:4)
Marens hvalpeskole (2:4) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Valpeskolen) Hvalpene fylder mere og mere i familiernes hverdag. Salto løber konstant væk for at komme ud på nye eventyr, Bjørn ender på hospitalet, og Bailey skal være alene hjemme for første gang.

08:55  

Troldehjertets hemmelighed (2:7)
Troldehjertets hemmelighed (2:7) Dansk familiefiktionsserie fra 2023. Hvorfor har Rebekka fået en hale? Er det magi eller helt naturligt? Karen og Rebekka søger hjælp hos Skovkonen, der kommer med en chokerende afsløring. Karen bliver nødt til at vælge: Skal hun jage sin nye veninde bort? Samtidig forbereder herregårdsdatteren Marie Louise og staldkarlen Rasmus deres bryllup, men deres familier fortryder det planlagte ægteskab. Hvordan kan parret forblive sammen? Serien indeholder scener der kan forekomme uhyggelige for mindre børn. Medvirkende: Karla L. Moltsen, Lova M. Rudolph, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Sigurd Moe, Isa Thorlacius, Maximillian H. Hale m.fl. Manuskript: Jesper Nicolaj Christiansen. Instruktør: Jacob Bitsch. Production design: Thomas Greve. Fotograf: Jacob Kusk. Musik: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion i samarbejde med FilmFyn.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II Går sidelæns hjem.

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (1)
Ramasjang Mysteriet (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Luk op Luk i - KEDSOMHED
Luk op Luk i - KEDSOMHED Thomas og Jakob ved ikke, hvad de skal lave, efter Thomas' spilkonsol er gået i stykker. De keder sig helt enormt meget. Thomas foreslår, at de skal fælde naboens træ. Naboen er Søren Ryge. Den er Jakob med på, og de får fældet det store bøgetræ. Men de har glemt at spørge Søren om lov, og Søren bliver ret ked af, at hans træ er blevet fældet. De to venner skal nu finde ud af, om de skal flygte, lade som ingenting eller sige undskyld.

06:15  

Ernest & Celestine (9)
Ernest & Celestine (9)

06:30  

Sarah og And (4)
Sarah og And (4)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5)
Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5) Motor Mille får lov at kravle højt op, når hun besøger en skorstensfejer for at forstå, hvordan de hjælper os med at rense skorstenene. Motor Mille får lov til selv at rense to store skorstene, og får øjnene op for, hvor seje skorstensfejere er, og hvorfor de egentlig har høj hat på.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Paw Patrol Ready Race Rescue
Paw Patrol Ready Race Rescue Adventure Bay 500 er i gang. Vovserne er klar til at være mekanikere for deres yndlingsracerkører, Drønet. Da den legendariske racerkører ikke kan køre i mesterskabsløbet, får han Marshall til at sætte sig bag rattet og køre i hans sted.

08:15  

Den store rejse
Den store rejse

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:25  

Husdrømme (1:8)
Husdrømme (1:8) Svensk livsstilsserie. Vi følger familier med vidt forskellige husdrømme - drømme, der har levet i fantasien, men som nu skal blive til konkrete rammer, som livet skal leves indenfor. De medvirkende har alle store planer, masser af mod og mange talenter, nu går de i gang. Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh lægger ud med at se på, hvordan det er gået de otte par fra sidste sæson, som alle kastede sig ud i projektet med at bygge deres ultimative drømmehus. Er de blevet færdige - og har kærligheden overlevet?

10:15  

Husdrømme (8:8)
Husdrømme (8:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger Jim og Josefin, der har fundet en helt fantastisk grund i Malmø, hvor de vil bygge det drømmehus, som Josefin selv har tegnet. Da Gert Wingårdh et par uger før byggestart undrer sig over den planlagte placering af huset, får det store konsekvenser for Jim og Josefin!

10:25  

Kærlighed til kanaler VI (5:10)
Kærlighed til kanaler VI (5:10) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Great Canal Journeys) Skuespillerparret Timothy West og Prunella Scales navigerer denne gang på Lancaster-kanalen, der løber gennem bølgende åbent landskab og dybe skove. På rejsen oplever de et af de mest elegante stykker kanalarkitektur i landet, Lune-akvædukten - og besøger den smukke landsby Near Sawrey, hvor Pru boede som barn under 2. verdenskrig.

11:15  

Antikkrejlerne XVIII (4)
Antikkrejlerne XVIII (4) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2
TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:25  

Walter og Trofast - På et hængende hår
Walter og Trofast - På et hængende hår Modellervoksfilm om det skøre par. Wallace forelsker sig i den gådefulde Ingeborg. Men er hun hans kærlighed værd?

09:28  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

09:55  

Cirkus Summarum 2017
Cirkus Summarum 2017 Cirkus Summarum er et musikalsk magisk cirkusshow for hele familien. Her får du skønne sange, farlige luftnumre, poesi, skøre klovnenumre og ikke mindst sjove overraskelser. Mød alle vennerne fra DR Ramasjang - Bamse, Bruno, Hr. Skæg, Motor Mille, Onkel Reje med flere. Forestillingen er fyldt med dans og musik leveret af skønne dansere og et rigtigt cirkusorkester bestående af DR Big Band.

11:35  

Gurli Gris - Verden rundt med Gurli
Gurli Gris - Verden rundt med Gurli Tegnefilm med dansk tale

11:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:55  

Paddington
Paddington

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2014 (15)
Bonderøven 2014 (15) Frank og Johan er på krebsetur med overnatning i telt. De padler ud i deres coracle for at se, om krebsene er gået i ruserne. Inden de tager hjem til Kastaniegården, bliver morgen-havregrøden lavet over bål. Hjemme igen går Frank i gang med at rense og skære genbrugsvinduesglas til 214 små stykker ruder til det nye hus. Og så skal krægerne plukkes, Frank får god hjælp af både Theresa og Johan. Frank vil også genbruge noget af det helt gamle bindingsværk fra det gamle hus, som blev bygget i 1770. Bindingsværket samles og skal være en skillevæg i det nye hus.

12:45  

Nak & Æd - en grå dykkerantilope i Mozambique (8:10)
Nak & Æd - en grå dykkerantilope i Mozambique (8:10) Sæson 5 (2014). Jørgen og Nikolaj fortsætter jagteventyret i Mozambique. Og her bliver deres samarbejde for alvor sat på prøve. Målet er, at Jørgen skal skyde en grå dykkerantilope, som er en af klodens mindste antiloper. Men først hvis det lykkes Nikolaj at "kalde" antilopen frem fra bushen. Lykkes missionen ikke, skal Nikolaj til gengæld kokkerere et hulepindsvin. www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 23.03.15

13:30  

Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Senchas tilbagevenden til Hakuna Matata-familien truer Flints unger, mens en alvorlig støvstorm efterlader Swifts-flok reduceret og forræderiske Pandi med en mulighed.

13:55  

Vilde haver - gør det selv: Sådan laver du vandhuller
Vilde haver - gør det selv: Sådan laver du vandhuller Vand er helt afgørende for alt liv. Du kan hjælpe fugle, humlebier og andre insekter til at få slukket tørsten på en varm sommerdag ved at lave små vandhuller i din have. Havedesigner og biolog Katrine Turner giver tips og tricks.

14:05  

Hammerslag 2021 - Til tops i København
Hammerslag 2021 - Til tops i København Højdeskrækken bliver sat på prøve, når Hammerslag i denne omgang tager elevatoren op til to lejligheder i nogle af Københavns højeste beboelsesejendomme. Vært, Tina Müller, byder først velkommen til et nyere boligområde på Islands Brygge. Her skal Mira Lie Nielsen og Christian Torp konkurrere mod Kristine Virén og Jacob Carlsson, når prisen skal gættes på en lejlighed på 8. etage med en helt unik udsigt over København. Dernæst går turen tværs over Amager, og denne gang skal eksperterne se en lejlighed på 9. etage med udsigt over Øresund.

14:35  

Kender Du Typen? 2019 - Med smør og søudsigt
Kender Du Typen? 2019 - Med smør og søudsigt Hvilken kendt dansker har udsigt til både sit barndomshjem og Københavns Indre Søer fra sin spisestue? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der elsker hjemmebagte boller med tandsmør og har et køkken, der giver restaurationskøkkener baghjul, når Kender Du Typen? besøger Østerbro i København. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Det svenske kongeslot (1:2)
Det svenske kongeslot (1:2) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kungliga slottet) Tag med gennem gyldne sale og under mørke kælderhvælvinger. Det svenske kongeslot i Stockholm rummer flere end tusind værelser og flere hundrede års kongelig historie. Kongen og hans søster, prinsesse Christina, fortæller om, hvordan det var at vokse op på slottet. Og kronprinsesse Victoria viser sine yndlingsværelser frem.

13:00  

Joanna Lumleys Storbritannien (1:3)
Joanna Lumleys Storbritannien (1:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Joanna Lumley's Britain) Skuespiller Joanna Lumley har rejst kloden tynd i mere end en menneskealder. Men denne gang vil hun udforske Storbritannien - det land, hun kalder sit hjem. Hun starter sin tur ved havneområdet Tilbury Docks i Essex, der var det første sted hun så, da hun ankom til landet i 1947. Bagefter besøger hun Lumley Castle i Durham og ender op i feriebyen Whitby, der inspirerede Bram Stoker til at skrive vampyrromanen Dracula.

13:45  

Joanna Lumleys Storbritannien (2:3)
Joanna Lumleys Storbritannien (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Joanna Lumley's Britain) Joanna fortsætter sit eventyr gennem Storbritannien. Denne gang starter hun sin tur på de Ydre Hebrider, hvor Harris Tweed-tekstil håndvæves. Bagefter drager hun til Eilean Donan Castle, det mest filmede slot i Skotland - og afslutter sin rejse i Nordirland, hvor hun besøger byerne Derry og Belfast og får en ægte Game of Thrones-oplevelse.

14:30  

Joanna Lumleys Storbritannien (3:3)
Joanna Lumleys Storbritannien (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Joanna Lumley's Britain) Sidste etape af Joannas rejse i Storbritannien fører hende fra det nordlige Wales til det sydvestlige England og slutter i hendes hjemby London. På vejen besøger hun skiferbrudene ved byen Blaenau Ffestiniog, møder sangeren Wynne Evans og går på opdagelse på tidevandsøen St Michael's Mount, før hun ender sin rejse i London og reflekterer over sine rejseoplevelser.

TVR

12:10  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

12:20  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at får kan klatre i bjerge? Ta´ med Lille Nørd ud at fange får, og se om det lykkes Anders og Katrine at få klippet et får.

12:45  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) John skal prøve alle rutchebanerne i byens tivoli. Dilleren kan slet ikke få nok fart, og inden John har set sig om, laver verdens længste diller sig om til verdens vildeste rutchebane.

12:50  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

13:40  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

13:45  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18)

13:57  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20)

14:05  

Oda Omvendt II (10)
Oda Omvendt II (10) Balder og Amalie fra Allerhøjeste sted har lavet børnehaven om til en skole. Fra nu af skal alle børn direkte fra vuggestue og i skole. Men børnene gør oprør og går til Oda Omvendt efter hjælp. Oda reparerer sin zapper, mens Balder stjæler sin hurtigzapper tilbage. Da Oda vil lave en tidslomme til Balder zapper de to hinanden samtidig, og så sker der noget virkelig mærkeligt... Kan Oda Omvendt og børnene mon nå at redde børnehaven fra Balder og Amalie fra Allerhøjeste Sted?

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (9)
Onkel Rejes Heavyband (9) Krølle savner sin far, der er kommet i Helvede, men Onkel Reje ved hvad der kan få ham i bedre humør: en tur går til Jyttes bodega, hvor Djævlens Heavyband spiller. Desværre får Djævlen lampefeber og Onkel Reje må springe til som forsanger. Dagen byder også på en grim besked fra Kranieknuserne.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) På savværket ved siden af slottet vil den sure mand putte børnenes nattøj på Sankt Hans-hekse, som skal brændes. Medhjælperen Krejle holder vagt på sin motorcykel. Der skal lægges en snedig plan, hvis Motor Mille og Børnebanden skal få nattøjet tilbage.

14:45  

Quizdyrene - Grisen Prop
Quizdyrene - Grisen Prop Dagens quizdyr er grisen Prop. Hun bor side om side med sin ven Bertha i en stald på en gård. Prop er fuldstændigt klar til at quizze med Stefan, men hun er også temmelig sulten og kommer hele tiden til at tænke på alt det mad, som hun godt kunne tænke sig at spise. Da Prop får fem spørgsmål om dyrene i regnskoven må hun undervejs bruge sin livline og spørge Bertha om hjælp. Prop vil nemlig gerne vinde en flot præmie, som hun meget håber på er noget, som kan spises

14:59  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stærkere end to krokodiller, var tyrannosaurus Rex i stand til at bide lige gennem skelettet af sit bytte. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser Dino Laboratoriet.

DR1

15:20  

Mord med miss Fisher (21)
Mord med miss Fisher (21) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Et forkert kadaver dukker op i dr. Macs anatomitime - nemlig det aldeles friske lig af professor Katz. Phryne og Jack er ikke på talefod, men Mac insisterer på, at detektiven og politimanden slår pjalterne sammen for at opklare det bizarre mord.

16:15  

Mord med miss Fisher (22)
Mord med miss Fisher (22) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phryne bliver involveret i den australske filmbranche - på mere end én måde. Stjernen i den problemramte stumfilm 'Babylons brud' findes myrdet. Phryne efterforsker sagen og træder tilmed til som pengedame for at redde den skrantende film.

17:10  

Landsbyhospitalet (61)
Landsbyhospitalet (61) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Lægerne på The Royal får travlt, da en bil bliver ramt af et tog ved en jernbaneoverskæring. Marian og dr. Banner haster til ulykkesstedet, hvor en ung mand og hans højgravide kæreste er fanget i bilen. Men hvor er parrets tre-årige datter blevet af? Samtidig skaber forstanderindens niece nye problemer, mens Stella igen møder manden, der voldtog hende.

17:55  

Antikduellen (6:30)
Antikduellen (6:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Margit Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik i Odense mod Ulrik Kemnitz fra Espergærde, som har sin butik på Kemnitz.dk. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Aalborg og omegn. Sendt første gang 06.05.13

DR2

15:20  

The Young Victoria
The Young Victoria Britisk drama fra 2009. I 1837 bliver den kun 17-årige prinsesse Victoria midtpunkt for et magtspil i det engelske kongehus. Kong William er døende, og selv om Victoria er hans tronarving, forsøger hendes mor at holde den unge prinsesse væk fra tronen. Samtidig sendes den tyske prins Albert til England for at vinde Victorias hjerte. Victoria lader sig ikke lokke af smiger, men bliver alligevel glad for den unge prins. Medvirkende: Emily Blunt, Rupert Friend, Paul Bettany, Jesper Christensen m.fl. Instruktion: Jean-Marc Vallée.

17:25  

Explainer - Hvor farligt er TikTok?
Explainer - Hvor farligt er TikTok? Den kinesiskejede app TikTok er endnu engang endt i et stormvejr om datasikkerhed. I Danmark har Center for Cybersikkerhed anbefalet alle, der arbejder i staten at slette appen på deres arbejdstelefon - fordi de frygter, den kan blive brugt til kinesisk spionage. Men burde vi alle sammen slette TikTok? Og er TikTok farligt?

17:35  

Quigley Down Under
Quigley Down Under Amerikansk western fra 1991. Australien 1860. Mesterskytten Quigley kommer med sin specialbyggede riffel fra det vilde vesten for at arbejde for kvægbaronen Marston, men rager hurtigt uklar med den brutale mand. Da en forslået Quigley undslipper Marstons mænd, bliver det begyndelsen på et blodigt opgør, hvor Quigley får hjælp af den gale Cora, der tror, han er hendes afdøde mand. Medvirkende: Tom Selleck, Laura San Giacomo, Alan Rickman m.fl. Instruktion: Simon Wincer.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:35  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris - Jul på hospitalet
Gurli Gris - Jul på hospitalet Tegnefilm med dansk tale

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder donuts + Vovserne redder killingerne

17:00  

Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad
Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad En lille stær flyver ind i en kostald, for at finde mad. I stalden er der masser af mad, så pludselig er der tusindvis af stære inde i "Restaurant Kostald". Bagefter mødes de med endnu flere stære og danser solen sort i marsklandet, før de flyver mod varmere lande.

17:06  

Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele
Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele Skarven er en ret stor og klodset fugl. Og hvis der er én ting, som skarven er berømt for at være god til, så er det at lave lort. Den laver faktisk så mange fugleklatter på træerne, at bladene ætser væk, så der slet ikke er noget grønt tilbage på træerne. Men hvorfor mon skarven gør det?

17:10  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:15  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:30  

Trex
Trex Trex spiser julemanden. Eller det ser ud som om, Trex spiser julemanden. Eller Simon tror det i hvert fald. Det er meget forvirrende.

17:35  

Vilde venner II (1)
Vilde venner II (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigurd og Alma, der har vagten i klubhuset. De skal indrette et skønt hjem til fire hjemløse ællinger, tælle marsvin på Øresund og sætte en gruppe vildænder fri ved en sø.

17:55  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

17:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Troldehjertets hemmelighed (3:7)
Troldehjertets hemmelighed (3:7) Dansk familiefiktionsserie fra 2023. Marie Louise er forsvundet. Hendes far er bekymret for sit ry og for hendes tidligere forlovede Aages reaktion. Hun har besluttet at stikke af til Amerika sammen med Rasmus - men Rasmus har købt et lille bondehus i bryllupsgave til hende. Kan hun vænne sig til livet som bondekone i Lindestrup? Imens er Troldejægeren på sporet af Karen og Rebekka. De skjuler sig på herregården, men deres plan slår fejl. Kan Karen forhindre Cornelius i at drukne Rebekka? Serien indeholder scener der kan forekomme uhyggelige for mindre børn. Medvirkende: Karla L. Moltsen, Lova M. Rudolph, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Sigurd Moe, Isa Thorlacius, Maximillian H. Hale m.fl. Manuskript: Jesper Nicolaj Christiansen. Episodeforfatter: Johannes Majgaard Nielsen. Instruktør: Jacob Bitsch. Production design: Thomas Greve. Fotograf: Jacob Kusk. Musik: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion i samarbejde med FilmFyn.

20:30  

Dansk musiks bedste
Dansk musiks bedste Hør historien bag nogle af de sange, vi danskere bruger, når det gør ondt i sjælen. 52 af de største danske musikere sætter ord og følelser på musikken i "Dansk musiks bedste". I dette program kan du blandt andet høre musikerne fortælle om sangene; Crazy, Woodoo, House on fire, Den røde tråd og Tears for the fears.

DR2

19:30  

Feldthaus og verdens sejeste kvinder
Feldthaus og verdens sejeste kvinder Christine bliver udfordret på sin insektfobi, da hun flytter ind hos græshoppeavleren Sinoun. Græshopperne har været vejen ud af fattigdom for Sinoun og hendes familie. Det kræver overvindelse for Christine, når hun skal røre dem, sove med dem og spise dem. Tilfældigt møder Christine Sinouns bedstemor, der kan fortælle en grusom, personlig historie fra perioden under Pol Pot.

20:00  

Den sidste gentleman
Den sidste gentleman Amerikansk romantisk krimikomedie fra 2018. (The Old Man and the Gun) Den 70-årige bankrøver Forrest Tucker bryder ud af fængslet - for 16. gang. Snart begår han en stribe bankrøverier, der får både de ansatte og politiet til at måbe. For den aldrende røver er både betænksom og høflig, og inden længe har han vundet hele nationens gunst. Men det hjerte, Forrest allerhelst vil erobre, er Jewels. Og det kan meget vel blive hans mest udfordrende kup nogensinde. Medvirkende: Robert Redford, Sissy Spacek, Casey Affleck m.fl. Instruktion: David Lowery.

20:00  

Drømmenes hus II (1:6)
Drømmenes hus II (1:6) Tysk dramaserie fra 2022. (Das Haus der Träume) Berlin 1932. Meget har ændret sig for Vicky både arbejdsmæssigt og privat. Hun er nu afdelingsleder i det blomstrende stormagasin Jonass og har fået en ny kæreste, Wilhelm. Wilhelm har netop friet til hende, men hun har udbedt sig betænkningstid. Snart bliver der igen vendt op og ned på Vickys liv. Til hendes store chok står hun nemlig en dag pludselig over for en gammel flamme - Harry, far til hendes treårige datter.

20:45  

Drømmenes hus II (2:6)
Drømmenes hus II (2:6) Tysk dramaserie fra 2022. (Das Haus der Träume) Vicky har sagt ja til at gifte sig med Wilhelm. Uheldigvis bemærker hun ikke, at Harry befinder sig i lejligheden og hører alt. Harry beder Vicky om at få lov til at have kontakt med deres datter Hanni, men Vicky siger nej. I mellemtiden arbejder Arthur på at starte endnu et stormagasin.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Petronix-redderne synes, at Emma og Kitt-10 er de helt rigtige til at redde en stor kat, men de skal lige overvinde deres frygt for løvens høje brøl for at kunne redde den.

18:30  

Lassie kommer hjem
Lassie kommer hjem Lassie og den 12-årige Frederik er uadskillelige. Da Frederiks far mister sit job, flytter familien til en mindre lejlighed, hvor det ikke er tilladt at have hund. Frederik er knust! De er nødt til at aflevere Lassie til Greve von Springer, som lover at passe godt på Lassie. Men en af grevens ansatte er ond mod Lassie, og hunden flygter for at lede efter Frederik. Frederik kan heller ikke længere undvære Lassie, så da han hører, at Lassie er stukket af, sætter han sig for - sammen med grevens barnebarn, Pernille - at finde Lassie. En eventyrlig rejse begynder for både Frederik og Lassie - begge på jagt efter deres bedste ven! Den hjertevarme historie om venskabet mellem en dreng og hans hund er baseret på roman af Eric Knight.

20:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

21:50  

Bäckström: Kan man dø to gange? (1:6)
Bäckström: Kan man dø to gange? (1:6) Svensk krimiserie fra 2020. (Bäckström) Arrogant, skråsikker og selvoptaget. Kommissær Bäckström er en mand, det kan være svært at holde af. Til gengæld er han en voldsomt dygtig politimand. Og han får brug for sine bedste evner, da en ny sag lander på hans bord. På en ø i skærgården har spejderen Edvin fundet et kvindekranium. Bäckström er sikker på, at der er tale om mord. Han sætter en efterforskning i gang, men møder modstand hele vejen.

22:30  

Bäckström: Kan man dø to gange? (2:6)
Bäckström: Kan man dø to gange? (2:6) Svensk krimiserie fra 2020. (Bäckström) Mordofret er blevet identificeret, og det vender og og ned på hele efterforskningen. For hvordan kan Jaidee være død to gange? Først i tsunamien for 15 år siden - og nu på en ø i den svenske skærgård?

23:20  

Gift ved første blik USA XI (17:21)
Gift ved første blik USA XI (17:21) Beslutningsdagen nærmer sig. Parrene mødes med deres familier og venner for at lufte deres bekymringer. For nogle af parrene hjælper det at lette deres hjerter, mens det for andre skaber nye problemer.

DR2

21:30  

Guddommelig mad (2:4): Lammet og offerviljen
Guddommelig mad (2:4): Lammet og offerviljen Claus Meyer og præsten Poul Joachim Stender rejser denne gang ind i et landskab, der på en prik ligner Paradis, men hvor døden lurer. En tur i nonnekloster giver blandt andet svar på, om Vorherre har en god opskrift på kogt kål, og en ældre fåreost battler med den spektakulære græske påskeret, kokoretsi, om at være en himmerigs mundfuld. De to venner sætter også offerviljen i perspektiv; kan man f.eks. ofre sig for sin ægtefælle en søndag, hvor det ikke er kirkeklokkerne, men genbrugspladsen, der kalder?

22:30  

Gåden om vores himmelrum (2:3) - Jagten på centrum
Gåden om vores himmelrum (2:3) - Jagten på centrum Tysk dokumentarserie fra 2020. (Ancient Skies - Gods and Monsters) Mennesket har altid forsøgt at forstå himmelrummets hemmeligheder. Hvorfor bevæger det sig? Og hvor befinder Jorden sig mellem planeterne og stjernerne? Her tager vi ud på en rejse gennem 2000 års opdagelser, hvor ældgamle myter erstattes med en helt ny tankegang, og vi opfinder utrolige apparater for at kortlægge verdensrummet. Mens nogle få mennesker risikerer alt for at beregne vores sande placering i universet.

23:25  

Rejsen til Amerika - de danske udvandrere (2:3)
Rejsen til Amerika - de danske udvandrere (2:3) Andet afsnit af Rejsen til Amerika følger den store udvandringsbølge fra Danmark. Ny teknologi og masser af gratis jord lokkede titusindvis af danskere afsted. Men lykken kom ikke uden hårdt slid.

23:55  

Mordet på Sarah
Mordet på Sarah Italiensk dokumentarserie fra 2021. (Sarah - La ragazza di Avetrana) Sarah Scazzis onkel Michele Misseri fører politiet til hendes lig. Han siger, at han har misbrugt hende seksuelt og derefter dræbt hende. For rullende kameraer fastholder han sin skyld - indtil han ændrer sin forklaring, og beskylder sin egen datter, Sabrina, for mordet. Hun var jaloux, for både Sarah og Sabrina var forelsket i den unge mand Ivan Russo. Seerne er klinet til skærmen og journalisterne belejrer Avetrana.

TVR
DR1

00:40  

Mord med miss Fisher (16)
Mord med miss Fisher (16) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phrynes tante Prudence overtaler hende til at hjælpe med at opklare et indbrud i en gammel vens feriehus. Sagen tager en dødelig drejning, da op til flere lig skylles op på den lokale strand.

01:35  

Taggart: Pandekagehuset
Taggart: Pandekagehuset Skotsk krimiserie fra 1993. (Taggart: Gingerbread) Mordet på privatdetektiven Tom Barrow for øjnene af hans søn Simon fører til efterforskningen af en række forsvundne mænd. Simon er sikker på, at mordene har tilknytning til enken Betty Duncans lille hus i skoven. Men ingen har tid til at høre på ham. Taggart har travlt med at mistænkeliggøre enken til en af de forsvundne. Jardine med at opfriske en gammel skoleforelskelse. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jacie Reid: Blythe Duff. McVitie: Iain Anders. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Sarah Hellings.

03:55  

Husdrømme (7:8)
Husdrømme (7:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger Miaad og Oriana. Miaad vil gerne vise sin kone, at han er i stand til at bygge deres livs drømmehus, men han vælger at begynde i mindre skala, nemlig med et lille hus i et klassisk kolonihaveområde i Malmø. Det viser sig dog, at selv om huset er lille, er udfordringer store!

03:55  

Kærlighed til kanaler VI (4:10)
Kærlighed til kanaler VI (4:10) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Great Canal Journeys) Skuespillerparret Timothy West og Prunella Scales begiver sig denne gang ud på deres første latinamerikanske eventyr i Argentina. En tur, der bringer dem gennem de smukke floder i Paraná-deltaet, byder på masser af gin og tonic, junglebyer, kolibrier, argentinsk tango - og historien om en beskidt krig.

DR2

00:55  

Reagan - fra Hollywood til Det Hvide Hus (2:4)
Reagan - fra Hollywood til Det Hvide Hus (2:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Reagans) Ronald Reagan er en konservativ kandidat med fokus på kernefamilien og lov og orden. Men han er også en polarisende kandidat, der effektivt bruger racistiske budskaber i sine valgkampagner. En strategi, der giver genlyd hos den amerikanske højrefløj i nutidens politiske landskab.

01:50  

Therese - pigen, der forsvandt (3:5) - Tilståelsen
Therese - pigen, der forsvandt (3:5) - Tilståelsen Norsk dokumentarserie fra 2020. (Therese, jenta som forsvant) Otte år efter Thereses forsvinden påstår den svenske seriemorder Thomas Quick, at det er ham, som har dræbt hende. Quick dømmes for otte mord, deriblant det på Therese. Men er han bare ude på at narre alle?

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, HELSINGE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0402034046